• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ya muadillerin hepsi boyut olarak benzer. Dalin unibaby falan daha büyük ama onlar da temiz içerik degil ben ilerleyen zamanlarda sabun tozu kullanmayı düşünüyorum roxy duru falan
Roxy aldım ben doğal içerik görünce denemek için ama aşırı parfümlü kendi kıyafetlerimizde bile kullanamadım. Eğer sabun tozu düşünüyorsan hacışakir çok güzel yumuşacık yapıyor, parfüm de yok içeriğinde

Hayır Allahtan çok hödük değil benden her gün yemek iş falan beklemiyor her şeye yardım edip ilgileniyor ama şu şöyle bebek böyle yapıyor dediğimde olmaz öyle şey abartma falan dediğinde çok gıcık oluyorum sanki 15 kere doğurmuş gibi asdfgh o zamanlarda çok sövüyorum bende hatta kızıma da anlatıyorum bak baban ne diyor diye şimdiden çocuğu kendi tarafıma çekmeye çalışıyorum asfdgnh 😂😂
Ahahaha bence de öyle yap ben de öyle yapmayı düşünüyorum daha en başında 😂😂😂 benimki de öyle şeyler beklemiyor Allah’tan yemek ve temizliğe yardım ediyor hep, ama dediğin gibi cidden onlar için hâlâ soyut ya bebek şöyle böyle oluyor diyince inandıramıyorum kendimi 😂

Saat 5 gibi karnıma ve belime öyle bir ağrı girdi ki sanki taş attılar popişini kaburgama mı dayadı ne oldu bilmiyorum karnım sertleşti 2 kez oldu arka arkaya çok fenaydı şimdi de ayakları karnıma doğru mu döndü ne yaptı fena vuruyor baş aşağıydı döndü herhalde karnımın ortasında hissediyorum hıçkırığını

Saat 5 gibi karnıma ve belime öyle bir ağrı girdi ki sanki taş attılar popişini kaburgama mı dayadı ne oldu bilmiyorum karnım sertleşti 2 kez oldu arka arkaya çok fenaydı şimdi de ayakları karnıma doğru mu döndü ne yaptı fena vuruyor baş aşağıydı döndü herhalde karnımın ortasında hissediyorum hıçkırığını
Canım aynı şeyi yazmaya girdim ikindin vajinama bıçak saplanır gibi bı ağrı girdi karnım genlesti şimdi hıçkırıyor ve göğüs altında hissediyorum hıçkırıklari

Canım aynı şeyi yazmaya girdim ikindin vajinama bıçak saplanır gibi bı ağrı girdi karnım genlesti şimdi hıçkırıyor ve göğüs altında hissediyorum hıçkırıklari
Bugün rahat yok gibi şimdi yine aynı ağrı oldu bişeyim yok rahatım derken nerden çıktı bu anlamadım benim vajina da değil de sırtım ve göğüs kafesimin altı

Bugün rahat yok gibi şimdi yine aynı ağrı oldu bişeyim yok rahatım derken nerden çıktı bu anlamadım benim vajina da değil de sırtım ve göğüs kafesimin altı
Anladım canım benimkide vajinada var ağrı oraya vurdukça hareket ettikçe canım yanıyor yatip dinlendim bugün akşama kadar

Doğum pozisyonuna döndü heralde canım. Bende baya aşağıda kasıklarımda hissetmeye başladım değişti pozisyonu yarın öğrencem bakalım

Haftada iki gerçekten çok azmış bende günde 1 kullanıyorum osteocare marka ve çok memnunum.

Magnifem kullanıyorum her gün 1 tane çok memnunum ben de .

Magneral alıyorum ben de günde 1 alıyordum ama yeterli olmadığı için 2 ye çıktı, hatta kasılmalarım artınca 3 aldığım günler de oldu.

Benim kullandığım Magnimore plus şase

Ben de gunluk magnezyum sase kullaniyorum, 450mg’mis.

Bana da bu sefer magneral yazdı ama günlük 1 tane canım

Ben magnezyum plus kullaniyorum magneral pek etki etmedi bana magnezyum plusa gectim memnunum canim gunde 1 tablet aliyorum belki dozu az geliyordur

Bende senin gibi çok sık yaşıyordum canım birde günlerce ağrısı geçmiyordu doktorum günde 2 ye çıkardı magnezyumu çok şükür 2 aydır sıkıntım kalmadı

Kızlar sizin kullandıklarınıza göre benim ilacın dozu çok çok az. Pazartesi kontrolüm var en iyisi doktoruma söyliyim ben çünkü her gece aynı şeyi yaşıyorum ve ağrısı dayanılacak gibi değil. Günde 3 tane bile kullananiniz var benim haftada 2 çok yetersiz geldi şuan.

Bizde listeye yazdırdık ama babasından hala onay alınmadı
Diğer oğlunun ismi neydi canm. Benim de 3 bçk yaşında olanın ismi yiğit. Uyumlu isim düşündüysen senin ilk çocuğun ismi fikir olsun bana. Gerçi bizde yazdırdık listeye ama net değil

Kizlar merhaba.
Kan ilacinizin ismi nedir?
Benim kullandığım kan ilacı kanser yapiyormus gyno Ferro sanol ilacimin ismi farklı ilaç kullanan varmı korkumdan bayadan beri atmıyorum ilacı ama kullanmamda lazım.

Doğum pozisyonuna döndü heralde canım. Bende baya aşağıda kasıklarımda hissetmeye başladım değişti pozisyonu yarın öğrencem bakalım
28. Haftadan beri doğum pozisyonundaydı kafası sağ kasığımdaydı şimdi kafa sola geldi sırtı göğüs kafesimde ayağı sağ kasığımda bence fena tekmeliyor çünkü ayağını aşağı salması benim için hiç iyi olmadı dikişi patlamazsa iyi pazartesi bizim kontrolde bakalım doktor ne diyecek

Diğer oğlunun ismi neydi canm. Benim de 3 bçk yaşında olanın ismi yiğit. Uyumlu isim düşündüysen senin ilk çocuğun ismi fikir olsun bana. Gerçi bizde yazdırdık listeye ama net değil
Benimki de 3 olacak mayısta Miraç Ayaz oğlumun adı ben ilk öğrendiğim gün Miran Aras olsun dedim eşim bu benim hakkım dedi ali asaf Ömer Asaf dedi onlara da ailede var diye ben yok dedim yiğit asaf hoşuma gitti bakalım onay çıkmadı daha

Kizlar vajinada çok batma var aşağı doğru baskı yaşayan var mı bu haftada sanki bir avuç arı aynı anda isiriyo

Back
X