• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet o korkutuyor bir de fazla kilo almıştım 24 kilo kadar😅 7 kilosu gitti. Karnım geriliyor gibi geliyor korkuyorum yan yatmaya. Ama cidden günden güne fark ediyor. Mesela bugün bile düne göre daha iyi durumdayım. İç yaraların iyileşmesi 6-8 haftayı bulur yazıyor nette. Yani kırkımız falann çıkana kadar yine de dikkatli olmakta fayda var. Bebiş şimdi evdedir inşallah ❤️🤲🏻
Çabucak toparlarsınız inşallah 🙏🏻
Kolay kolay iyileşmiyor dikkat etmemiz lazım.Kilo verilir yeter ki iyi olalım .
Bebiş iyi çok şükür toparladı ,ilk gülücüklerini atmaya başladı bile 🥰
Ama ben bunalıyorum ara ara .Bu kadar zaman sonra özellikle bebişim uyurken bir çocuğum olduğunu unutuyorum sanki çok değişik bir his .Özellkle hayatımın tamamen değişmesi hissi çok zorluyor inşallah çabuk atlatırım .

Ay bu deli bebe bi meneyi verdim emmeyi kesti gazını çıkardım bezini degistim, geldim uzandım üstüme onu aldim hickirik tuttu ama eşşek meme ariyor üstümde deli gibi 😂😂😂 hıçkırık gecmeden de meme veremem diye bekliyorum debelenmese geçecek de durmuyor 😆😆

Cok tuhaf her an aglama hali esim ilgileniyor belki ama ilgisi yeterli gelmiyor yani daha fazla ilgi istiyorum sanirim etrafta olan seylere sinir oluyorum yani bunun gibi seyler

Bende aynı durumdayım 😔😔 aşırı ilgi bekliyorum eşimden oda kendince bisiler yapıyor ama bana yeterli gelmiyor böyle olunca da hırçınlaşıyorum sürekli kavga çıkarmak istiyorum, ilişkimiz yipranacak diye korkuyorum ama elimde değil eşime de sürekli kötü davranıyorum sonra beni anlamıyorsun diye yine kavga çıkartıyorum
Hepimizde benzer sorunlar var sanırım
Demekki lohusalık böyle birşey
1 ay kadar sabredeceğiz sonra rahatlayacağız inşallah 🤲🏻

Ay on defa sormusumdur ama kaydettiysem de bulamadim galerimde... korse etkili tayt yarım tayt veya ic çamaşırı şeklinde bir şeyler ariyorum. Korse çok kullanışlı gelmiyo ama o etkiyi verse sıkı tutsun iyi olur, iyice kilolar gittikçe sarksn kısım da kendine gelsin istiyorum, artık giyeyim diye düşünüyorum tam geçmedi sızılar ama dikişleri düştü çoktan akıntı da yok kadar az lekelenme şeklinde olduğu için giyebilirim diye düşündüm . Önceden kullanan ve memnun olan varsa önerileri alabilir miyim sipariş vericem çünkü 🥹🥹🥹🥹
Ben zaya korseden kum saati korsesini aldım instagramda var baya memnunum günde 8 saat takıyorum. Sezeryanın 13. Günü bugün senin bir de normal doğum çok rahat edersin reklam değil yazayım da 😅

Bende aynı durumdayım 😔😔 aşırı ilgi bekliyorum eşimden oda kendince bisiler yapıyor ama bana yeterli gelmiyor böyle olunca da hırçınlaşıyorum sürekli kavga çıkarmak istiyorum, ilişkimiz yipranacak diye korkuyorum ama elimde değil eşime de sürekli kötü davranıyorum sonra beni anlamıyorsun diye yine kavga çıkartıyorum
Ayni benim durumum su an gercekten cok kotu

Cok tuhaf her an aglama hali esim ilgileniyor belki ama ilgisi yeterli gelmiyor yani daha fazla ilgi istiyorum sanirim etrafta olan seylere sinir oluyorum yani bunun gibi seyler

Bende cok aglıyorum kızlar ama ben esımden hıcbısey beklemıyorum.şuanda sadece bebek radarımda:) genelde bebek cok gazlı aglıyor ona bakamıyorum dıye aglıyorum🥲

Ben zaya korseden kum saati korsesini aldım instagramda var baya memnunum günde 8 saat takıyorum. Sezeryanın 13. Günü bugün senin bir de normal doğum çok rahat edersin reklam değil yazayım da 😅
Bedenini neye göre secicez ben hiç giymedim korse fikir verir misin 🥹🥹🥹🥹🥹

Maşallah kuzuya 🥰 biz de şehir hastanesine gidiyoruz uzak bi de ama ilk oraya cagirdiklari için orda da dogurunca gidek dedik 🤭 burdaki hastahaneden daha temiz en azından diyorum .. sarılığı kaçtı ilk haftasında 7.3 e düşmüş. Bizim 11 dediler 5 günlükken ama o zaman bariz sariydi göz beyazı, cevresi, yüzü falan şuan sarılık gözle gözükmüyor ama kaç oldu bilmiyorum 28 inde rsndevu bakalım 🥹 iyiyim şükür yaşamaya çalışıyorum dhhdbdbd

Başınız sağolsun bacılarım, kaybınız için üzgünüm 🌸 🙏

Aynen ben de kollari hep dışarda battaniyesini de Max göğüse kadar cekiyorum eller oynuyo çünkü, delikoyu geçen uyumuyordu yatağa düz bıraktım uyuyasi geldi yere düşer bir şey olur diye yastık koymuştum yatağın kenarına yani yastik havaya uçup tekrsr düşmeden yerinden oynamasi mümkün değil, benim kuzu elleriyle nasıl gücü varsa artık tutup yüzüne çekmiş 🫠 yarım çekmiş ama o da gelince ağlamaya başladı artık hareketleniyorlar riske atmaya gelmiyo valla
Canım 9 dan 7 ye düşmüş. Yüzü sarı biraz. Ben istedim bakmalarını. Normalde bakmıyordu. Siz de sarısınız diyip genetiğe bağladılar gibi oldu 😅
Sağ ol canım senin de basın sağ olsun.

Yakınında destekçileri olanlar ,en azından hal hatır soracak birileri olanlar bile çok şanslı bence .Diğer türlüsü gerçekten cok zor .Ailem yakınımda olsa bebek büyütmek sanırım çok daha kolay olurdu .

Bu arada çok haklısınız .Oğlumun varlığı bana inanılmaz güç veriyor.

Sizin Kuzucuk küçük gerçekten kıyamam 🥹annelik ne zor
Annelik gerçekten zor. Sanki büyüğe haksızlık etmişim gibi bir hisse sahip oluyorum bazen.
Kızlar sezaryenden kaç gün sonra tam anlamıyla eskisi gibi rahat hareket etmeye başladınız hareketleriniz ne zaman eskisi gibi hızlandı eski moda ne zaman döndüniz yani merak ediyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum ama mesela hala yan yatmaya cesaret edemiyorum ya da yere eğilip yerden bir şey alamıyorum. Bugün 10 gün oldu bana.
Kuzum 1 hafta 10 gün sonra tam anlamıyla iyiydim. Eve çıktığım 2.günden itibaren işlerimi yapabildim ama karnıma güç gelmesi 1 hafta 10 günü buldu. Yan yatmaya ben de korktum.
Canım ağlamak istiyor der ağlardım ilk bebeğimde. Ağlamak iyi geliyor. Duygusal bir dönem ama geçecek. Kendine biraz zaman ver 💜

Kızlar ya bu bebe 7 de uyandı 7 den beri emiyor ama azıcık yanibir dk bile sürmüyor sanki bi saat emmiş gibi sarhoş şekilde bırakıyor memeyi üst gazini cikariyorum sonra birden çırpınmaya ıkinmaya başlıyor anlık bu kriz de bir dk bile sürmüyor aci cekiyo gibi. Sonra sakinliyor yine ama bu kriz olurken meme aranıyor. 3-4 dkda bir böyle. 7 den beri de bu 1 er dklik dediğim şekilde emzirdim sürekli süte bakmadim elle ama ağzı yüzü süt oluyo zaten ağzından atinca görüyorum. Kafam karıştı acaba aç süt yok da ondan mi alttan bir şeyler salamadı? Yoksa kabızlık falan mi var veya bu gitmeyen gaz sancısı bilmiyorum:( dün de böyle oldu gibiydi ama zorla uyuttum bir saat o ara ben de uyudum yine emince zart zurt saldı ne varsa kendine geldi.... Şuanda da böyle olması kafamı karıştırdı nedir bu 🥹🥹🥹 hayır uyutucam bu ağrılı şeye geri uyanıyor şaka gibi sabah atistirmamla duruyorum hala bi iki çikolata dışında yemek vs yiyemedim zaten enerjim bitiklerde Allahim HELP

Bedenini neye göre secicez ben hiç giymedim korse fikir verir misin 🥹🥹🥹🥹🥹
Şuan güncel 1.76 boy 75 kiloyum L beden aldım. Oradan hesap edebilirsin kendi boyuna kilona göre. 1 ay sonra m bedenini alacağım dikişlerim taze diye cesaret edemedim nefes alamayacak kadar sıkmasına L beden tam toparlıyor beni şuan için. Piyasada ki lohusa korseleri göbek altına kadar gelmiyor tam tersine göbeği sıkıştırıp aşağı fışkırtıyor tamamen toparlanma istediğim için böyle bir korse aldım.

Kızlar ya bu bebe 7 de uyandı 7 den beri emiyor ama azıcık yanibir dk bile sürmüyor sanki bi saat emmiş gibi sarhoş şekilde bırakıyor memeyi üst gazini cikariyorum sonra birden çırpınmaya ıkinmaya başlıyor anlık bu kriz de bir dk bile sürmüyor aci cekiyo gibi. Sonra sakinliyor yine ama bu kriz olurken meme aranıyor. 3-4 dkda bir böyle. 7 den beri de bu 1 er dklik dediğim şekilde emzirdim sürekli süte bakmadim elle ama ağzı yüzü süt oluyo zaten ağzından atinca görüyorum. Kafam karıştı acaba aç süt yok da ondan mi alttan bir şeyler salamadı? Yoksa kabızlık falan mi var veya bu gitmeyen gaz sancısı bilmiyorum:( dün de böyle oldu gibiydi ama zorla uyuttum bir saat o ara ben de uyudum yine emince zart zurt saldı ne varsa kendine geldi.... Şuanda da böyle olması kafamı karıştırdı nedir bu 🥹🥹🥹 hayır uyutucam bu ağrılı şeye geri uyanıyor şaka gibi sabah atistirmamla duruyorum hala bi iki çikolata dışında yemek vs yiyemedim zaten enerjim bitiklerde Allahim HELP
Ben bu destanı yazarken kucağımda uyuyakaldi..... Krizlenip uyanmazsa yerine yatircam o ara uyumam lazım süt dolsun ama babam kp ile yaptığı işte sorun çıkmış diye bugün gelmiş yine iftara ordaydi her an gelebilir buraya.... Kesin tam uyuyacagim anı bulur e misafir sonuçta gidio yatiyom diyemem evde tek ben varım çünkü..... Napsam bilemedim niye her şey bu kadar üst üste gelir ki, eşim evdeydi zaten söylemiştim, tam çalışmaya basladi ufak bir kaza gecirdi ayağı siyrilinca yine ara vermiş bulundu neyse artık iyi o yüzden bugün çalışmaya başladı yine, ve şansıma o tam evden gittiği zamanlar bu kıza bir şeyler oluyor vallahi nasıl denk geliyor anlayamadim da xnbxjsbxjdjj hen tekim hem ipek krizli hem açım hem babam gelecek hem uykum var imdatttttttttt

Büşra senin gıyabında tüm gaz problemi yaşayan annelere yazayım tesadüf mü bilmiyorum ama işe yaradı gibi.

Öncelikle şu linkini paylaştığım videodaki iki masajı da her bezi açmadan önce yaptım. Masaj 5:32 de başlıyor öncesini boşuna izlemeyin.
Sonrasında acı elma yağı her altını açtığımda ayaklarına masaj yaparak sürdüm.
Bebem dün gündüz asla uyumadı tüm gün bir emdi bir bıraktı kendini sıktı gaz çıkaramadı bir türlü uykuya dalamadı hep tavşan uykusu. Akşamüzeri bunu yapmaya başladım dün geceden beri götü durmadı sürekli zart zurt gaz çıkardı maşallah. Her alt açmadan yaptığım için de masajı direkt alttan gazını çıkarıyor baya işe yaradı gibi şimdilik devam ediyorum bugün çok keyifli geçti. Tüm gün 2-3 saat uyudu uyandı emdi gazını çıkardı yine uyudu dinlendim.

Canım 9 dan 7 ye düşmüş. Yüzü sarı biraz. Ben istedim bakmalarını. Normalde bakmıyordu. Siz de sarısınız diyip genetiğe bağladılar gibi oldu 😅

Annelik gerçekten zor. Sanki büyüğe haksızlık etmişim gibi bir hisse sahip oluyorum bazen.

Kuzum 1 hafta 10 gün sonra tam anlamıyla iyiydim. Eve çıktığım 2.günden itibaren işlerimi yapabildim ama karnıma güç gelmesi 1 hafta 10 günü buldu. Yan yatmaya ben de korktum.

Canım ağlamak istiyor der ağlardım ilk bebeğimde. Ağlamak iyi geliyor. Duygusal bir dönem ama geçecek. Kendine biraz zaman ver 💜
Siz de sarısiniz nedir ya sjxbsjnxjd hayır bir dk bile sürmüyor kulaktan ateş ölçer gibi olcuyorsun zaten bak yani nolacak yenidoğan sonuçta ilk ay kontrolünde de bakılmalı bence sacmalamislar... Bizim de 5. Gün 11 ölçüldü inşallah baya inmiştir şuan sarı da durmuyor çok bakalım 28 inde ogrenicem artık 🥹
Şuan güncel 1.76 boy 75 kiloyum L beden aldım. Oradan hesap edebilirsin kendi boyuna kilona göre. 1 ay sonra m bedenini alacağım dikişlerim taze diye cesaret edemedim nefes alamayacak kadar sıkmasına L beden tam toparlıyor beni şuan için. Piyasada ki lohusa korseleri göbek altına kadar gelmiyor tam tersine göbeği sıkıştırıp aşağı fışkırtıyor tamamen toparlanma istediğim için böyle bir korse aldım.
Aynen baktım sayfaya da güzelmiş beni tek rahatsız eden bütün olduğu için wc giderken falan çok zorlanir miyim kısmı oldu onu da yorumları okurum bol bol belki hamilelik sonrasi alanlar yorum atmıştır ndbdbdbd ben 161 57(en son 13 Mart'ta tartıldım daha da düşmüştür umuyorum) bence m olur gibi ama işte biraz fikir alırım yorumlardan vs,,, ah be ben bedensiz xs giyen insandim gerçekten ana olmak için çok fedakarlık yapıyoruz he pişman mıyım asla ama insan bi düşününce şok oluyor bu nasıl bir sevgi diye 😂😂 canımı veririm

Ben suan eski halime tamamen dönmüş gibiyim yine de korkumdan dikkat etmeye çalışıyorum bir şey olur diye ama bir ağrım kalmadı çok şükür heralde 15 güne felan geçiyor ağrılar az kalmış seninki de geçer inşallah
Dikiş yerlerinde yanma var aşırı adım atamıyorum resmen normal mi ya ne zaman gececek bu 🥺

Büşra senin gıyabında tüm gaz problemi yaşayan annelere yazayım tesadüf mü bilmiyorum ama işe yaradı gibi.

Öncelikle şu linkini paylaştığım videodaki iki masajı da her bezi açmadan önce yaptım. Masaj 5:32 de başlıyor öncesini boşuna izlemeyin.
Sonrasında acı elma yağı her altını açtığımda ayaklarına masaj yaparak sürdüm.
Bebem dün gündüz asla uyumadı tüm gün bir emdi bir bıraktı kendini sıktı gaz çıkaramadı bir türlü uykuya dalamadı hep tavşan uykusu. Akşamüzeri bunu yapmaya başladım dün geceden beri götü durmadı sürekli zart zurt gaz çıkardı maşallah. Her alt açmadan yaptığım için de masajı direkt alttan gazını çıkarıyor baya işe yaradı gibi şimdilik devam ediyorum bugün çok keyifli geçti. Tüm gün 2-3 saat uyudu uyandı emdi gazını çıkardı yine uyudu dinlendim.

Maşallah kuzuya uykusu bol, gazı az olsun 🥰🥰🥰

İpek kuş uyumuştu çığlık çığlığa uyandı yine, ama uyuyor da aynı anda yani çığlıktan sonra uykuya devam ediyor :( Kesin eminim gazı var. Aktarda direkt bulabilir miyim bu yağı veya başka yağ fark ediyor mu acaba napsam şimdi bilemedim bu masaji deneyeyim biraz en iyisi

Sezaryen olanlar nasılsınız, ben kendimi perişan hissediyorum. Bazen bir şeyim yok tamam geçti diye kalkıp geziyorum sonra bin perişan geri yatıyorum. Bebişim altını değiştirmedim üstünü giydirmedim daha annemler ablam eşim yapıyor. Ben sadece emziriyorum. O da uyandıtmak için resmen savaşıyoruz uyanmıyor asla o kadar ağır ki uykusu 🥺
Daha 1 gün olmuş sanırım çok yeni. 10. Günüm bugün hala az da olsa ağrım var. Ama
Siz de sarısiniz nedir ya sjxbsjnxjd hayır bir dk bile sürmüyor kulaktan ateş ölçer gibi olcuyorsun zaten bak yani nolacak yenidoğan sonuçta ilk ay kontrolünde de bakılmalı bence sacmalamislar... Bizim de 5. Gün 11 ölçüldü inşallah baya inmiştir şuan sarı da durmuyor çok bakalım 28 inde ogrenicem artık 🥹

Aynen baktım sayfaya da güzelmiş beni tek rahatsız eden bütün olduğu için wc giderken falan çok zorlanir miyim kısmı oldu onu da yorumları okurum bol bol belki hamilelik sonrasi alanlar yorum atmıştır ndbdbdbd ben 161 57(en son 13 Mart'ta tartıldım daha da düşmüştür umuyorum) bence m olur gibi ama işte biraz fikir alırım yorumlardan vs,,, ah be ben bedensiz xs giyen insandim gerçekten ana olmak için çok fedakarlık yapıyoruz he pişman mıyım asla ama insan bi düşününce şok oluyor bu nasıl bir sevgi diye 😂😂 canımı veririm
Sarılığı kulaktan mı ölçüyorlar. Bizde her ölçmede kan aldılar. Çok şaşırdım şuan. Kandaki bilurubin düzeyine baktılar. Çok canım yanmıştı şimdi okuyunca şaşırdım

Daha 1 gün olmuş sanırım çok yeni. 10. Günüm bugün hala az da olsa ağrım var. Ama
Sarılığı kulaktan mı ölçüyorlar. Bizde her ölçmede kan aldılar. Çok şaşırdım şuan. Kandaki bilurubin düzeyine baktılar. Çok canım yanmıştı şimdi okuyunca şaşırdım
Bilmiyorum ki bir tane cihaz vardı ellerinde ateş ölçer gibi kulağına doğru tutup olctuler hiç kandan bakilmadi, bebek boy kilo ölçülen yerde olctuler şehir hastanesi 🥹 kandan mi bakılması gerekiyormus

Bugün 3. Gün oldu ama ben daha beter oldum. Dün yine yürüyebiliyordum bugün o da yok. Ağrı yok ama yanma var. Adım attırmıyor. Diyorum ameliyatta bir şey mi unuttular içinde başka açıklaması olamaz 😃

Back
X