- 14 Mayıs 2021
- 5.258
- 11.165
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.081
Bende aynıyım canm bende.hıcbısey yemıyorum yıne aynı yıne aynı.karar aldım yıyecem bıde boyle denemek lazım.BEnce benim bebege hersey gaz yapiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynıyım canm bende.hıcbısey yemıyorum yıne aynı yıne aynı.karar aldım yıyecem bıde boyle denemek lazım.BEnce benim bebege hersey gaz yapiyor![]()
Aaa evet dilinde beyazlık var pamukçuk yani. Belki de ondan oluyor sürekli. Dilini karbonatlı suyla silsem bu sefer tiksinme vs bir şey olursa ne bileyim yaTekrar tekrar yara oluyorsa bebeğin ağzında pamukçuk olabilir emdikçe sana geçer ve sende mantara yaraya sebeb olur istersen bebişin ağzını karbonatlı bezle bastırarak sil beze kan geldiyse pamukçuk vardır
Olmaz olmaz bız sılıyoruz:) temız kulak copunu karbonatlı suya batırıyoruz,zaten herseyı emmek ıstedıgı ıcın hemen agzını acıyor guzelce sılıyoruz onunla:)Aaa evet dilinde beyazlık var pamukçuk yani. Belki de ondan oluyor sürekli. Dilini karbonatlı suyla silsem bu sefer tiksinme vs bir şey olursa ne bileyim ya
Bende kullanmaya devam ediyorum hatta decaviti de kullanacagim d vitamini de bacaklarım çok ağrıyor çünküBen kullanıyorum canım sonuçta anne karnındayken de kullandıkdoktorum vitaminlere devam dedi
Ben suan eski halime tamamen dönmüş gibiyim yine de korkumdan dikkat etmeye çalışıyorum bir şey olur diye ama bir ağrım kalmadı çok şükür heralde 15 güne felan geçiyor ağrılar az kalmış seninki de geçer inşallahKızlar sezaryenden kaç gün sonra tam anlamıyla eskisi gibi rahat hareket etmeye başladınız hareketleriniz ne zaman eskisi gibi hızlandı eski moda ne zaman döndüniz yani merak ediyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum ama mesela hala yan yatmaya cesaret edemiyorum ya da yere eğilip yerden bir şey alamıyorum. Bugün 10 gün oldu bana.
Olmaması lazım tiksinirse temiz bezle tekrar silersin üç gün düzenli silersen geçer inşallah göğsnü de tabiki silmen gerekAaa evet dilinde beyazlık var pamukçuk yani. Belki de ondan oluyor sürekli. Dilini karbonatlı suyla silsem bu sefer tiksinme vs bir şey olursa ne bileyim ya
Aynı şeyi bugün ben de sordum sayfadaKızlar ben bitkisel saç boyası almıştım hamileyken ama boyamaya fırsatım olmadı. Şimdi bayram da geliyor, boyayasım var ama bir yandan da içim rahat değil süte geçer mi diye. Boyayan var mı
Canım bulgur gerçekten pirince göre daha çok gaz yapıyor, ama pişirmeden önce ya sıcak suyla birkaç defa yıka ya da sıcak suyun içinde 10-15 dk beklet gazı çıksın öyle pişir. İçine de biraz kimyon koy.. valla ne yaparsak yapalım zaten gaz kuyusundan çıkamıyoruz, hiç değilse yavruya süt olsun kafasındayım artıkKizlar bse dicem bugun saglkocagina gittim hemsire dedi bulgur pilavi cok gaz yapar az yemwye calis dedi. Benim kv kac gundur bulgur pilavini dayadi bana sut yapio diegerçi bende duyardim hep bulgur süt yapar diye ama gaz yaptiginu hic bilmiodum. Siz yiomusunz bulgur kizlar gaz yapiomu size
Sen spor yapıyordun değilmiAaa evet dilinde beyazlık var pamukçuk yani. Belki de ondan oluyor sürekli. Dilini karbonatlı suyla silsem bu sefer tiksinme vs bir şey olursa ne bileyim ya
Evet canım maalesef karnı doymayınca yavrunun uykuya tam dalamıyor, dalsa da acıktığı için tekrar uyanıyor, kaç defa mama verdikten sonra uykuya daldı.. benim bir de göğüs ucumu tutamıyor, silikonla veriyorum yeter ki emsin diye.. işte şimdilerde emzirme danışmanlığı araştırıyorum, faydası olacağını düşünüyorum..Aaa süt az olunca mı öyle oluyorbenim de az sütüm mama destekli ilerliyorum göğüs uçlarım da yara olup duruyor Allahım emzirme işi işkenceye dönüyor her emzirme anı geldiğinde stres basıyor beni
![]()
neden düzgün beslenemiyorsun Beslenmene bazı küçük şeyler ekleyerek de sütüne fayda sağlayabilirsinEvet canım maalesef karnı doymayınca yavrunun uykuya tam dalamıyor, dalsa da acıktığı için tekrar uyanıyor, kaç defa mama verdikten sonra uykuya daldı.. benim bir de göğüs ucumu tutamıyor, silikonla veriyorum yeter ki emsin diye.. işte şimdilerde emzirme danışmanlığı araştırıyorum, faydası olacağını düşünüyorum..birkaç danışman buldum, ortalama fiyatlar 10-15 gün üzerinden 1500 lira civarında.. birine karar verip sütümü o plan program üzerinden yapacağım.. çünkü ben gün içinde de çok beslenemiyorum ve bu da sütümü etkiliyor. 20 günlük bebekle tekrar hamile kaldığım kiloya düştüm, 11 kg 20 günde gitti stres sıkıntıdan
hal böyle olunca süt nasıl gelsin de bebeyi doyursun
![]()
İçim almıyor canım, biraz yemek istiyorum süt olsun diye, birkaç lokma fazla alınca bulantı başlıyor.. doğumdan sonra benim sütüm hemen gelmedi, bebek aç kalıyor diye çok strese girdim, 3 günlükken sarılıktan hastaneye yattık, bu sefer stres 3-5 kat arttı… derken mide hepten küçüldü…şimdi anne çayları, damla falan aldım süt artırmaya çalışıyorumneden düzgün beslenemiyorsun Beslenmene bazı küçük şeyler ekleyerek de sütüne fayda sağlayabilirsin
Sen bir kaç hafta sabret danışmanın dediklerini uygula herşey harika olacak ikinci çocuk ne zaman diyeceksinİçim almıyor canım, biraz yemek istiyorum süt olsun diye, birkaç lokma fazla alınca bulantı başlıyor.. doğumdan sonra benim sütüm hemen gelmedi, bebek aç kalıyor diye çok strese girdim, 3 günlükken sarılıktan hastaneye yattık, bu sefer stres 3-5 kat arttı… derken mide hepten küçüldü…şimdi anne çayları, damla falan aldım süt artırmaya çalışıyorum![]()
Allah yardımcın olsun canım hemen tutsun boddin aminUmarım toparlariz biraz daha deneyelim olmadi biseler düşüncem canım![]()
Aynen oyle yeterki süt olsun. Sanırım gazli donemler bitene kadar kimyondan tiksinicezCanım bulgur gerçekten pirince göre daha çok gaz yapıyor, ama pişirmeden önce ya sıcak suyla birkaç defa yıka ya da sıcak suyun içinde 10-15 dk beklet gazı çıksın öyle pişir. İçine de biraz kimyon koy.. valla ne yaparsak yapalım zaten gaz kuyusundan çıkamıyoruz, hiç değilse yavruya süt olsun kafasındayım artık![]()
Aynen canim ben de agliyorum surekli bir de annem bende ona belli etmemeye de calisiyorum esim de beni anlamiyorum cok normal geliyor surecA ada2211 ben de aynıyım. Dün baya hüngür hüngür ağladım eşime. Kötüyüm diyorum sen niye anlamıyorsun diye
Bilmiyorum ki olabilir. Kv ile konuştum onda da çıkarmış kundaktan kolları. Bilmiyorum yabancı gördüğünden mi sakinleşiyor, anneye nazı geçtiğinden mi sütten kaynaklı mi ama yetersiz hissettiriyor maalesef
Bizimki de kayıyor reflü yatağından. Öyle yapınca da alta kısıp kalıyor. Kayıyor ama yataktan düşmüyor sadece
Aynen oyle canim herseye agliyorum ilgi bekliyorum esimden ozellikle belki gosteriyor kendince ama bana yeterli gelmiyorCanım bence hepimiz böyleyizben sürekli ağlıyorum yalnız kalmak istemiyorum, sorumluluk ağır geliyor
Cok tuhaf her an aglama hali esim ilgileniyor belki ama ilgisi yeterli gelmiyor yani daha fazla ilgi istiyorum sanirim etrafta olan seylere sinir oluyorum yani bunun gibi seylerNeler hissediyorsun peki? Paylaşmak ister misin?
Bende aynı durumdayımAynen oyle canim herseye agliyorum ilgi bekliyorum esimden ozellikle belki gosteriyor kendince ama bana yeterli gelmiyor