• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tekrar tekrar yara oluyorsa bebeğin ağzında pamukçuk olabilir emdikçe sana geçer ve sende mantara yaraya sebeb olur istersen bebişin ağzını karbonatlı bezle bastırarak sil beze kan geldiyse pamukçuk vardır
Aaa evet dilinde beyazlık var pamukçuk yani. Belki de ondan oluyor sürekli. Dilini karbonatlı suyla silsem bu sefer tiksinme vs bir şey olursa ne bileyim ya

Aaa evet dilinde beyazlık var pamukçuk yani. Belki de ondan oluyor sürekli. Dilini karbonatlı suyla silsem bu sefer tiksinme vs bir şey olursa ne bileyim ya
Olmaz olmaz bız sılıyoruz:) temız kulak copunu karbonatlı suya batırıyoruz,zaten herseyı emmek ıstedıgı ıcın hemen agzını acıyor guzelce sılıyoruz onunla:)

Ay on defa sormusumdur ama kaydettiysem de bulamadim galerimde... korse etkili tayt yarım tayt veya ic çamaşırı şeklinde bir şeyler ariyorum. Korse çok kullanışlı gelmiyo ama o etkiyi verse sıkı tutsun iyi olur, iyice kilolar gittikçe sarksn kısım da kendine gelsin istiyorum, artık giyeyim diye düşünüyorum tam geçmedi sızılar ama dikişleri düştü çoktan akıntı da yok kadar az lekelenme şeklinde olduğu için giyebilirim diye düşündüm . Önceden kullanan ve memnun olan varsa önerileri alabilir miyim sipariş vericem çünkü 🥹🥹🥹🥹

Kızlar sezaryenden kaç gün sonra tam anlamıyla eskisi gibi rahat hareket etmeye başladınız hareketleriniz ne zaman eskisi gibi hızlandı eski moda ne zaman döndüniz yani merak ediyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum ama mesela hala yan yatmaya cesaret edemiyorum ya da yere eğilip yerden bir şey alamıyorum. Bugün 10 gün oldu bana.
Ben suan eski halime tamamen dönmüş gibiyim yine de korkumdan dikkat etmeye çalışıyorum bir şey olur diye ama bir ağrım kalmadı çok şükür heralde 15 güne felan geçiyor ağrılar az kalmış seninki de geçer inşallah

Olmaması lazım tiksinirse temiz bezle tekrar silersin üç gün düzenli silersen geçer inşallah göğsnü de tabiki silmen gerek

Kızlar ben bitkisel saç boyası almıştım hamileyken ama boyamaya fırsatım olmadı. Şimdi bayram da geliyor, boyayasım var ama bir yandan da içim rahat değil süte geçer mi diye. Boyayan var mı
Aynı şeyi bugün ben de sordum sayfada 😂😂 ben de boyamak istiyorum ama korkuyorum süte geçerse diye..

Kizlar bse dicem bugun saglkocagina gittim hemsire dedi bulgur pilavi cok gaz yapar az yemwye calis dedi. Benim kv kac gundur bulgur pilavini dayadi bana sut yapio die😀 gerçi bende duyardim hep bulgur süt yapar diye ama gaz yaptiginu hic bilmiodum. Siz yiomusunz bulgur kizlar gaz yapiomu size
Canım bulgur gerçekten pirince göre daha çok gaz yapıyor, ama pişirmeden önce ya sıcak suyla birkaç defa yıka ya da sıcak suyun içinde 10-15 dk beklet gazı çıksın öyle pişir. İçine de biraz kimyon koy.. valla ne yaparsak yapalım zaten gaz kuyusundan çıkamıyoruz, hiç değilse yavruya süt olsun kafasındayım artık🥹🥹🥹

Sen spor yapıyordun değilmi
Karın eritmek için bize neler önerirsin ne zaman başlayabiliriz en basit nelerden başlamamız gerek yada 🥰
Birde karnı içe çekip tutma gibi bir hareket gördüm bunun faydası varmıdır sence eğer öyleyse oturduğumuz yerden eriyelim🙃😃

Aaa süt az olunca mı öyle oluyor😢 benim de az sütüm mama destekli ilerliyorum göğüs uçlarım da yara olup duruyor Allahım emzirme işi işkenceye dönüyor her emzirme anı geldiğinde stres basıyor beni😢
Evet canım maalesef karnı doymayınca yavrunun uykuya tam dalamıyor, dalsa da acıktığı için tekrar uyanıyor, kaç defa mama verdikten sonra uykuya daldı.. benim bir de göğüs ucumu tutamıyor, silikonla veriyorum yeter ki emsin diye.. işte şimdilerde emzirme danışmanlığı araştırıyorum, faydası olacağını düşünüyorum.. 🤨 birkaç danışman buldum, ortalama fiyatlar 10-15 gün üzerinden 1500 lira civarında.. birine karar verip sütümü o plan program üzerinden yapacağım.. çünkü ben gün içinde de çok beslenemiyorum ve bu da sütümü etkiliyor. 20 günlük bebekle tekrar hamile kaldığım kiloya düştüm, 11 kg 20 günde gitti stres sıkıntıdan 🥹🥹 hal böyle olunca süt nasıl gelsin de bebeyi doyursun 🥹🥹🥹😫😫

Evet canım maalesef karnı doymayınca yavrunun uykuya tam dalamıyor, dalsa da acıktığı için tekrar uyanıyor, kaç defa mama verdikten sonra uykuya daldı.. benim bir de göğüs ucumu tutamıyor, silikonla veriyorum yeter ki emsin diye.. işte şimdilerde emzirme danışmanlığı araştırıyorum, faydası olacağını düşünüyorum.. 🤨 birkaç danışman buldum, ortalama fiyatlar 10-15 gün üzerinden 1500 lira civarında.. birine karar verip sütümü o plan program üzerinden yapacağım.. çünkü ben gün içinde de çok beslenemiyorum ve bu da sütümü etkiliyor. 20 günlük bebekle tekrar hamile kaldığım kiloya düştüm, 11 kg 20 günde gitti stres sıkıntıdan 🥹🥹 hal böyle olunca süt nasıl gelsin de bebeyi doyursun 🥹🥹🥹😫😫
neden düzgün beslenemiyorsun Beslenmene bazı küçük şeyler ekleyerek de sütüne fayda sağlayabilirsin

neden düzgün beslenemiyorsun Beslenmene bazı küçük şeyler ekleyerek de sütüne fayda sağlayabilirsin
İçim almıyor canım, biraz yemek istiyorum süt olsun diye, birkaç lokma fazla alınca bulantı başlıyor.. doğumdan sonra benim sütüm hemen gelmedi, bebek aç kalıyor diye çok strese girdim, 3 günlükken sarılıktan hastaneye yattık, bu sefer stres 3-5 kat arttı… derken mide hepten küçüldü…şimdi anne çayları, damla falan aldım süt artırmaya çalışıyorum 🥹🥹🥹

İçim almıyor canım, biraz yemek istiyorum süt olsun diye, birkaç lokma fazla alınca bulantı başlıyor.. doğumdan sonra benim sütüm hemen gelmedi, bebek aç kalıyor diye çok strese girdim, 3 günlükken sarılıktan hastaneye yattık, bu sefer stres 3-5 kat arttı… derken mide hepten küçüldü…şimdi anne çayları, damla falan aldım süt artırmaya çalışıyorum 🥹🥹🥹
Sen bir kaç hafta sabret danışmanın dediklerini uygula herşey harika olacak ikinci çocuk ne zaman diyeceksin 😘😆
Pekmezli Hoşaf, bir avuç karışık çerez, hurma, Tahin pekmez minicikte olsa tadına bak hergün

Canım bulgur gerçekten pirince göre daha çok gaz yapıyor, ama pişirmeden önce ya sıcak suyla birkaç defa yıka ya da sıcak suyun içinde 10-15 dk beklet gazı çıksın öyle pişir. İçine de biraz kimyon koy.. valla ne yaparsak yapalım zaten gaz kuyusundan çıkamıyoruz, hiç değilse yavruya süt olsun kafasındayım artık🥹🥹🥹
Aynen oyle yeterki süt olsun. Sanırım gazli donemler bitene kadar kimyondan tiksinicez 😀

A ada2211 ben de aynıyım. Dün baya hüngür hüngür ağladım eşime. Kötüyüm diyorum sen niye anlamıyorsun diye

Bilmiyorum ki olabilir. Kv ile konuştum onda da çıkarmış kundaktan kolları. Bilmiyorum yabancı gördüğünden mi sakinleşiyor, anneye nazı geçtiğinden mi sütten kaynaklı mi ama yetersiz hissettiriyor maalesef

Bizimki de kayıyor reflü yatağından. Öyle yapınca da alta kısıp kalıyor. Kayıyor ama yataktan düşmüyor sadece
Aynen canim ben de agliyorum surekli bir de annem bende ona belli etmemeye de calisiyorum esim de beni anlamiyorum cok normal geliyor surec

Aynen oyle canim herseye agliyorum ilgi bekliyorum esimden ozellikle belki gosteriyor kendince ama bana yeterli gelmiyor
Bende aynı durumdayım 😔😔 aşırı ilgi bekliyorum eşimden oda kendince bisiler yapıyor ama bana yeterli gelmiyor böyle olunca da hırçınlaşıyorum sürekli kavga çıkarmak istiyorum, ilişkimiz yipranacak diye korkuyorum ama elimde değil eşime de sürekli kötü davranıyorum sonra beni anlamıyorsun diye yine kavga çıkartıyorum

Back
X