Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Çok geçmiş olsun

Kızlaarr selam doktordan geldim 11+4 olduk ama arkası dönüktü kendini hiiç göstermedi doktorum haftaya tekrar çağırdı cinsiyet tahmini için. Sizin var mı bi tahmininiz

Eklentiler

• IMG_2835.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlaarr selam doktordan geldim 11+4 olduk ama arkası dönüktü kendini hiiç göstermedi doktorum haftaya tekrar çağırdı cinsiyet tahmini için. Sizin var mı bi tahmininiz
Cinsiyetten anlamam ama çok tatlış sağlıcakla gelsin

13+4deki ultrason goruntumuz hanımlar doktor erkege benzetiyorum ama cok belli degil dedi uzerinden birkac hafta gecmesine ragmen ogrenemedik ters duruyor sizce cinsiyeti ne tecrübeliler yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar nub teorisi hakkında bilgisi olan var mı? Bebişin ultrason görüntüsünü bırakıyorum belki tahminlerde bulunabilirsiniz. Pek net değil ama bakabilen varsa yorum bekliyorum. Herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim

Eklentiler

• IMG_5777.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 42
Canim senin erkek sanırım nub baya belli gibi geldiği bana çok bilmişim gibi oldu ama

Sana da kiz diyorum içimden geldi nub fln hiç görünmüyor sende canim ya da beni aştı gorunuyorsa da

Telefonla konuştum. Genelde doktorlar 3 luyu önermiyor hic üçlü tarama testini söylemedi benim doktor da. Sen 3 lu testi yaptiracak misin peki
Gözün aydın canım ben ikili tarama testi yapmadım sonuçta Allah korusun kötü bişey çıksa dahi tedavisi yokmuş diyorlar boşuna stres olmak istemedim diğer testleri yapmamı önerir misiniz 3 lü...

Kızlar ben ikili tarama testi yaptırmıycam Allahım hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amiiinn mübarek Ramazan hürmetine Rabbim hepimize her manada sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar doğurup büyütmeyi nasip etsin, tüm sıkıntılarımızı gidersin karnımızdakilere de bize de şifa versin

Amin ecmain

Gözün aydın canım ben ikili tarama testi yapmadım sonuçta Allah korusun kötü bişey çıksa dahi tedavisi yokmuş diyorlar boşuna stres olmak istemedim diğer testleri yapmamı önerir misiniz 3 lü...
Canım çok teşekkür ederim. Bazı rahatsızlıklar tespit edildiğinde eğer ki anne karnında müdahale yapilmiyorsa doğumu yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye yönlendirip doğar doğmaz müdahalesi yapılsın diye ya da farklı tedavi yöntemleri ile hem bebeğe hem de anneye yardımcı oluyorlar. İkili tarama down sendromu var mı diye yapılıyor. Kesinlik yok dedi doktorum tabii ki fakat ben 3 lu taramanın yanılma payının 2 li ve 4 luden yüksek olduğunu duydum. Zaten 2 li temiz çıkınca 3 lu ve 4 luyu yaptirmiyorlar 20. Hafta detaylı ultrasona çağırıyorlar. Bunlar internette gördüğüm bilgiler sen bir de istersen doktorunla da konuş bakalım o ne diyecek.

Tamam canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…