evet özelde muayene oluyorum doktora söylediğimde bana güldü daha çok erken dedi bir sonraki ziyaretim bayramdan sonra olacak ben anca 18. haftada falan öğrenmiş oluyorum .....
Merhaba kızlar bayılma hissi yaşayan var mı 5 dakika ayakta kalsam kalbim hızlı hızlı çarpıyo başım dönüyo oturmasam sanki bayılacak gibiyim
12.haftam bitmek üzere normal mi acaba bu durumu yaşayan var mı
Selamlar ben bugün muayene oldum
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız(fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız(fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
Hepinizden Allah razı olsun. Dünya Kadınlar Gününde bir kız çocuğu haberi almak dünyalara bedel. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın. Dünyanın en güzel kadınları bu vesileyle gününüzü kutlarım.
Merhaba kızlar bayılma hissi yaşayan var mı 5 dakika ayakta kalsam kalbim hızlı hızlı çarpıyo başım dönüyo oturmasam sanki bayılacak gibiyim
12.haftam bitmek üzere normal mi acaba bu durumu yaşayan var mı
Benim fena oluyor kalp çarpımtım gup gup atıyor hatta bi gün uyuyordum yatak sallandı deprem oluyor sandım avize ye baktım o derece bi uyandım kalbim fırlayacak doktorum kardiyolojiye git dedi bugün gittim ekg ultrosonla kalbime bakti bi sorun yok dedi tansiyonunun düşük dedim kalp çarpıntısı olunca düşüremiş bende yüksek tansiyon yapıyor sandım ritim holter takalım dedi ilaç veremem dedi