Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
evet özelde muayene oluyorum doktora söylediğimde bana güldü daha çok erken dedi bir sonraki ziyaretim bayramdan sonra olacak ben anca 18. haftada falan öğrenmiş oluyorum .....
Olsun yeterki iyi olsunda ha 3 hafta erken ha 3 hafta geç

Telefonla konuştum. Genelde doktorlar 3 luyu önermiyor hic üçlü tarama testini söylemedi benim doktor da. Sen 3 lu testi yaptiracak misin peki
Bana dedi 16 haftada gel yani ayın 19 o zaman test dedi tarama dedi sanki ama ben söylicem kendi sözümü ne gerek varki

Bana dedi 16 haftada gel yani ayın 19 o zaman test dedi tarama dedi sanki ama ben söylicem kendi sözümü ne gerek varki
Valla bana demedi 15 gün sonra tekrar görüşelim dedi. Belki gittiğimizde diyecek biz cinsiyeti de göremedik gideceğiz bakalım ne diyecek

Ben oturuyorum hemen ayakta durmaya devam edersem kesin bayılırım öyle bir his geliyor. Baş dönmesi mide bulantısı

Canım bencede gerek yok ikili de sorun yoksa diğerlerini yapmıyorlar sen de yaptırmak istendiğini söyle

Selamlar ben bugün muayene oldum
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız(fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
İyi çok şükür rabbim bizlerede nasip etsin ben de pazartesi günü gideceğim 2 li test yapacaz bakalım 12+2 oluyoruz cinsiyeti belli olur mu ki

Selamlar ben bugün muayene oldum
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız(fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kiz annesi

Benim fena oluyor kalp çarpımtım gup gup atıyor hatta bi gün uyuyordum yatak sallandı deprem oluyor sandım avize ye baktım o derece bi uyandım kalbim fırlayacak doktorum kardiyolojiye git dedi bugün gittim ekg ultrosonla kalbime bakti bi sorun yok dedi tansiyonunun düşük dedim kalp çarpıntısı olunca düşüremiş bende yüksek tansiyon yapıyor sandım ritim holter takalım dedi ilaç veremem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…