Hayırlı olsun gözünüz aydınSelamlar ben bugün muayene oldum
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız (fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
Canım geçmiş olsun doktorunu ara istersen biz ne söylesek yanlis olurSelam hanımlar bir şey soracağım geçenlerde kanamadan dolayı hastanede yatmıştım hatırlarsanız sonrasında eve çıkınca bir iki gün kahverengi gelmişti ve kesilmişti. Bir haftadır nerdeyse hiç yokken bugün tekrar kahverengi gelmeye başladı az az. Korkmam gerekiyor mu yeniden başlayacağı anlamına gelir mi bu bana bir yardım edin
Kahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misalCanım geçmiş olsun doktorunu ara istersen biz ne söylesek yanlis olur
Gecmıs olsun.. gun boyu devam ederse bnce yarın bır gıdın doktoraKahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misal
DnaLab , evinize ya da işyerinize gelip kanınızı alıyorlar . 7 güne çıkıyor. Çok memnun kaldım.Hayırlı olsun gözünüz aydınhangi firmaya yaptırdınız fetal dna’yı? Benim de inşallah haftaya yaptırma planım var.
Merhaba benim de aynı şekilde kanamalarım olduğu için hastanede 1 hafta yattım, şimdi de evdeyim doktorum WC hariç hiç kalkmamamı önerdi size önerileri ne oldu? Bu arada bana da kahverengi lekelenmeden korkma dedi devam ederse tabi mutlaka danışınKahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misal
Hangi şehirde ve ne kadara yaptırdınız?DnaLab , evinize ya da işyerinize gelip kanınızı alıyorlar . 7 güne çıkıyor. Çok memnun kaldım.
Ağır kaldırma ve ilişkiden uzak dur kesinlikle dedi. Ben özellikle sordum hep yatacak mıyım diye hayır kendini kısıtlama yemeğini falan yapabilirsin dedi. Ben yarın çalışmaya da başlıyorum biraz sakin hareketlerle sıkıntı olmaz demiştiMerhaba benim de aynı şekilde kanamalarım olduğu için hastanede 1 hafta yattım, şimdi de evdeyim doktorum WC hariç hiç kalkmamamı önerdi size önerileri ne oldu? Bu arada bana da kahverengi lekelenmeden korkma dedi devam ederse tabi mutlaka danışın
Bende cuma günü taburcu oldum hastaneden.eve git yat dedii .yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum.haftaya cuma randevu verdi ,yatmaya devam et mi dicek orda ne olucak bilemiyorumAğır kaldırma ve ilişkiden uzak dur kesinlikle dedi. Ben özellikle sordum hep yatacak mıyım diye hayır kendini kısıtlama yemeğini falan yapabilirsin dedi. Ben yarın çalışmaya da başlıyorum biraz sakin hareketlerle sıkıntı olmaz demişti
Benim de dün gece kahverengi pembemsi akıntım oldu kan gibi değildi ama.. sanırım içerde kalan kanlar geliyor oksitlenmiş olabilirSelam hanımlar bir şey soracağım geçenlerde kanamadan dolayı hastanede yatmıştım hatırlarsanız sonrasında eve çıkınca bir iki gün kahverengi gelmişti ve kesilmişti. Bir haftadır nerdeyse hiç yokken bugün tekrar kahverengi gelmeye başladı az az. Korkmam gerekiyor mu yeniden başlayacağı anlamına gelir mi bu bana bir yardım edin
Umarım bir an önce normale döner bu kanama mevzuları. İnsanı çok tedirgin ediyor sürekli kontrol ediyorum kendimi. Benim doktorum en az iki hafta ile bir ay arasında kaybolacağını söylemişti kanama alanınınBende cuma günü taburcu oldum hastaneden.eve git yat dedii .yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum.haftaya cuma randevu verdi ,yatmaya devam et mi dicek orda ne olucak bilemiyorum
Evet benim de öyle kan gibi değil içerde kalanlar böyle böyle bitecek heralde. Sen de sürekli yatıyor musun peki canım?Benim de dün gece kahverengi pembemsi akıntım oldu kan gibi değildi ama.. sanırım içerde kalan kanlar geliyor oksitlenmiş olabiliraklıma bu geldi
Benim kanamam oldu sonra kahverengine döndü geçti gitti ama ben iğne fitil kullanıyorumEvet benim de öyle kan gibi değil içerde kalanlar böyle böyle bitecek heralde. Sen de sürekli yatıyor musun peki canım?
Ben de sabah ağızdan akşam da fitil olarak alıyorum ilacı. Geçip gider inşallah yaşayan herkesinBenim kanamam oldu sonra kahverengine döndü geçti gitti ama ben iğne fitil kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?