Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Selamlar ben bugün muayene oldum
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorumİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız(fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
Hayırlı olsun gözünüz aydın hangi firmaya yaptırdınız fetal dna’yı? Benim de inşallah haftaya yaptırma planım var.

Selam hanımlar bir şey soracağım geçenlerde kanamadan dolayı hastanede yatmıştım hatırlarsanız sonrasında eve çıkınca bir iki gün kahverengi gelmişti ve kesilmişti. Bir haftadır nerdeyse hiç yokken bugün tekrar kahverengi gelmeye başladı az az. Korkmam gerekiyor mu yeniden başlayacağı anlamına gelir mi bu bana bir yardım edin

Canım geçmiş olsun doktorunu ara istersen biz ne söylesek yanlis olur

Canım geçmiş olsun doktorunu ara istersen biz ne söylesek yanlis olur
Kahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misal

11+4 günlük hamileyim. Doktorum elenatal 2 yanında gyno ferro sanol demir ilacı da verdi. İçeriklerine bakınca her ikisinde de folik asit var. Bazı doktorlar bu haftalarda folik asiti bıraktırırken benimkinin 2 katına çıkarılması biraz endişelendirdi. Her iki takviyeyi de aynı anda kullanan var mı aramızda?

Beni de listeye ekleyebilirsiniz.
Sat: 19.12.2025
Beklenen doğum tarihi: 25.12.2025
İlk çocuk
Yaş 37
Cinsiyet erkek

Kahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misal
Merhaba benim de aynı şekilde kanamalarım olduğu için hastanede 1 hafta yattım, şimdi de evdeyim doktorum WC hariç hiç kalkmamamı önerdi size önerileri ne oldu? Bu arada bana da kahverengi lekelenmeden korkma dedi devam ederse tabi mutlaka danışın

Kızlar selamlar,

Biz şimdi 14+2 yiz. Sanki bir anda kilo artışım hızlandı gibi ve göbeğim büyüdü ama kendi göbeğim mi bebişin büyümesi mi biraz kafam karışık :) sizde durumlar nasıl

Ağır kaldırma ve ilişkiden uzak dur kesinlikle dedi. Ben özellikle sordum hep yatacak mıyım diye hayır kendini kısıtlama yemeğini falan yapabilirsin dedi. Ben yarın çalışmaya da başlıyorum biraz sakin hareketlerle sıkıntı olmaz demişti

Bende cuma günü taburcu oldum hastaneden.eve git yat dedii .yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum.haftaya cuma randevu verdi ,yatmaya devam et mi dicek orda ne olucak bilemiyorum

Benim de dün gece kahverengi pembemsi akıntım oldu kan gibi değildi ama.. sanırım içerde kalan kanlar geliyor oksitlenmiş olabilir aklıma bu geldi

Bende cuma günü taburcu oldum hastaneden.eve git yat dedii .yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum.haftaya cuma randevu verdi ,yatmaya devam et mi dicek orda ne olucak bilemiyorum
Umarım bir an önce normale döner bu kanama mevzuları. İnsanı çok tedirgin ediyor sürekli kontrol ediyorum kendimi. Benim doktorum en az iki hafta ile bir ay arasında kaybolacağını söylemişti kanama alanının

Benim de dün gece kahverengi pembemsi akıntım oldu kan gibi değildi ama.. sanırım içerde kalan kanlar geliyor oksitlenmiş olabilir aklıma bu geldi
Evet benim de öyle kan gibi değil içerde kalanlar böyle böyle bitecek heralde. Sen de sürekli yatıyor musun peki canım?

Evet benim de öyle kan gibi değil içerde kalanlar böyle böyle bitecek heralde. Sen de sürekli yatıyor musun peki canım?
Benim kanamam oldu sonra kahverengine döndü geçti gitti ama ben iğne fitil kullanıyorum

Kızlar merhaba bende de 10. haftada kanama alani gorulmustu deneyimimi paylasmak istedim. 9. hafta baya bir kahve leke gelmisti, doktorum ultrasonda kaynagini bulamadi,buyuk bir kanama alani yok dedi, 10. hafta tekrar kontrol ettiğinde ise plasenta ucunda kanama alani gordu. Ben tup bebek gebesiyim ve kan sulandirici kullaniyorum, onlari kesti, progestan kullaniyordum azaltacaktim, aynen devam azaltmadan dedi ek olarak duphaston yazdi, ilac duzenlemeleri haricinde dinlen dedi ama ben de calisiyorum, rapor vermedi o yüzden ben isime devam ettim. 11. hafta isyerindeyken kahverengi lekelenme oldu, sizi korkutmak istemem ama doktoruma mesaj atinca hemen geri donus yapip gelmeniz lazim kan sulandiriciyi kesmis olmamiza ragmen leke gelmesi iyi degil dediler. 19 subatta 11+1 ken hastaneye yattim. Kanama alani buyumus o yuzden burada takip edecegiz dediler. Hastanede serum uyguladilar bir de endol diye bir fitil, onun disinda progesteron tedavisine de devam ettim. Bir gece kaldim, ertesi sabah doktorum alan gerilemis dedi, aksama taburcu olabilirsin dedi. Bol su icmemi, ilaclarimi kullanmami ve yine dinlenebildigim kadar dinlenmemi soyledi. Ben bu olaydan sonra evden calisma icin isyerinden izin aldim ve o zaman gercekten dinlenebildim, masabasi calismaya ve yogunluga ragmen ayagimi uzatabilmek cok fark yaratti. Bu arada hastaneden taburcu olunca bir de perinatologa gitmek istedim, ayrica baska bir perinatologa muayene oldum. 13. Haftada rahim ici tamamen duzelmisti ve bir sorun kalmadi, fakat kan sulandiricilara tekrar baslayinca bir kac kez minik kahve lekeler yine geldi. Takibimi yapan doktorum kahvede de gel goruselim diyor ama perinatolog kirmizi olmadikca korkma dedi. Su an icin durum bu sekilde yarin 13+6 dayiz. Fetal dna icin ben eurofinsle anlastim, gecen hafta kan verdim sonuclarini bekliyorum

Özellikle daha önce kanama olan arkadaşlara bir sorum olacak.durumumu bir arkadaşima anlattigimda ben 9 ay boyunca her regl günüm geldiginde bir iki gün kanama olur geçerdi korkmana gerek yok tüm hamileliğim boyunca boyle oldu dedi.dusunuyorumda benimkisi gercekten de adet zamanlarimla orantili .sizinkilerde oyle mi acabaa?? Onun dediğiyle bir ilgisi olabilir mi acaba gerçekten de?? Çünkü doktor bana kanama alani ile ilgili gecerli bir sebep soylemiyor neden oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…