Kızlar merhaba bende de 10. haftada kanama alani gorulmustu deneyimimi paylasmak istedim. 9. hafta baya bir kahve leke gelmisti, doktorum ultrasonda kaynagini bulamadi,buyuk bir kanama alani yok dedi, 10. hafta tekrar kontrol ettiğinde ise plasenta ucunda kanama alani gordu. Ben tup bebek gebesiyim ve kan sulandirici kullaniyorum, onlari kesti, progestan kullaniyordum azaltacaktim, aynen devam azaltmadan dedi ek olarak duphaston yazdi, ilac duzenlemeleri haricinde dinlen dedi ama ben de calisiyorum, rapor vermedi o yüzden ben isime devam ettim. 11. hafta isyerindeyken kahverengi lekelenme oldu, sizi korkutmak istemem ama doktoruma mesaj atinca hemen geri donus yapip gelmeniz lazim kan sulandiriciyi kesmis olmamiza ragmen leke gelmesi iyi degil dediler. 19 subatta 11+1 ken hastaneye yattim. Kanama alani buyumus o yuzden burada takip edecegiz dediler. Hastanede serum uyguladilar bir de endol diye bir fitil, onun disinda progesteron tedavisine de devam ettim. Bir gece kaldim, ertesi sabah doktorum alan gerilemis dedi, aksama taburcu olabilirsin dedi. Bol su icmemi, ilaclarimi kullanmami ve yine dinlenebildigim kadar dinlenmemi soyledi. Ben bu olaydan sonra evden calisma icin isyerinden izin aldim ve o zaman gercekten dinlenebildim, masabasi calismaya ve yogunluga ragmen ayagimi uzatabilmek cok fark yaratti. Bu arada hastaneden taburcu olunca bir de perinatologa gitmek istedim, ayrica baska bir perinatologa muayene oldum. 13. Haftada rahim ici tamamen duzelmisti ve bir sorun kalmadi, fakat kan sulandiricilara tekrar baslayinca bir kac kez minik kahve lekeler yine geldi. Takibimi yapan doktorum kahvede de gel goruselim diyor ama perinatolog kirmizi olmadikca korkma dedi. Su an icin durum bu sekilde yarin 13+6 dayiz. Fetal dna icin ben eurofinsle anlastim, gecen hafta kan verdim sonuclarini bekliyorum