Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kanama alanlarinin neden oldugu bilinmiyor tibben aciklanabilmis bir durum degil ben de cok arastirdim, benim 5. Haftada bi kanamam oldu ona yerlesme dediler. Sonraki de tam bi ay sonra 9. haftada kahverengi lekelenme seklinde oldu dediginiz gibi

Güzel sonuçlar gelir umarım. Evet uzanıp dinlenmek cidden çok fark ediyor ben başlayacağım ama bir taraftan da tedirginim bakalım hayırlısı

Bana da net bir sebep söyleyemediler düşününce adet zamanımla da bir bağlantısını bulamadım. Oğlum 41haftalık doğdu hiçbir kez kanamayı geçtim leke dahi görmedim. Her gebelik kendine özel dedikleri bu sanırım. Bazı insanlarda dediğin gibi bir durumu ben de duydum daha önce

Evet benim de öyle kan gibi değil içerde kalanlar böyle böyle bitecek heralde. Sen de sürekli yatıyor musun peki canım?
Hayır ben çok hareketli biriyim kanamam olduğu hafta evde durdum ancak her gün yine dışardayım saatlerce :; bugün yine gezdik baya akşam eve geldim ( ama çok yürümüyorum artık arabayla gidiyorm ama günde en az 1 saat yürüyorumdur mecbur. Evdeki işler yemek temizlik çocuklar vs de var ister istemez evdede koşturmaca..

Tam olarak benim doktorumda diğer ilaçları bıraktırdı ve bunlara başladık 12+4 de elenatal zaten bir ilaç değil takviye olarak geçiyor bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Benim kahve lekelenmem oldu ve bende bunu düşünmüştüm çünkü hesapladığımda adet zamanım tam o zamana denk geliyordu ama başkasından hiç duymadığım için ihtimal vermemiştim sonra da şükür olmadı bu durum

Ben bu gün çok fazla yürüdüm haraket ettim şimdi ayaklarım çok ağrıyor küçük bebeğim olunca onu gezdirdik eğlensin diye çok kaldırdım kendisini sonuçta o daha bebek dedim ama kendimide unuttum ve + yine kasık ağrılarım erkenden başlamış ağrımaya karnım çok çıkmamış ama yürümem sanki 8 aylık

Tam olarak benim doktorumda diğer ilaçları bıraktırdı ve bunlara başladık 12+4 de elenatal zaten bir ilaç değil takviye olarak geçiyor bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Endişem her iki takviyeyi aynı anda alarak günlük folik asit miktarının 2 katına çıkmış olması.

Günaydın Kızlar , benim biraz modum düşük. herkese iyi haftalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…