• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Güzel annişler, iyi pazarlar biz bugün 31 hafta olduk . Çamaşır yıkamaya devam ediyoruz. 🙈 ütüleri de haftaya yayarım artık. 60 lı günlere geri sayım düştü çok heyecan😬😬😬😎😎😎
Bende kıyafete başlıcam da yavaştan hangi marka aldınız veya internetten aldıysanız hangi siteden ? Çarşıda dolaşınca hiç güzel birşey bulamıyorum maalesef.. Birde hangi bedenden kaçar kıyafet aldınız 🙏

Bende kıyafete başlıcam da yavaştan hangi marka aldınız veya internetten aldıysanız hangi siteden ? Çarşıda dolaşınca hiç güzel birşey bulamıyorum maalesef.. Birde hangi bedenden kaçar kıyafet aldınız 🙏
Ben genelde temel seyleri buradan aldim, %100 pamuklu urunleri cok kaliteli.

Kan falan olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum ama canım özele gidiyorsan Bi doktora sorar mısın enfeksiyon olmuş olabilir benden de geçen haftalarda Hem kan hem yeşil akıntı gelmişti ama tekrarı olmadı sanada çok geçmiş olsun
Evet doktorum yarın gelmemi istedi. Anladım enfeksiyon da serkaljda çok büyük risk demişti doktorum. Çok sağ olun hepimiz sağ salim zamanında kucağımıza alırız inşallah

H&M setlerden aldım alt ayrı üstü ayrı.
E bebek zıbınlardan aldık.
Hastane çekimi için yeni doğan set aldık battaniyeli falan.
Next babynin 3 lü ayaklı setleri var onlardan aldık.
Cartersden yine zıbın falan aldık. Buralara bakabilirsiniz. Sentetik olmamasına pamuk organik olmasına dikkat ettim . Naylon içerikliler cidden çok kötü.

Evet doktorum yarın gelmemi istedi. Anladım enfeksiyon da serkaljda çok büyük risk demişti doktorum. Çok sağ olun hepimiz sağ salim zamanında kucağımıza alırız inşallah
Evet en büyük düşman enfeksiyon çok dikkat etmek lazım

Ayy kızlar biraz temizlik bir kaç çeşit yemek yaptım bittim resmen😅 Siz de böyle misiniz? Yoksa ben ekstra mi agirlastim kilodan felan🫢

Ayy kızlar biraz temizlik bir kaç çeşit yemek yaptım bittim resmen😅 Siz de böyle misiniz? Yoksa ben ekstra mi agirlastim kilodan felan🫢
Yavaş yavaş aciliyorum 3. trimesterin baslarında ilk zamanlar ağır yaşamlara dönüyordu hayatım bir süpürge yemek te şuan oruca rağmen enerjiğim açıldım epey. 🤭

Bazı güzel kareler yakalandı teyzeleri 🌸

Eklentiler

• Peachy_20250309_173016283.webp
    Peachy_20250309_173016283.webp
    84 KB · Görüntüleme: 41
  • Peachy_20250309_173257550.webp
    Peachy_20250309_173257550.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 41
Bence kilodan degil kuzu bende birkac gune kadar hoppa hoppa gez toz egil kalltm ama yeni yeni egilemiyorum zorlaniyorum sirtimda agri var ve karnimin surekli gergin olmasi cidden canmi skıyor sanki hep gaz var idrar var vs aaaa 27.haftada boyle olduysam yandk yandk

H&M setlerden aldım alt ayrı üstü ayrı.
E bebek zıbınlardan aldık.
Hastane çekimi için yeni doğan set aldık battaniyeli falan.
Next babynin 3 lü ayaklı setleri var onlardan aldık.
Cartersden yine zıbın falan aldık. Buralara bakabilirsiniz. Sentetik olmamasına pamuk organik olmasına dikkat ettim . Naylon içerikliler cidden çok kötü.
Peki mesela ortalama kaç tane, çocuğu olan çoğu tanıdığım Yenidoğanlar 1 ay anca giyiliyor sonra 3-6 aylıklara geçiliyor diyor bilemedim az alıp açıkta kalmayım da 😂🙏

Back