Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
İnş yrn başka bir doktora gidicem aslında ilk başta ona gıtmek istiyordum tüp bebek başkanı gebelikb takibi çok bakmıyor bugün rica ettim gecen senede tüp yapmıştık tutmamıştı tamam sana bakarım dedi dr sevmek güvenmek çok önemli

Şuan benimde lekelenme şeklinde oluyor doktor yüzde bir bu haftadan sonra düşük riski demişti o kadar mutlu olmuştum ertesi gün kanamam oldu berbat bir durum biran önce bitsin inşallah belimde asiri ağrıdı dün bu gün geçti çok şükür ağrım yok ama bu korku bitiriyor insanı hamileliğin tadını cikaramadm etrafımdan bir kaç kişide düşük olacak doğmayacak heralde çocuk dedi o kadar üzüldüm ki bida kimseye de demeyeceğim

Kaç haftalıksınız ? Kaçıncı haftadan sonra düşük riski bu kadar azalıyormuş acaba? Ben 10 haftalık oldum bugün, 3 gündür çok az açık kahverengi lekelenmem oluyor. Ben de kanama alanıyla başlamıştım serüvene, progestan iğne ve fitille kaybolmuştu hatta fitili de bırakmıştım. Bu lekelenmeler başlayınca bugün yine aldım…

Benim annem başka bir şehirde kayınvalidem yatalak hasta eşim mesleğinden dolayı 2 3gunde bir gelebiliyor anlayacağınız kimseden yardım alamıyorum ama kendimi yormuyorum yapabildiğim kadar yapıyorum işlerimi insallah benimde biter kanama alanım böyle devam ederse yardımcı bi abla bulacagim en azından hafta bir temizlik için.

Son adet tarihime göre 11+4 ama bebek ultrasonda bir hafta önden gidiyor anladığım kadarıyla ilk 3ayı atlastınca risk azalıyor. Fitili kendiniz mi bıraktınız yoksa doktorunuz mu bıraktırdı? Progestani 7.ci haftada bıraktmistim 2gun sonra çok yoğun kanamam olmuştu bırakmayın ilacı olur mu

O zaman gebelik takibi çok yapmadığı için öyle davranmıştır normalde öyle olmaması gerekiyor zaten erken haftan daha haftaya bebişi kalp atışı görürsün

Geçmiş olsun her şey gönlünüzce olur inşallah kendinizi zorlayacak herhangi bir iş yaptınız mı
2.5 yaşında bir oğlum var tuvaletten inerken onu aldım birkaç kez onun dışında hiçbir ağır iş yapmıyorum mesleğimde de ağır kaldırılacak bir durumum yok bilemiyorum neden olduğunu

benimde kızım eylül'de doğmuştu, izmir. mecbur açıyorsun
ama o yaz hamilelik canıma tak ettirmişti. yine aynı olacak
Benim haziranın ortasında doğmasına rağmen zorlanmıştım seni düşünemiyorum bir de doğumdan sonra emzirme sürecinde de sıcak çok daraltmıştı beni

Bana ilk önce yakın zamanda ilişki oldu mu eşinle diye sordu. Biz oğlumda da korkudan hiç yeltenmiyoruz eşim de pimpiriklidir hayır deyince ağır kaldırdın mı dedi ona da yok deyince sebepsiz de olabilir dedi. Bir doktor miyomun var mıydı o açılmış olabilir mi dedi ama kendi doktorum da miyom olsa şu an kanama alanı görünmezdi kanar biterdi dedi.

Adınıza çok sevimdim Darısı başımıza umarım benim aktif kanamam bitti çok az kahverengi geliyor arada. Yardım konusunda ailelerden uzaktayız ve ilgi bekleyen bir oğlum var. Eşim yemek ve temizliği hallediyor yapabildiği kadar ben de oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum. Bir haftadır raporluydum yarın kontrolüm var bakalım ne durumda kanama alanı.

O zaman gebelik takibi çok yapmadığı için öyle davranmıştır normalde öyle olmaması gerekiyor zaten erken haftan daha haftaya bebişi kalp atışı görürsün
Şöle anlatım kanda positif gördüm gittim 2 gün snr tekrarla artışa bakalım dedi artış iyiydi 25 şubatta gittim keseyi gördü 5 hft lık gayetbiyi gözünüz aydın dedi ve 2 hafta bayağı bayağı geç yumurtlamışsın dedi 1hft yani 5 mart muane kalp atış dıyucaz dedi gittik doğum paketimizi aldık snr muaneye girdim çabucak hiçbir ölçüm almadan ultrasonu bitirdi en son ne zaman gelmiştin kaç hftlık demiştik diye bunlarıvsöyledi 8 hftlık olman lazım 6 hftlıksın bende 2 hft bayağı geç dyumurtlama olduğunu siz söylemiştiniz dedim geç yumurtlamadan 6.hft gözükmeyebilir ama 1 hft snr kontrolum var beklemesi gerekirken cmrtesi dooplere göndermeye çalışıyor

Doppler neden bebeğin kalp atışını duymak için mi ? Öyleyse direk kalp atışını duy diyedir

İnsanlar ne kadar da kötü nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorlar, benim doktorum yüzde 90 bebeğe zarar vermez bu kanamalar diyor bebek de iyi gelişimi de güzel ama dikkat edeceğiz dedi hep. Ondan yatmamı istiyor genelde benim de kasıklarım ve belim ağrıyor ara ara ama bunların hiçbiri düşük olacak demek değil. Düşük ne zaman olur ne zaman olmaz onu Allah bilir, ben 14. Haftadayım hala yatıyorum tabi ki zaman geçtikçe riskler azalıyor umarım bir an önce normal bir hamileliğe döneriz ama allahım beterinden korusun bebeklerimiz iyi olsun inşallah. siz de hep iyi düşünün yaşayacak olan bebek şakır şakır kanaman olursa da yaşıyor hiç ilgisi yok bunlarla .

Niqu bebeğin hareketlerini hala hissediyor musun hissettiğimiz gerçekten bebek hareketi mi ben dikkat ediyorum her saat hareket var not aldım hep böyle 40 dkda 1 - saatte 1 - 50 dk da falan bazen öyle Şuan mesela öyle akşam saati

Hmm daha var benim o zaman Açıkçası doktora mesaj attım 1 kutu bitti devam edeyim mi diye. Kanaman yoksa devam etmene gerek yok dedi. O gün işte lekelenmeler başladı oysaki 2 haftadır hiç yoktu. Ben de gittim aldım başlayacağım işte sormadım bi daha. Bu arada bu kahverengi lekelenme de kanama mı sayılıyor acaba ben bu ayrımı yapamıyorum bi bilginiz var mı ?

Bu gün hiss etmedim ben alemsin senbelkide dikkat etmedim ama eminim bağırsak diğil bazen yan uyuyunca pıt pıt bir şeyler hiss ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…