Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Negüzel sen nasıl istiyorsan öyle koy Yeni isimleri bende hiç sevmiyorum. Özellikle Atlas gibi isimler
atlas ı niye harcadın yaaaa benim favori isimleirm arasındaydı bak şimdi soğudum
bende yeni isimleri çok sevmiyorum ya örnek vermeyeyim şimdi :)

Negüzel sen nasıl istiyorsan öyle koy Yeni isimleri bende hiç sevmiyorum. Özellikle Atlas gibi isimler
İlkte ikimizde beğendik koyduk şimdide istiyorum kendiside beğensin o nasıl olucak bilmiyorumyeni isimleri bura yazmayım belki koyan olmuş Allah'tan eşimde sevmiyor

bebeğin hareketlerini hisseden var mı ? benim 2.gebelik olmasına rağmen hissettiklerim hareket mi bağırsak hareketleri mi ayırt edemiyorum.
kızımı 12. haftaya kalmadan hissetmiştim. kelebek yutmuşum gibiydi
bunu çok farkedemiyorum

Ben hiss ediyorum arada eminim bağırsak hareketleri diğil ilkte çok geç hiss etmiştim

takviye olarak ne alıyorsunuz?
ben gebelikten önce folik asit başlamıştım 8.hafta doktora gidene kadar da içtim o gün kendisi bana nates vm+dha kullanmamı söyledi şuan sadece onu içiyorum içeriğinde çok fazla vitamin var
Kızlar doktorun yanından ayrıldık her şey yolunda dedi. Ama cinsiyeti göstermedi 15 gün sonra ikili test sonucu çıkınca belli eder kendini dedi. Size görseli atsam yorum yapar mısınız
chat gpt ye sordum fakat yorumlamadı plasenta konumuna göre yorumluyor sizin ultrasonda anlaşılmıyor sanırım

inanamadım bu kadar erken hissediliyor mu :’) benim ilk muayenede doktor görüntüleyebilmek için karnıma çok fazla bastırması gerekti rahmin çok arkada demişti bebek karna yakın oldukça hissetme ihtimali artıyordur herhalde, ben şimdi hiç beklentiye girmeyeyim

Benim beklenen doğum 25 Eylül olacak

Ayy teşekkür ederim bana da yanıt vermedi
Şimdi erkek organı kendini belli ediyor ya acaba erkek olsa belli olur muydu. Eşim hadi gel başka doktora gidelim dedi o da çok heyecanlı yok dedim bekleyelim

Merhabalar 10. Haftadan selamlar. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı. İzmir şehir hastanesine gidiyorum kontroller için. Gittiğim doktor nipt testini önerdi. İzmir’de olup nipt testi yaptıran arkadaşlar var mı? Hangi firmada yaptırdınız memnun kaldınız mı ve fiyatları nasıldı?

Kızlar merhaba benim yıl boyu süren bahar alerjim var ve ilaç almadığımda çok ağır geçiyor normal de sürekli ilaç alırım ama şimdi alamıyorum iki gündür yine başladı mahvolmuş durumdayım benim gibi olup ilaç kullanan var mı izin veriyor mu doktor

atlas ı niye harcadın yaaaa benim favori isimleirm arasındaydı bak şimdi soğudum
bende yeni isimleri çok sevmiyorum ya örnek vermeyeyim şimdi :)

Ya bilemedim yurtdışında yaşadığım için sanırım. Burda bu tarz isimlerle dalga geçiliyor baya Daha çook arayacağım bu gidişle

İlkk gebelik olduğu için nasıl birşey olduğunu bilmiyorum. Sadece bağırsaklarımı hissediyorum galiba bilmiyorum hatta ultrasona gittiğimde baya oynuyordu ama hiçbirşey hissetmediğim için garipsemiştim ne zaman hissedserim acaba

Ben hiss ediyorum arada eminim bağırsak hareketleri diğil ilkte çok geç hiss etmiştim
bende ilkinde hissetmiştim şimdi ayırt edemiyorum
normalde şuan sadece yaylanıyor, ellerini kollarını hareket ettiriroyr diye biliyorum
ileride zaten dışarıdan bile farkediliyor
ilk gebelikte kilo sorunu yoksa daha çabuk hissediliyormuş
ben kızımda 56 kg ile hamile kalmıştım. karnım dümdüzdü ahh ahhh şimdi oldum 62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…