- 13 Temmuz 2023
- 1.321
- 1.255
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.781
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. :)Zor olan kısmını atlatmışsın, kendini yormadan yavaş yavaş halledersin kalanını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. :)Zor olan kısmını atlatmışsın, kendini yormadan yavaş yavaş halledersin kalanını.
Evet evet canım yapısı öyle ..Kızlar siveno kullananlar sizin de deterjanın yapısı su gibi mi? Kokusu vs var ama yapısı su gibi olduğu için içime bir kurt düştü. Muhtemelen organik olduğu için böyle ama internette de bilgi bulamadım.
Tamam canım sevindim, teşekkür ederim. Kendi satıcısından aldım ama aklıma düştü bir kereEvet evet canım yapısı öyle ..![]()
Henüz kullanmadım ama çok yoğun bir kıvamı yoktu açıp baktığımda.Kızlar siveno kullananlar sizin de deterjanın yapısı su gibi mi? Kokusu vs var ama yapısı su gibi olduğu için içime bir kurt düştü. Muhtemelen organik olduğu için böyle ama internette de bilgi bulamadım.
Ama haklısın kendimiz için kullandığımız ürünlere pek benzemiyorTamam canım sevindim, teşekkür ederim. Kendi satıcısından aldım ama aklıma düştü bir kere![]()
ben skip hop aldımKizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım
Hiç yok su gibi, şaşırma yani sendeHenüz kullanmadım ama çok yoğun bir kıvamı yoktu açıp baktığımda.
Evet evet ben şimdilik beğendim. Kokusu çok yok hatta ütüleyince hiç kalmıyormuş tam benim istediğim gibi. Koksun istemiyordumAma haklısın kendimiz için kullandığımız ürünlere pek benzemiyorAma memnun kalacağını düşünüyorum
Tövbe yarabbi. çocuğu bana yaklaştırma ne demek yaYok sabah oku akşam çocuğu bana yaklaştırma diyor ama işte serklaj var progestanı 2 ye çıkardılar rahim ağzı kısalmış bende sabah çocuk yatırmıyor diye 2 sini de gece kullanıyorum fitil olarak o da sabah ikindine kadar çok fazla akıntı yapıyor o zaman da abdest tutamıyorum ancak akşam yavaşlıyor bende o yüzden okuyorum açıklama yaptım şimdi olmuyor mu diyor olmuyor işte dediğim gibi bunda naz yapmadım ağrım da olsa seslenmedim ondan böyle
Selam canım ben skip hop gri olandan aldım.Kizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım
Kokusunu çok sevmemiştim ya, güzel koku bırakıyor mu az da olsa ben çok seviyorum kokmasını ama bebişler hassasHiç yok su gibi, şaşırma yani sende
Evet evet ben şimdilik beğendim. Kokusu çok yok hatta ütüleyince hiç kalmıyormuş tam benim istediğim gibi. Koksun istemiyordum![]()
Kötü değil bence güzel, portakal gibi bir kokusu var ama çok hafif.Kokusunu çok sevmemiştim ya, güzel koku bırakıyor mu az da olsa ben çok seviyorum kokmasını ama bebişler hassaskötü kokmasın ona da razıyım aslında
Canım benim çok üzüldüm ya, sana ilk yazdığında demiştim ailen böyleyse gitme diye, onların böyle yapacağı belliydi ben bile sinirlendim gerçekten. Boşver aileni eşinin yanında sakince stressiz doğur. Belki fiziksel olarak zor olur ama enazıdan stres yapmazsınStresten yavrum dört dönüyor içerde bütün gece gözüme bir damla uyku girmedi insanların içinde rezil ettiler beni böyle aile olmaz olsun
Canım ben de senin gibi iki model arasında kalmıştım. Skip Hop bej olanı indirimden aldım aynı fiyata geldi daha kullanışlı duruyorKizlar anne bebek cantası ne aldınız? Şimdiye kadar sadece oysho ve skip hopu beğendim, diğer modellerin hiçbirini beğenmedim galiba bu ikisinden birni alacagım
Bende babamı çok özledim ama annem tansiyonumu yükselttiği için gebeyken gidemiyorum yanlarına seni çok iyi anlıyorum.. e Dubai de miydiniz orda doğum yapsan ne olacak ki daha iyi değilYok canım düşünmezler hamile olduğumu öğrendiğinde arayıp tebrik bile etmeyen anneye zaten ne diye güvenip geldiysem bende kabahat
Benim.esim asker ama yakinda erkek siginma evine yerlesebilir o dereceyiz evin icinde tazmanya canavari gibi bisey oldumo kdr gergin ve saldrganimki adam oturuyor ne oturuyorsn diyorum kalkiyor yemek yqpiyor sen napiyorsn mutfakta diyorum urun getiren kargoculari hirpaliyorum vs vs
pis bisey oldum iyice
Güle güle otur güzel günleriniz anılarınız olsun bebeğinle yeni evinde canımKızlar hepinize teşekkür ederim, zor oldu ama yerleştim. Henüz tam olarak bitmedi ama zamanla düzenim oturacak diye umut ediyorum. Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Bende yanma olmuyor belki sen 2 sini 1 kullanıyorsan ondan olabilir canım ben ileri de yitemiyorum gitmiyor birini gece kaçta yatarsam diğerini de sabah ezanından sonra kullanıyorum özele gidiyorsan mesajla Bi sor istersenBen de progesteron kullanıyorum her akşam 2 tane öncelikle ilacı içeri itince yanma oluyor ben de normal mi ? Ve dr um özellikle akşam koymamı söyledi gece daha az lavaboya gittiğimiz için daha verimli olacağını söyledi ben özellikle ilacı koyunca yanma hissine takıldım c.tesi randevum vardı ama sormayı unuttum sende de oluyor mu ?
Sağlık sistemi maalesef iyi değil canım onun dışında zaten alıştım artıkBende babamı çok özledim ama annem tansiyonumu yükselttiği için gebeyken gidemiyorum yanlarına seni çok iyi anlıyorum.. e Dubai de miydiniz orda doğum yapsan ne olacak ki daha iyi değil
Mi
Karnım ağrıyor falan yapıyorum da pek inanmıyor gibi yardım istemezsem yapmıyor onu da söylenerek yapıyor da az kaldı idare edeceğiz mecburSen de nazlan biraz kuzu başından beri tedirginsin zaten hamileliğin bir de çocukla. Yalandan sancın filan girebilir yaniAğlamayana kimse meme vermiyor
![]()