• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar ben beşik alışverişine başlıcam, beşik yatak vs aldıklarınızın linkini atabilir misiniz ? Kafam çok karışık tahta beşik daha şık ama pratik kullanımı açısından park beşik alıcam
Ben bunu aldim dün ama magazadan

Eklentiler

• Screenshot_20250303-133800_Trendyol.webp
    Screenshot_20250303-133800_Trendyol.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
Bende aynı fikirdeyim evet gebelik şekeri var kabul ama hani oha bu yükseklik nedir napacaz modu da değil gibi.. haftaya kadar dikkat edeyim iyice de bakayım yine.. mecbur kalmam insallah bakalım..
Doktorlar cok abartiyo canim benim aclik 95 cikti tamam kotu bisey demedi doktor ama her gittigimde dikkat et dikkatli beslen fakan hep ayni seyler ama canimizin istedi seye ne kadar dayanabiliriz ki

Selam canım ben skip hop gri olandan aldım.
Oyshodan daha kullanışlı sanki değil mi bana öyle geldi, hepsiburadafan mı aldınız orijinal geliyor değil mi?
Canım ben de senin gibi iki model arasında kalmıştım. Skip Hop bej olanı indirimden aldım aynı fiyata geldi daha kullanışlı duruyor
Dimi sanki öyle bana da hem daha kullanışlı hem daha sağlam geldi en iyisi ben de öyle yapayım☺️

Kızlar bende gebelik şekeri çıkmıştı diyetisyen ile dikkat ederek gidiyordum ama çevremin etkisiyle endokrin dr una gittim. Bugün açlık ve tokluk değerlerimize baktık açlık 107 tokluk 155 çıktı.. bana çok yüksek gelmedi öyle ama dr insulin kullanman lazım dedi bende 10 gün sonra yine gelim ölçelim dedim tamam dedi.. bebeğin suyu normaldi kendiside haftasıyla uyumlu.. insulin kullanmak istemiyorum ama sonradan acaba pişman olur muyum bilemiyorum.. siz be düşünüyorsunuz
Canım bence başka doktorlardan da görüş al. Çünkü bazı doktorlar çok katı olabiliyor doktorun görüşleri farklı olabiliyor ve tedavi süreci buna göre değişiyor. Ben olsam mutlaka araştırır güvenilir bir kaç doktordan da görüş alırdım

Kızlar ben aile evini terk ettim artık dayanacak gücüm kalmadı birkaç gün otelde kalıp hastane işini halledip geri döneceğim. 20kg valizi tek başıma taşıdım ama içim öyle rahat ve huzurluyum ki şimdi onlar düşünsün.
Canım keşke böyle olmasaydı ama senin için en iyisi olmuş, kendi yaptıklarından utanırlar umarım. İçin rahatsa gerisini boşver. Bundan sonrası senin için daha iyi olur umarım

Kızlar ben aile evini terk ettim artık dayanacak gücüm kalmadı birkaç gün otelde kalıp hastane işini halledip geri döneceğim. 20kg valizi tek başıma taşıdım ama içim öyle rahat ve huzurluyum ki şimdi onlar düşünsün.
Ah be arkadasim oyle olmasaydi keske hakkinda hayirlisi olsun insallah

Üzüldüm
Keşke bu noktaya varmasaydi
Umarım sıkıntısız şekilde geçsin bundan sonrası 🤲🏼

çocuklar enerjilerini atamadıkları için ister istemez hırçın oluyorlar. bir de çocukların hırpalanarak sevilmesi gerektiğini düşünüyorum. özellikle erkek çocuğun gelişimi için babayla vakit geçirmesi ayriyetten güreşmek olur şakayla karışık dövüşmek olur anfnfnnd yapması gerekiyor
Bizim adamda hiç biri yok canım işten gelsin telefonu alıp oturuyor takii yatana kadar bahanesi iş yerinde telefonla oynayamıyormuş

Ütüm bitti şükür. Popo ve belim artık yok 🫠 benden naçizane tavsiye ağırlaşmadan, çok geçe bırakmadan yapın. Kayınvalidem de bir posta çamaşır getirecek artık onu da eşimle yaparlar 😁

Back