• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ben isviçredeyim. Alışığım sisteme biliyorum normal olan bu ama sitede herkesin testler yapıp doktorlara gittiğini görünce bir gidesim geldi 😂 ama bir sıkıntım yok ağrım olursa acile giderim 5-6 saat bekletiyorlar ama çünkü acil görmüyorlar daha acil insanlara öncelik var ve bunun için mi geldin diye küçümseyerek geri gönderiyorlar 😂 kaç yıldır hiçbir hastalığımda ilaç vermediler sadece her rahatsızlığıma farklı bir bitki çayı reçete ediyorlar ve eczane çayı hazırlayıp veriyor 😍
Aynen burada da oyle bekleme suresi cok uzun. Ates vs hic mudahele olmuyor. Aslinda cok iyi, cunku biz hemen ilaca sariliyorduk. Ben 3 senedir antibiyotiksiz iyilesmeyi ogrendim kendi kendime, dogal seylerle. Bence bagisikligimiz icin cok daha iyi.

Kizlarrrr günaydın. 😍 Dün dedim ya hafif lekelenme vardı çok korktum diye sabah doktora geldim. Ultrasonda bir şey göremedi. Alttan muayene eder misiniz biraz tedirginim dedim kadın çok anlayisliydi. Kontrolleri yaptı 4 haftalık daha dedi her şey normal dedi. Vajinal kanama yok dedi. İçime su serpti. 🥹🤍 Eşimle de ben de minik kuzuyu gördük 🥹

Aynen burada da oyle bekleme suresi cok uzun. Ates vs hic mudahele olmuyor. Aslinda cok iyi, cunku biz hemen ilaca sariliyorduk. Ben 3 senedir antibiyotiksiz iyilesmeyi ogrendim kendi kendime, dogal seylerle. Bence bagisikligimiz icin cok daha iyi.
Bence de daha iyi 🥰🥰

Kizlarrrr günaydın. 😍 Dün dedim ya hafif lekelenme vardı çok korktum diye sabah doktora geldim. Ultrasonda bir şey göremedi. Alttan muayene eder misiniz biraz tedirginim dedim kadın çok anlayisliydi. Kontrolleri yaptı 4 haftalık daha dedi her şey normal dedi. Vajinal kanama yok dedi. İçime su serpti. 🥹🤍 Eşimle de ben de minik kuzuyu gördük 🥹
Vajinal göründümü

Yaaa çok şükür bende bu gün gitmek istiyorum doktora duramam
Canım vallahi içim rahat etti.ama doktor da çok iyidi bana erkek bir doktoru önerdiler. Eşim dedi acaba önce bı kadına mi gitsek dedi memnun kalmazsan hemen diğerine alırız dedi. Ama kadın çok ilgiliydi iyi ki de gitmişim

Canım vallahi içim rahat etti.ama doktor da çok iyidi bana erkek bir doktoru önerdiler. Eşim dedi acaba önce bı kadına mi gitsek dedi memnun kalmazsan hemen diğerine alırız dedi. Ama kadın çok ilgiliydi iyi ki de gitmişim
Erkek doktoruyla ben rahat edemiyorum nedense oh ne güzel rahatladım darısı başıma🤲🏻

Çok sevindimmm😍 sağlıkla büyüsün bebişlerimiz🥹 bende ikizlerden şüpheleniyorum oyüzden bugün başka bi doktoru arayacağım daha erken randevu verirse ona gideceğim. 1 ay beklemek gerçekten çok zor🥹

Kızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi

Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü

Kızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi

Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü
Şimdi doktora gitme şansınız var mı bu betayla vajinal görebilir belki keseyi içiniz rahat eder, aynı yerde mi beta verdiniz bir de

Çok sevindimmm😍 sağlıkla büyüsün bebişlerimiz🥹 bende ikizlerden şüpheleniyorum oyüzden bugün başka bi doktoru arayacağım daha erken randevu verirse ona gideceğim. 1 ay beklemek gerçekten çok zor🥹
Nasıl şüphelendin doktor mu söyledi😍

Merhabalar çok uzun zamandır takip ediyorum okuyorum yazılanları . Gebelik haberi alanları tebrik ediyorum , sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..
Bende 28 Aralıkta iyi kalitede çift embriyo transferi oldum . 35 yaşındayım , daha önce olumsuz ve bir kimyasal sonucum oldu .
Bu gün transfer hariç 9. Günüm , sabah dayanamadım normal bir gebelik testi yaptım ( erken test değil) bakarmısınız kızlar , kan tahlili 8 ocakta henüz vermedim 😌😌😌

Eklentiler

• IMG_8026.jpeg
    IMG_8026.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 14
İkizleri olan biriyle görüşürken beta değerimizin aynı olduğunu söyledi ve ailemde çok ikiz var, eşimdede var, acabamı diyoruz🤭 yeni doktor buldum, 2 hafta sonra gideceğim, heyecandan bekleyemiyorum😂

Senin hamilelik nasıl geçiyor canım😍

Back