- 27 Ağustos 2024
- 152
- 88
- 13
- 29
Silik değil canım bence , hamilesinBen duramadım yine test yaptım acaba kimyasal ola bilirmi diye sanki silik diğilmi sizce yoksa banamı öyle geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik değil canım bence , hamilesinBen duramadım yine test yaptım acaba kimyasal ola bilirmi diye sanki silik diğilmi sizce yoksa banamı öyle geliyor
Eskiden kimyasal yaşadım diye yaptım bana ikinci test sanki silik geldi ben böyle duramam yaSilik değil canım bence , hamilesin
Aynen burada da oyle bekleme suresi cok uzun. Ates vs hic mudahele olmuyor. Aslinda cok iyi, cunku biz hemen ilaca sariliyorduk. Ben 3 senedir antibiyotiksiz iyilesmeyi ogrendim kendi kendime, dogal seylerle. Bence bagisikligimiz icin cok daha iyi.Ben isviçredeyim. Alışığım sisteme biliyorum normal olan bu ama sitede herkesin testler yapıp doktorlara gittiğini görünce bir gidesim geldi ama bir sıkıntım yok ağrım olursa acile giderim 5-6 saat bekletiyorlar ama çünkü acil görmüyorlar daha acil insanlara öncelik var ve bunun için mi geldin diye küçümseyerek geri gönderiyorlar kaç yıldır hiçbir hastalığımda ilaç vermediler sadece her rahatsızlığıma farklı bir bitki çayı reçete ediyorlar ve eczane çayı hazırlayıp veriyor
Bence de daha iyiAynen burada da oyle bekleme suresi cok uzun. Ates vs hic mudahele olmuyor. Aslinda cok iyi, cunku biz hemen ilaca sariliyorduk. Ben 3 senedir antibiyotiksiz iyilesmeyi ogrendim kendi kendime, dogal seylerle. Bence bagisikligimiz icin cok daha iyi.
Vajinal göründümüKizlarrrr günaydın. Dün dedim ya hafif lekelenme vardı çok korktum diye sabah doktora geldim. Ultrasonda bir şey göremedi. Alttan muayene eder misiniz biraz tedirginim dedim kadın çok anlayisliydi. Kontrolleri yaptı 4 haftalık daha dedi her şey normal dedi. Vajinal kanama yok dedi. İçime su serpti. Eşimle de ben de minik kuzuyu gördük
Evet çok şükürVajinal göründümü
Yaaa çok şükür bende bu gün gitmek istiyorum doktora duramamEvet çok şükür
Canım vallahi içim rahat etti.ama doktor da çok iyidi bana erkek bir doktoru önerdiler. Eşim dedi acaba önce bı kadına mi gitsek dedi memnun kalmazsan hemen diğerine alırız dedi. Ama kadın çok ilgiliydi iyi ki de gitmişimYaaa çok şükür bende bu gün gitmek istiyorum doktora duramam
Erkek doktoruyla ben rahat edemiyorum nedense oh ne güzel rahatladım darısı başımaCanım vallahi içim rahat etti.ama doktor da çok iyidi bana erkek bir doktoru önerdiler. Eşim dedi acaba önce bı kadına mi gitsek dedi memnun kalmazsan hemen diğerine alırız dedi. Ama kadın çok ilgiliydi iyi ki de gitmişim
Çok sevindimmm sağlıkla büyüsün bebişlerimiz bende ikizlerden şüpheleniyorum oyüzden bugün başka bi doktoru arayacağım daha erken randevu verirse ona gideceğim. 1 ay beklemek gerçekten çok zorKizlarrrr günaydın. Dün dedim ya hafif lekelenme vardı çok korktum diye sabah doktora geldim. Ultrasonda bir şey göremedi. Alttan muayene eder misiniz biraz tedirginim dedim kadın çok anlayisliydi. Kontrolleri yaptı 4 haftalık daha dedi her şey normal dedi. Vajinal kanama yok dedi. İçime su serpti. Eşimle de ben de minik kuzuyu gördük
Şimdi doktora gitme şansınız var mı bu betayla vajinal görebilir belki keseyi içiniz rahat eder, aynı yerde mi beta verdiniz bir deKızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi
Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü
Evet aynı yerde verdim son ki betam da %80 lik artış varŞimdi doktora gitme şansınız var mı bu betayla vajinal görebilir belki keseyi içiniz rahat eder, aynı yerde mi beta verdiniz bir de
Nasıl şüphelendin doktor mu söylediÇok sevindimmm sağlıkla büyüsün bebişlerimiz bende ikizlerden şüpheleniyorum oyüzden bugün başka bi doktoru arayacağım daha erken randevu verirse ona gideceğim. 1 ay beklemek gerçekten çok zor
Yüzde 65 üstü yeterli deniyor içinizi ferah tutun şuanda gayet iyi betanız, dediğim gibi keseyi görürseniz eminim rahatlayacaksınızEvet aynı yerde verdim son ki betam da %80 lik artış var
İnşllah canım saolasnYüzde 65 üstü yeterli deniyor içinizi ferah tutun şuanda gayet iyi betanız, dediğim gibi keseyi görürseniz eminim rahatlayacaksınız
İkizleri olan biriyle görüşürken beta değerimizin aynı olduğunu söyledi ve ailemde çok ikiz var, eşimdede var, acabamı diyoruz yeni doktor buldum, 2 hafta sonra gideceğim, heyecandan bekleyemiyorumÇok sevindimmm sağlıkla büyüsün bebişlerimiz bende ikizlerden şüpheleniyorum oyüzden bugün başka bi doktoru arayacağım daha erken randevu verirse ona gideceğim. 1 ay beklemek gerçekten çok zor
Benimde dikiş yerleri içinden cız cız sızlıyor sizinde mi sezeryandıKızlar sezeryan dikişleriniz sızlıyormu bende oluyor ağrı of ya