Merhaba, hosbulduk sizinki de hayirli olsun ben ingilteredeyim, siz nerdesiniz ? Bugun 5 haftalik ben ogrenince hemen folik aside basladim. D vitamini zaten aliyordum. Nhs pregnanct vitamin oneriyor ama ne alman gerektigini soylemiyor. Bende genel gebelik vitamini siparis ettim. 2.hamieligim ama 8 bucuk sene gectigi icin ilkininin baslarini cok hatirlamiyorum. Gerilme gibi agrilar oluyor ara ara, sanirim rahim ve kaslar genisledigi icin. Siz ne kullaniyorsunuz, nasil geciyor?Merhabalar, hoşgeldiniz
Durumumuz aynı daha kan testi yapamadım yurtdışında olduğumdan dolayı. Evdeki testlerimden biliyorum hamileliğimi.. Sizin içinde çoook sevindim
Sağlıkla kucağımıza alalım güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2012
- 1.034
- 997
- 323
O zaman aynıymışız benim de batım bugündü :) ne zaman doktora gideceksin peki?Tebrik ederim canım
Bugün benim de bat günüm
Kan verdim hcg 122 çıktı
- 19 Ekim 2024
- 265
- 189
- 18
Ozaman erken gitmekte fayda var, umarım herşey yolundadır 5 haftalığım biraz erken öğrendim hamileliğimi, zaman sanki yavaş ilerliyor gibiBizim kan uyuşmazlığımız var onunla ilgili doktora danışmak istiyorum bir an önce gitmek istiyorum o yüzden. İlkbdeğil de 2. Gebelikler riskli oluyor uyuşmazlıkta çünkü. Neyse öbür hafta da giderim artık yapacak birşey yok
Sen kaç haftalık gebesin canım?
- 23 Ağustos 2012
- 1.034
- 997
- 323
Hakikaten çok erken öğreniyoruz yaa şöyle 8-10 haftalıkken öğrensek ne güzel olur cinsiyete bile az kalmış olurOzaman erken gitmekte fayda var, umarım herşey yolundadır 5 haftalığım biraz erken öğrendim hamileliğimi, zaman sanki yavaş ilerliyor gibi
- 19 Ekim 2024
- 265
- 189
- 18
Merhaba canım, aynıymışız, bugün tam 5 haftalığım. Bende yurtdışındayım doktorum vitamin olarak Omnibionta verdi. Sana belirli bir ilaç vermedimi? Ayrıca arada bir kasık ağrıları oluşuyor, bazen mide bulantısı ve başdönmesi.Merhaba, hosbulduk sizinki de hayirli olsun ben ingilteredeyim, siz nerdesiniz ? Bugun 5 haftalik ben ogrenince hemen folik aside basladim. D vitamini zaten aliyordum. Nhs pregnanct vitamin oneriyor ama ne alman gerektigini soylemiyor. Bende genel gebelik vitamini siparis ettim. 2.hamieligim ama 8 bucuk sene gectigi icin ilkininin baslarini cok hatirlamiyorum. Gerilme gibi agrilar oluyor ara ara, sanirim rahim ve kaslar genisledigi icin. Siz ne kullaniyorsunuz, nasil geciyor?
- 19 Ekim 2024
- 265
- 189
- 18
Aynen öyle, eşim bile daha nekadar bekleyeceğiz cinsiyet için diyor, dedim daha yeni öğrendik ohoooHakikaten çok erken öğreniyoruz yaa şöyle 8-10 haftalıkken öğrensek ne güzel olur cinsiyete bile az kalmış olur
- 23 Kasım 2024
- 53
- 33
- 3
- 24
EvetO zaman aynıymışız benim de batım bugündü :) ne zaman doktora gideceksin peki?
Valla ben 6-7 haftada gitmeyi düşünuyorum
kese gözüksün diye. Kalp atışı nezaman duyulur peki?
Sizde okudum kan uyuşmazlığı varmış
Bence de daha erken gidin her ihtimale karşı
- 23 Ağustos 2012
- 1.034
- 997
- 323
Evett canım uyuşmazlık için iğne vuruldu mu doğumdan sonra emin değilim bir an önce gidicem bu haftaiçi o yüzdenEvet
Valla ben 6-7 haftada gitmeyi düşünuyorum
kese gözüksün diye. Kalp atışı nezaman duyulur peki?
Sizde okudum kan uyuşmazlığı varmış
Bence de daha erken gidin her ihtimale karşı
Ya benim hatırladığım 8-9 haftalıkta kalp atışı duyuluyordu kızıma hamileyken öyle hatırlıyorum ama 6 sene geçti cihazlar mı gelişti acaba şimdi 6 haftalıkken duyanlar var :)
- 23 Kasım 2024
- 53
- 33
- 3
- 24
Ozaman erken gitmen en iyisiEvett canım uyuşmazlık için iğne vuruldu mu doğumdan sonra emin değilim bir an önce gidicem bu haftaiçi o yüzden
Ya benim hatırladığım 8-9 haftalıkta kalp atışı duyuluyordu kızıma hamileyken öyle hatırlıyorum ama 6 sene geçti cihazlar mı gelişti acaba şimdi 6 haftalıkken duyanlar var :)
Benim anladığım kadarıyla
Kese için ayrı gidiliyor kalp atışı için ayrı mı?
- 23 Ağustos 2012
- 1.034
- 997
- 323
En güzeli ikisini aynı anda görmek için beklemek riskli bir durum yoksaOzaman erken gitmen en iyisi
Benim anladığım kadarıyla
Kese için ayrı gidiliyor kalp atışı için ayrı mı?
- 23 Kasım 2024
- 53
- 33
- 3
- 24
Ozaman öyle yapayım benceEn güzeli ikisini aynı anda görmek için beklemek riskli bir durum yoksa
- 23 Kasım 2024
- 53
- 33
- 3
- 24
Tebrik ederim sağ salim kucağınız alın inşAllahMerhabalar, ben de tup bebek annesi olarak araniza katilmak isterim :) son adet tarihim 3 aralik , beta transfer 11 gun sonra 388 Iki gundur bulantim var , henuz baska bi belirtim yok :)
Benim beta henüz az galiba oyüzdün pek beıirti bilmiyprum
Bi ağrım var sağ kasıkta bide çok susama
Tesekkur ederim ben de sizi tebrik ederim hayirli olsun insallah olmaz hic bulantiniz, benim annemin bana hamileligi de cok bulantili gecmis, heralde ben de ona cektimTebrik ederim sağ salim kucağınız alın inşAllah
Benim beta henüz az galiba oyüzdün pek beıirti bilmiyprum
Bi ağrım var sağ kasıkta bide çok susama
Merhaba ben tam 5+0 da gördüm yolk salc da gördük 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi :)Merhaba kızlar aranızda kese gören var mı
Bulundugum sehirde ozel jinekolog yok, ancak londraya gitmem lazim, oda hem uzak hemde pahali. Burada doktorda degil sadece ebeler ilgileniyor. Ben sadece 7. Haftayi bekleyip ozel ultrason merkezine gidecegim.Merhaba canım, aynıymışız, bugün tam 5 haftalığım. Bende yurtdışındayım doktorum vitamin olarak Omnibionta verdi. Sana belirli bir ilaç vermedimi? Ayrıca arada bir kasık ağrıları oluşuyor, bazen mide bulantısı ve başdönmesi.
Merhaba benimde 2. olacak . Ben A- esim A+ kan uyusmazligi ignesi 20. Haftalardan sonra ve dogumdan hemen sonra yapiliyor. Basta su an endiselenecek birsey yok canim, korkmaBizim kan uyuşmazlığımız var onunla ilgili doktora danışmak istiyorum bir an önce gitmek istiyorum o yüzden. İlkbdeğil de 2. Gebelikler riskli oluyor uyuşmazlıkta çünkü. Neyse öbür hafta da giderim artık yapacak birşey yok
Sen kaç haftalık gebesin canım?
- 23 Ağustos 2012
- 1.034
- 997
- 323
Benim ilk gebeliğimde hamilelikte iğne yapılmadı, doğumdan sonra yapılmasını söyledi doktor. Doğumdan sonra da yapıldı mı emin değilim unutuldu gibi hatırlıyorum. O yüzden şuan tamamen korumasız olma ihtimalim var doktora bi danışmak istiyorumMerhaba benimde 2. olacak . Ben A- esim A+ kan uyusmazligi ignesi 20. Haftalardan sonra ve dogumdan hemen sonra yapiliyor. Basta su an endiselenecek birsey yok canim, korkma
- 7 Ekim 2020
- 1.171
- 2.176
- 83
Canım bizim de kan uyuşmazlığımiz var. Ve sağlıkçıyım. Rutin gebelikte 28. Hafta da ve bebek doğduktan sonra bebegin kan grubu (+) pozitifse iğne yapılması gerekiyordu. Senin ilk cocugun kan grubu ne ?Benim ilk gebeliğimde hamilelikte iğne yapılmadı, doğumdan sonra yapılmasını söyledi doktor. Doğumdan sonra da yapıldı mı emin değilim unutuldu gibi hatırlıyorum. O yüzden şuan tamamen korumasız olma ihtimalim var doktora bi danışmak istiyorum
Benim ilk gebeliğim de 28. Hafta da oldum. İkizlerdi. Doğumdan sonra ikisinin de kan grubu (-) olduğu için iğne yapılmadı.
Geçen ay kürtaj oldum. O zaman da iğne yapıldı. İlk 72 saat içinde yapılması gerekiyor.
Kürtajdan sonra korunmuyorum. Bir ihtimal olursa diye Eylül annelerini takip ediyorum. Görünce yazayım dedim
- 12 Haziran 2024
- 234
- 139
- 18