• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Canım bende öyleyim endişe edecek bir şey yok, herkesin vücut yapısı farklı. Gün içinde çok üşüyüp kat kat giyinip oturuyorum bazende şortla geziyorum
😊 Ben hep usuyorum anca ortam sıcak olursa terliyorum, hayırlısı bakalım persembe kontrolum var, insallah guzel haber alirim da icim rahatlar.

Kızlar daha önceki hamileliklerinizde çatlak kremine ne zaman başlamıştınız. Lierac iyi diyorlar 1 adet yeterli mi yoksa 2-3 tane almak mı gerekir? Benim kilom aynı olmasına rağmen karnım şişmeye başladı sanki şimdiden yaplamaya başlasam iyi olcak gibi🙈
12. Haftadan itibaren baslanabilir dr bana 16 da basla demisti
Kilo alimi varsa daha erken baslanmali
Lierac ii evet daha once kullandm ama suan asiri pahali trendyoldn bio oil alacgim iki tane yetebilir erken baslanirsa belki ucuncu gerekir.

😊 Ben hep usuyorum anca ortam sıcak olursa terliyorum, hayırlısı bakalım persembe kontrolum var, insallah guzel haber alirim da icim rahatlar.
Ayak üşümesi erkek bebek diyorlar ben bu cinsiyet teorilerini okuya okuya her şeye bişe uydurmaya başladım ama öyleymiş 🙈

Kızlar daha önceki hamileliklerinizde çatlak kremine ne zaman başlamıştınız. Lierac iyi diyorlar 1 adet yeterli mi yoksa 2-3 tane almak mı gerekir? Benim kilom aynı olmasına rağmen karnım şişmeye başladı sanki şimdiden yaplamaya başlasam iyi olcak gibi🙈
Ben 4. Ayda başladım her gün kullandım hem lierac hem biooil. Ama her yeri çatladı karnımın. Cesaret kırmak için değil ama çok da umudunuzu bağlayıp hayal kırıklığına uğramayın diye yazıyorum. Ben çünkü bunları kullanınca büyük ihtimalle olmaz diye düşünmüştüm, o kadar övülüyorlar ki işe yarar dedim ama olmadı. Ama çatlak olursa bile çok endişelenmeyin belli süre sonra görünürlüğü gidiyor. Ben çok ağladım ama en son kabullendim. Siz gene de kullanın tabii. Eğer vücudunuzun başka yerlerinde mesela bacaklarda vs çatlak hiç olmamışsa, şimdi de olmama ihtimali yüksek.

Merhabalar öncelikle gebe olanlara Rabbimden hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum.Şu an gebe olmayan ya da evladını kaybetmiş ama isteyen tüm güzel anne adaylarına da en kısa zamanda Rabbimden hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla evlat nasip etmesini diliyorum 🤲🏻
Bugünkü (10+3) karından yapılan ultrasonumda cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ☺️ Hayırlı,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama insan merakta ediyor tabi 🤭

Eklentiler

• IMG_20250106_154801.jpg
    IMG_20250106_154801.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar öncelikle gebe olanlara Rabbimden hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum.Şu an gebe olmayan ya da evladını kaybetmiş ama isteyen tüm güzel anne adaylarına da en kısa zamanda Rabbimden hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla evlat nasip etmesini diliyorum 🤲🏻
Bugünkü (10+3) karından yapılan ultrasonumda cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ☺️ Hayırlı,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama insan merakta ediyor tabi 🤭
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Gecenlerde nub teorisi neymis diye bakmistim alt kisimdaki cikinti duz olursa kiz yukari dogru olursa erkek yaziyordu. Sanki sizinki erkek gibi geldi ama Allah gonlunuze gore versin

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Gecenlerde nub teorisi neymis diye bakmistim alt kisimdaki cikinti duz olursa kiz ileri dogru olursa erkek yaziyordu. Sanki sizinki erkek gibi geldi ama Allah gonlunuze gore versin
Allah razı olsun Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻 Aaa ilk kez duydum çok teşekkür ederim cevapladığınız için 3 kaybımdan sonra ilk ilerleyen gebeliğim,ilk evladim olacak Allah nasip ederse o yüzden fark etmiyor aslında ama merak ediyoruz tabi 🫢 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ❤️

Ben 4. Ayda başladım her gün kullandım hem lierac hem biooil. Ama her yeri çatladı karnımın. Cesaret kırmak için değil ama çok da umudunuzu bağlayıp hayal kırıklığına uğramayın diye yazıyorum. Ben çünkü bunları kullanınca büyük ihtimalle olmaz diye düşünmüştüm, o kadar övülüyorlar ki işe yarar dedim ama olmadı. Ama çatlak olursa bile çok endişelenmeyin belli süre sonra görünürlüğü gidiyor. Ben çok ağladım ama en son kabullendim. Siz gene de kullanın tabii. Eğer vücudunuzun başka yerlerinde mesela bacaklarda vs çatlak hiç olmamışsa, şimdi de olmama ihtimali yüksek.

Ben de lierac kakao yağı bebek yağı kullanmıştım. Durdu durdu son ay çatladı ilk doğuma yakın. O kadar dikkat ettim kaşımadım ama doğuma az kala kırmızı mor yarıklar oldu :KK53: şuan gerçi beyazlar.
Bu sefer duştan sonra sadece yağlanır çıkarım çatlayan çatladı nolcaksa olsun salıcam artık

Sata göre 9+4 crl ye göre 8+5im. Bulantı ve kusmalar max düzeyde. Bugün 3 kez çıkardım. Azaldı derken misliyle artarak geri geldi. Perşembe okulda program sunumu yapıcam mahvoldum napıcam hiçbir fikrim yok. Sahnede öğğ çıkışı umarım olmaz Rabbim koru o_O Müdürle mi konuşsam

Oğlunuzdaki bulantılar şiddetli miydi yoksa tolere edilebilir bulantılar mıydı? Çünkü erkek bebeklerde de bulantılar olabiliyormuş ama çok şiddetli olmadan ama kız bebeklerini genelde şiddetli ve kusturan cinsten diye okudum ondan soruyorum ben de
Tolere edilebilir bulantilardi kusma olmamisti yine ayniyim bulanti var ama kusma yok ilacta kullanmiyorum idare ediyorum

Sata göre 9+4 crl ye göre 8+5im. Bulantı ve kusmalar max düzeyde. Bugün 3 kez çıkardım. Azaldı derken misliyle artarak geri geldi. Perşembe okulda program sunumu yapıcam mahvoldum napıcam hiçbir fikrim yok. Sahnede öğğ çıkışı umarım olmaz Rabbim koru o_O Müdürle mi konuşsam
Bence konusabilirsiniz. Benimkine benziyor ne zaman gelecegi belli olmuyor bugun en zor gunlerimden birini yasadim. Esim ilac aldi gece icicem ins yarin daha iyi olur

Ben de ogretmenim ve direkt mudur mdr ytd hepsine bilgi verdim. Bilmeleri gerek

Ben de lierac kakao yağı bebek yağı kullanmıştım. Durdu durdu son ay çatladı ilk doğuma yakın. O kadar dikkat ettim kaşımadım ama doğuma az kala kırmızı mor yarıklar oldu :KK53: şuan gerçi beyazlar.
Bu sefer duştan sonra sadece yağlanır çıkarım çatlayan çatladı nolcaksa olsun salıcam artık
Aynen ben de saldım bu sefer zaten beyaza dönüyor sonra görünmüyor. Ben de ne kaşıdım ne bişe. Her gün düxenli kullandım. Çatlayacağı varsa çatlıyor. Verdiğim paraya acıdım sadece

Kızlar merhaba. Bugun doktor kontrolüm vardı. 9+3olması gerekiyordu 9+5olmuş benimki önden gitmeye başlamış🫢kanama alanım vardı kaybolmuş şükür. İlaçlarımda bitmek üzereydi progesteron duphaton ikisinide bıraktırdı doktor. Kan sulandırıcıyla folik asite devam. El ayak tomurcukları oluşmuş görmeyelii kocaman olmuşş paşaa.. 3 hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için. 1 oğlum var 10 yaşında inşallah ikincisi olacak rabbim ömür versin. Nedense cinsiyeti yine erkek gibi geliyo bana öyle hissediyorum. Bakın bakalım teyzeleri sizce kız mı erkek mi pek anlaşılmıyor ama

Eklentiler

• IMG_20250106_101405.jpg
    IMG_20250106_101405.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar 6+2 yim , bazen uzanırken kalkıp eğilirken karın kaslarımda ağrı oluyor , hani göbek egzersizi yaparsın da orada kaslarda ağrı olur ya , şiddetli değil ama kaslar kendini çok hissettiriyor. Gebelikle bi ilgisi olabilir mi 🤣 göbek egzersizi yapmıyorum çünkü

Back