• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Ağrı olmamasına sevindim inşallah sonuçların da temiz çıkar bir daha da böyle bir şey tekrar etmez bacım. 🤲❤️ Ya bu arada sorucam soramiyorum bacı mi diyim abla mi yaşına benden büyüklüğüne saygısızlık etmek de istemiyorum. Böyle şeylere değer veriyorum sen nasıl rahat edersen öyle hitap etmek isterim😍 seni sevdiğim için böyle bir konuda asla saygısızlık etmek istemem ❤️🥰
İnce düşünceli bacım. 🥰

Benim küçük kardeşlerim bana abla demez. Ben de (en büyüğü hariç) küçük abime abi demiyorum, öyle modern bi aileyiz :-)

Zati yaştan dolayı kendimi garip hissettiğim zamanlardayım. Birkaç gün evvel 40 oldum. Ne diyordu şair; “39 yaş gençliğin yaşlılığı, 40 yaş yaşlılığın gençliğidir.”

Netice-i kelam: Siz yine lady diyin. ☺️😘

İnce düşünceli bacım. 🥰

Benim küçük kardeşlerim bana abla demez. Ben de (en büyüğü hariç) küçük abime abi demiyorum, öyle modern bi aileyiz :-)

Zati yaştan dolayı kendimi garip hissettiğim zamanlardayım. Birkaç gün evvel 40 oldum. Ne diyordu şair; “39 yaş gençliğin yaşlılığı, 40 yaş yaşlılığın gençliğidir.”

Netice-i kelam: Siz yine lady diyin. ☺️😘
Tamam canım bacım sen nasıl rahat edersen öyle 🥰❤️🥰

Canım şu haftaya kadar bende öyleydim. Bulantım yoktu olmadı hiç ama yiyemiyordum da. Herşey bozuk kötü geliyordu tiksiniyordum herşeyden. Sevdiğim bayılarak yediğim herşeyin kokusu tadı kötü geliyordu. 12 hafta bitti benim o belirtiler baya gitti.. hatta asermeye başladım. Eşime sürekli canım şunu istedi bunu istedi diyorum. İnşallah en kısa zamanda sen de kurtulursun bu belirtilerden rahatlarsın 🤲❤️
inşallah canım o günler biran önce gelsede hepimiz hamileliğin tadını cıkarabilsek 😍🤲

Bence bulantıyla alakası yok hep öyle diyorlar ama bebişi erkek olup da çok bulantı yaşayan da var, benimki kız 12. Haftaya kadar hiç bulantı yaşamadım böyle olan da var.
Ben kız olduğunu sürekli ekşi ve tuzlu aşermekten anlamıştım, normalde ekşiyi de hiç sevmem tatlı delisiyim ağzıma tatlı süremiyorum 😂
Benim erkek mesela hem midem bulandı hemde hiç tatlı canım istemedi hep tuzlu şeyler istedim çok uyudum bunlara takılmamak lazımmış 😂😂 pipiyi görünce anlıyorsunuz 😅

Kızlar iyi geceler 11 haftalığım ilişkiden hemen sonra kahverengi akıntıyla beraber baya sap sarı akıntım geldi . Korkmam gerek mi yaşayan var mı önceden kanama alanım vardı, doktorum gitti demişti ondan kalan bişey olabilir mi yaşayan var mı
Dün akşam aynısı benimde başıma geldi malum sebepten ötürü.... Doktor baştan beri hiç yasak koymadi bize ama ilk defa lekelenme yaşadım. Bugünde mecbur okula gittim inşallah sıkıntı olmamıştır. Akıntı normale döndü mü sizin?
mrb kızlar bulantılarım hala devam ediyor pek kusmam yok ama hiç bişey yiyemiyorum yediklerimde peynir zeytin salatalık böyle hafif tuzlu bazen tatlı ama çok sevmeme ragmen salçalı baharatlı asla bişey yiyemiyorum bakınca tiksiniyorum yediklerimde sonradan agzımda sürekli bir acımsı tat bırakıyor yediklerimden de hiç bir tat alamıyorum yemek yapamıyorum bazen cok ac oldugumu hissediyorum ama yiyemiyorum sizde de oluyor mu mu böyle
Yazınızi ben yazmış gibi hissettim. Grip olmus gibi ağzımın hiç tadı yok. 14. Hafta oldu hala kilo bile almadım. Normalde boğa burcu olarak yemeye bayılırım. Ama şuan sadece tek tip sürekli karbonhidratla tek öğün yiyip gecistiriyorum. İştahla canımın birseyler çekmesini özledim. İnşallah bu günlerde geçecek

Dün akşam aynısı benimde başıma geldi malum sebepten ötürü.... Doktor baştan beri hiç yasak koymadi bize ama ilk defa lekelenme yaşadım. Bugünde mecbur okula gittim inşallah sıkıntı olmamıştır. Akıntı normale döndü mü sizin?

Yazınızi ben yazmış gibi hissettim. Grip olmus gibi ağzımın hiç tadı yok. 14. Hafta oldu hala kilo bile almadım. Normalde boğa burcu olarak yemeye bayılırım. Ama şuan sadece tek tip sürekli karbonhidratla tek öğün yiyip gecistiriyorum. İştahla canımın birseyler çekmesini özledim. İnşallah bu günlerde geçecek
aynen canım bende kilo almadım aynı kilodayım inan doya doya yemek yemeği özledim ama yınede çok şükür halimize diyorum yeterki sağsalim kucagıma alayımda bunlar gecici şeyler

Kizlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.size bişey sormak istiyorum benim çarpintim var böyle küt küt atıyor.Ayni durumu yaşıyan var mı aramızda

Hanımlar selam 13+2 den selam kontrolden çıktım şimdi.
Cinsiyet tahmini olan var mı? 🤣🤣🤭🤭🤭🤭

Eklentiler

• IMG-20250106-WA0010(1).jpg
    IMG-20250106-WA0010(1).jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar selam
Bugun bas agrisi inanilmaz var ne yapacagim bilmiyorum🥺 2 hafta once ishal sikayetim olmustu o zaman acilde parol takildi ve alerji oldum. Tek parol oneriliyor onuda alamiyorum🥺 kahve , sicak dus , masaj , buz bandi denedim bana misin demiyor😒

Kizlar selam
Bugun bas agrisi inanilmaz var ne yapacagim bilmiyorum🥺 2 hafta once ishal sikayetim olmustu o zaman acilde parol takildi ve alerji oldum. Tek parol oneriliyor onuda alamiyorum🥺 kahve , sicak dus , masaj , buz bandi denedim bana misin demiyor😒
Bende de baş ağrısı çok oluyor bol su tüketmeye çalış. Parol içebilsemde bende içmeyi tavsiye etmiyorum. Bu migren taşı var onu dene istersen birde

Merhabalar öncelikle gebe olanlara Rabbimden hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum.Şu an gebe olmayan ya da evladını kaybetmiş ama isteyen tüm güzel anne adaylarına da en kısa zamanda Rabbimden hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla evlat nasip etmesini diliyorum 🤲🏻
Bugünkü (10+3) karından yapılan ultrasonumda cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ☺️ Hayırlı,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama insan merakta ediyor tabi 🤭

Eklentiler

• IMG_20250106_154801.jpg
    IMG_20250106_154801.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 57
Bende de baş ağrısı çok oluyor bol su tüketmeye çalış. Parol içebilsemde bende içmeyi tavsiye etmiyorum. Bu migren taşı var onu dene istersen birde
Ay denemez miyim o da olmadi 🥺 doktora mesaj attim parol alamadigin icin isimiz cok zor yazmis 😒 buscopan dene diyor bas agrisina iyi gelir mi hic bilemedim😔

Ay denemez miyim o da olmadi 🥺 doktora mesaj attim parol alamadigin icin isimiz cok zor yazmis 😒 buscopan dene diyor bas agrisina iyi gelir mi hic bilemedim😔
Ah o zaman gerçekten çok zor ya evet parol bir tek onu alamamakta kötü. Kahve içtin mi hiç belki kafein iyi gelir doktorun içebilirsin dediyse 1 fincan Türk kahvesi dene istersen denemediysen. Buscopan farklı mide bağırsak için diye biliyorum ama doktorun önerdiyse vardır belki bir bildiği

Bence bulantıyla alakası yok hep öyle diyorlar ama bebişi erkek olup da çok bulantı yaşayan da var, benimki kız 12. Haftaya kadar hiç bulantı yaşamadım böyle olan da var.
Ben kız olduğunu sürekli ekşi ve tuzlu aşermekten anlamıştım, normalde ekşiyi de hiç sevmem tatlı delisiyim ağzıma tatlı süremiyorum 😂
Çok merak ediyorum valla bende tatlı çok severim dondurma çok yedim başlarda şimdi hala öyle ama acılı tuzlu şeyler de çok yiyorum birde asitli şeyler hiç içmezdim böyle bunda içim yanıyor resmen😂

Back