• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
hanımlar şu gebelık görunuyor ya profılınızde nerden yapılıyor? seneler once yapmıştım şuan unuttum :D bide isim olarak hala karar veremedık daha hıcbır ısım ıcıme sınmedı ? erkek annelerı ne koycaksınız oğluşlara
Görünüyor bilgilerin canım. Biz oğluşumuza Yağız ismini koyacağız 😊

Ben de 22-23 arası gideceğim boşluk olmadığı için o güne bulabildim, daha erken olamaz mı dediğimde yer olmadığını zaten o haftaların daha uygun olacağını söylediler. 😂 Randevu olmadığı için de öyle demiş olabilir tabi ama 23 - 24. haftaya kadar yapılıyor sanırım, bir sorun olmayacaktır.
Bilemedim kuzum boşluk mu yok dedim , yok var ama o haftalarda daha net oluyor o yüzden 22 den önce yapmıyoruz genelde dedi. Bende Geç mi kalıyor acaba detaylı o zamana diye sorayım dedim sizlere. Teşekkür ederim balım❤️

Bilemedim kuzum boşluk mu yok dedim , yok var ama o haftalarda daha net oluyor o yüzden 22 den önce yapmıyoruz genelde dedi. Bende Geç mi kalıyor acaba detaylı o zamana diye sorayım dedim sizlere. Teşekkür ederim balım❤️
Merhaba, bana da doktorum 22.haftadan sonra yaptir demisti. Ben de 23.haftanin icerisindeyim, randevum bu carsamba.

Çok normal kuzum artık güçlendiler büyüdüler maşallah ohhh tadını çıkar ❤️ bazen kıpırtı hissetmedigimde elimle pıt pıt yapıyorum karnıma tepki verecek mi diye 😂
Uyuyamıyorum daha alışamadım , bir süre sonra alışırım herhalde 😁 ben de yapıyorum ama daha dialogumuz o kadar gelişmedi her zaman yanıt vermiyor 😁😁

Normalde kipirdasa bile ben elimi karnima koyunca duruyor. Esim sadece bir kere disaridan farkedebildi hareketini, elini koydugu anda sessizlik :)
Evet evet :D radar var totolarında sanki hemen duruyorlar. Ben tek başıma dinlenirken içerde parti veriyor ama. Ay heyecandan gebericem yarın bir görsem yüzünü fotosunu alsam da ona baksam bol bol

Kızlar bisey soracağım
Doktor detayli icin 22 ve 23 haftayı önermişti
Burdaki yeni güncelleme ile anladığım kadarıyla ben mesela 21+4 haftaligim mesela
O zaman 22.haftanin içinde mi sayilıyorum ?
O zaman ben detaylı ultrason için en geç 22+6yi mi tercih edebilirim ?

Kızlar bisey soracağım
Burdaki yeni güncelleme ile anladığım kadarıyla ben mesela 21+4 haftaligim mesela
Selam canım , biz 20+5 de gittik gayet kontrol her şeyimiz yapıldı. Ben 20 22 si gidiliyor diye biliyorum.

Selam canım , biz 20+5 de gittik gayet kontrol her şeyimiz yapıldı. Ben 20 22 si gidiliyor diye biliyorum.
Hepsi farklı konuşuyor herhalde 😃 bana da 22 ya da 23.haftada git dedi
Ama şuan 23 dediği 22+ haftayı mi kapsıyor onu anlayamadım
Perinatologda randevuyu tam 23 olduğu haftayi buldum, o da çok mu geç bilemedim

Kızlar bisey soracağım
Canım sen şuan 22.haftanın içerisindesin, 21+ lar 22.hafta oluyor öyle hesapla

Kızlar bisey soracağım
O kdr keskin bi çizgi olduğunu düşünmüyorum. Ama bir sonraki hafta da gidebilirsiniz diye düşünüyorum. 23 haftayı bitirdiğinizde yani doktorunuzun müsaitliğine göre.

Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmış 😔 doktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?

Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmış 😔 doktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Bende lökosit hep yüksek çıkıyo. En son 53 çıkmış hatta. Bi kaç önceki idrar tahlilinde de bakteri de çıkmıştı. Ama hiç ilaç kullanmadım, bir sonrakinde yoktu. En son gittiğimde de sürüntü yoluyla bakıldı, onda da bi şe çıkmadı. Sizin için de endişelenicek bi şe yoktur diye düşünüyorum, önlem amaçlı ilaç veriyor olabilir doktorunuz.

Kızlar merhaba detaylı ultrason ile ilgili bildiklerimi söyleyeyim yine sizlerde fikir alırsınız doktorlardan .bana randevu 23+4 de verildi internette bazı sitelerde 18 ve 22 hafta arası diye okudum tekrar aradım daha erkene almak istiyorum diye.bakacak doktor prof. 22 ve 23. Haftada bakıyormuş daha önce kabul etmiyor denildi sebebi ise bebeğin organ gelişimi 24 de tamamlanıyormuş oyüzden 24 e yakın bir tarihte daha net bilgiler oluyormuş.24 . Haftadan sonrada olmaz diye birşey yokmuş aslında sonuçta ultrason ile bakılıp organlar detaylı inceleniyor.24 e kadar bakmak istemelerinin sebebi,eğer çoçukta büyük bir anomali çıkarsa yaşamasını etkileyecek,sağlıklı doğmasına engel olabilecek bir anomali çıkarsa bu durumlardaki gebeliği sonlandırmaki yasal sınır 24. Haftaymış.Birkaç doktorla görüşmüştüm tabi doktorlar arasındada fikir ayrılıkları çok fazla yinede sizde araştırın.benimde yarın detaylı ultrasonum dualarınızı bekliyorum🙏🏻

Back