• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Merhabalar 😊
Sat 30 kasim, 8 yasinda bir kizim var. Yas 38
Bende yurtdisinda yasiyorum, o yuzden elimde sadece pozitif test ile 10. Haftada ebe ile olacak randevumu bekliyorum. Bugun aile hekimliginden kan testi talebinde bulunmama ragmen, gerek yok dediler. Ancak 6 veya 7 haftadan sonra gormek ve kalp atisini duymak icin ozel ultrasound merkezine gitmeyi dusunuyorum. Herkese agrisiz, saglikli.bor gebelik diliyorum🥰🙏
P Poldilaly hoşgeldin 😍 hayırlı olsun inşallah. Bizler de heyecanla burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz. İnşallah hepimiz güzel ve sağlıklı doğumlar yapar bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla 🙏

İyi akşamlar ❤️
Benim testime baka bilirmisiniz 🥹
Bu testi ilk idrarla yapmadım . 3 saat bekletmiştim
Ve testi çok uygunsuz yerde aklıma geldi yaptım diye ilk 5 dkda bakamadım bile. Saate baktım tam 13 dkda böyleydi. Yarın bat günüm.
Sizce bişey varmıdır? Yoksa 13 dk beklemiş mi sayılıyor?
cd712e3b-324f-4349-b477-b4e0b6e5c7c6.jpeg

İyi akşamlar ❤️
Ve testi çok uygunsuz yerde aklıma geldi yaptım diye ilk 5 dkda bakamadım bile. Saate baktım tam 13 dkda böyleydi. Yarın bat günüm.
Eki Görüntüle 3531078
Canım selam 13 dk uzun bir süre değil, testin markası neydi?

Canım selam 13 dk uzun bir süre değil, testin markası neydi?
Bilmiyorum ya hiç bakmadım. ama bildiğimiz ucuz kaset testlerdendi canım
3cü deneme bu
Aslında 2 ay yaptım test, 1 saat beklese bile böyle koyu olmuyordu diye düşünüyorum
Bide yarın test alıp deniyicem , ama yarına kadar zamanı geçirmek zor😅

Bilmiyorum ya hiç bakmadım. ama bildiğimiz ucuz kaset testlerdendi canım
3cü deneme bu
Aslında 2 ay yaptım test, 1 saat beklese bile böyle koyu olmuyordu diye düşünüyorum
Bide yarın test alıp deniyicem , ama yarına kadar zamanı geçirmek zor😅
Benim de hiç kuruma çizgisi vs olmadı. Artımed alma canım. Predictor en sağlamı. Bence pozitifsin 🥰

Merhaba kızlar gebe kalıp sancılardan kurtulmak istedim bir yıl geçtikten sonra hamile kalamadım artık nişeylerin ters gittiğine kanaat getirip doktora gittiğimde çikolata kistimin olduğunu öğrendim dört ayı daha devirdikten sonra ağrılarım ve kanamam şiddetlendiler şiddetlendi dayanılacak gibi değildi başka bir doktora gittim hsg çektirdim tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik iki gün sonra laparoskopik ameliyat ile tüplerim açıldı yapışkanlıkşar temizlendi. Gebelik için tedaviye başladım beş ayım bitti altıncı ayımda aşılama oldum ve tutmadı bu ay hiç düşünmedim boşladım tutmaz ümidiyle günlerimi geçirdim derken adetimden altı gün geçti doktora henüz giymedim test yapmadım ama bulantı var bu arada üçüncü gebeliğim olacak hayırlısıyla bende Eylül ayı kervanındayım hayırlısıyla inşAllah güzel sona ulaşırız

Merhabalar 😊
Sat 30 kasim, 8 yasinda bir kizim var. Yas 38
Bende yurtdisinda yasiyorum, o yuzden elimde sadece pozitif test ile 10. Haftada ebe ile olacak randevumu bekliyorum. Bugun aile hekimliginden kan testi talebinde bulunmama ragmen, gerek yok dediler. Ancak 6 veya 7 haftadan sonra gormek ve kalp atisini duymak icin ozel ultrasound merkezine gitmeyi dusunuyorum. Herkese agrisiz, saglikli bir gebelik diliyorum🥰🙏
Merhabalar, hoşgeldiniz 😍
Durumumuz aynı daha kan testi yapamadım yurtdışında olduğumdan dolayı. Evdeki testlerimden biliyorum hamileliğimi.. Sizin içinde çoook sevindim 🥰🥰
Sağlıkla kucağımıza alalım güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 💖

İyi akşamlar ❤️
Eki Görüntüle 3531078
İyi akşamlar, bence pozitifsiniz 😍

Teşekkür ederim 🌸 karından göründü siz kaç haftalık gebesiniz görebildiniz mi
Ben en son 31 aralıkta kan testi verdim 801 di daha da vermedim doktorum haftaya git kese gözükür dedi ama bilmiyorum tabi aşktan muayene olmak kanama falan olur diye beni korkutuyor

Ben en son 31 aralıkta kan testi verdim 801 di daha da vermedim doktorum haftaya git kese gözükür dedi ama bilmiyorum tabi aşktan muayene olmak kanama falan olur diye beni korkutuyor
Bence karından görünür artık ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki

Ayy inşAllah yaa🥹🫠🫠
inşAllah pozitif çıkar. Ben 39 yaşındayım 2,5 yıl önce bir trafik kazası geçirdim. Oğlum vefat etti 6 yaşında idi. İlk hamile kaldığım dönemde bu alana çok bakmıştım. Şimdi yeniden çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Son adet tarihim 12 Aralık. Eğer hamile kalmışsam tahmini doğum tarihi 18 Eylül olacak. Adetime 4 gün var ve düzenli olurum. Göğüs ucu hassasiyeti ve zaman zaman gelen mide bulantısı dışında bir belirti yok henüz. inşAllah vardır benimde bebeğim. Dua edin lütfen. Ciğerim çok yaralı.

inşAllah pozitif çıkar. Ben 39 yaşındayım 2,5 yıl önce bir trafik kazası geçirdim. Oğlum vefat etti 6 yaşında idi. İlk hamile kaldığım dönemde bu alana çok bakmıştım. Şimdi yeniden çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Son adet tarihim 12 Aralık. Eğer hamile kalmışsam tahmini doğum tarihi 18 Eylül olacak. Adetime 4 gün var ve düzenli olurum. Göğüs ucu hassasiyeti ve zaman zaman gelen mide bulantısı dışında bir belirti yok henüz. inşAllah vardır benimde bebeğim. Dua edin lütfen. Ciğerim çok yaralı.
İnşAllah dilediğiniz gibi olur🙏🏻 sizin üçün dua edicem canım

Ben hamileyim, testi tekrarladım kopkoyu çıktı

Back
X