• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Selamlar bence stres yapmana gerek yok. Doktora git ve sadece onu dinler ben öyle yaptım 🌸
İlaç falan kullanıyor musunuz. Benim de normaldir umarım.🤞
evet canım ben kullanıyorum epey zamandır, 6 haftalıkken düşük tehlikesi atlattım o zaman 3 tane kullanıyordum. Zamanla 2 yaptı şu an günde 1 tane Progestan alıyorum. 18 inde kontörlüm var tekrar bakalım. Artık alıştım ben bu duruma gibi kör bir şey düşünmüyorum sadece.

Nipt yaptıracapım normalde doktorum 10+2yeterli olur dedi aradığım firma da ama 11de yaptırmayı düşünüyoruz eşimle yani Ocak 17-18gibi yaptırırım canım. Sen?
canim ben de 20 ocakta kan verecegim nipt icin. Ufak bi kaygi krizi gecirsemde verecegim. Karadeniz bolge temsilciligi fiyati 11.000 . Cok geriliyorum ama insallah guzel sonuclari paylasacagiz.

Selamlar bence stres yapmana gerek yok. Doktora git ve sadece onu dinler ben öyle yaptım 🌸

evet canım ben kullanıyorum epey zamandır, 6 haftalıkken düşük tehlikesi atlattım o zaman 3 tane kullanıyordum. Zamanla 2 yaptı şu an günde 1 tane Progestan alıyorum. 18 inde kontörlüm var tekrar bakalım. Artık alıştım ben bu duruma gibi kör bir şey düşünmüyorum sadece.
Teşekkür ederim cevabın için. Bende yarın hastaneye gitsem geç mi kalmış olurum.

canim ben de 20 ocakta kan verecegim nipt icin. Ufak bi kaygi krizi gecirsemde verecegim. Karadeniz bolge temsilciligi fiyati 11.000 . Cok geriliyorum ama insallah guzel sonuclari paylasacagiz.
Çok iyiymiş fiyatı. Ben doktorum verdiği 3firmayı aradım karar kıldım birinde.

Bacım çok geçmiş olsun. Kız başına gelmeyen kalmadı ya senin 😔 bir kurşun mu doktursen ne yapsan
Maalesef oyle , beni listedende cikarirmisin lutfen bebegimi kalp atişini duyduğum haftada kaybetmişim kalbi durmuş 1-2 damla kan gelmiş ti o hafta o zamanda kaybetmişim

Nipt yaptıracapım normalde doktorum 10+2yeterli olur dedi aradığım firma da ama 11de yaptırmayı düşünüyoruz eşimle yani Ocak 17-18gibi yaptırırım canım. Sen?
Benim de 14 ocakta tam 11 hafta olacak. Ben de yaptiracagim. Hangi firmayı dusunuyorsun? Fiyat aldin mi?
Ama 17 ocakta 2 haftalik bi uzak dogu seyahatim var belki de donuste yaparim kararsizim suan

Canım kötüyüm mide bulantıları ile başım dertte giremiyorum buraya herşey yolunda gidiyor çok şükür ama mide bulantısı ve kusma beni mahfetti
Ah kuzum çok zorluyor bazen ilk haftalar ya 😔 ilaç kullanıyorsun dur muhakkak. İnşallah 12. Haftada bıçak gibi kesilir de sonrası rahat geçer hamileliğinin ❤️

Yani hamilelerde genelde ole olur ama ben hamileligimi öğreneli beri iki çorap giyiyorum yani normalde terlemem gerekirdi kan çoğaldığı icin ama ben üşüyorum, bu beni biraz endişelendiriyor acaba hersy yolunda gitmiyor mu die de korkmuyor deilim.
Canım bende öyleyim endişe edecek bir şey yok, herkesin vücut yapısı farklı. Gün içinde çok üşüyüp kat kat giyinip oturuyorum bazende şortla geziyorum

Canım merhaba konuyla alakasız ama. Üstte ağustos anneleri listesi var ben bilgileri doldurdum fakat o listede nasıl olucam ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz yeniyim buralarda
Canım bilgileriji beni etiketleyerek yaz ben ekliyorum listeye

günaydın,
Eldorin Eldorin beni siler misim listeden rica etsem. kalp atışı 8+4 te durmuş. kendinize iyi bakın, başka bir zaman görüşmek üzere.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım çok çok üzgünüm 😔 kendine zaman ver ❤️ bizi habersiz bırakma

Merhaba 11+2 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba rica etsem?

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın hepimize mutlu sağlıklı pozitif haftalar 🌸🙏 Kızlar doktorlarınızı belirlediniz mi? Ben şuan gebelik takibine devam edebileceğim doktor arayışındayım.
Tüp bebek ile hamileyim kendi doktorumda devam etmeyi çok istiyorum ama muayene ücretleri ne olmuş öyle :skandal:
5.000 TL fiyat aldım muayene için 🥲
Bu durumda istemeyerek doktor değişikliği yapmam gerekebilir:KK43:
Doğum paketi fiyatlarından bahsetmiyorum bile😭
Siz doktor/hastane belirlediniz mi?
Muayene ücretleriniz ne kadar?
Özel sağlık sigortası yaptırabiliyor muyuz acaba gebelik takibi ve doğum paketinde avantajımıza olacak şekilde 🤔
Hoş, gebelik öncesi başlatmak gerekiyor özel sigortayı diye biliyorum ama yine de aramızda bu konuda bilgili olan birileri varsa yardımcı olur diye düşünüyorum…
Merhaba 3.800 benimde muayenem Beylikdüzü’nde

günaydın,
Eldorin Eldorin beni siler misim listeden rica etsem. kalp atışı 8+4 te durmuş. kendinize iyi bakın, başka bir zaman görüşmek üzere.
Bir önceki hamileliğimde bende 8+4te kaybetmiştim geçmiş olsun yaşayan bilir Allah hiç bir kız kardeşime yaşatmasın, bizlere de tekrarını yaşatmasın insallah her şey bir sınav ne dersek boş 😔😔

Back