• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
Kizlar bende bazen çok ödem oluyor, ellerim ayaklarım şişiyor. Sizde de oluyor mu bu merak ettim ya da yediklerimden dolayı mı bir gün önce tuzlu çiğdem yemiştim o mu etkiledi acaba

Kizlar bende bazen çok ödem oluyor, ellerim ayaklarım şişiyor. Sizde de oluyor mu bu merak ettim ya da yediklerimden dolayı mı bir gün önce tuzlu çiğdem yemiştim o mu etkiledi acaba
Canım yesem de yemesem de elim ayağım şiş. Özellikle gece topuklarımın üzerine basamıyorum. Sıfır tuz tüketip de denedim değişen bir şey olmadı maalesef. Yarın kontrolüm var varis çoraplarını soracağım doktora onlar iyi geliyormuş kan dolaşımına sanırım

Ben baya baya hissediyorum kuzum hatta bunu yazarken minik bir tekme daha yedim 😂 ya bu tekmeler ile insan hamile olduğunu anlıyor valla öbür türlü hastaneye gidip ultrasonda görmesem anlamıyordum bisey 😂
Ay ben de son 2 haftadır o kadar net hissediyorum ki tekmeleri bir rahatlama geldi, acıktığımda içerde 360 dönüyor herhalde özellikle acıkınca çok hissediyorum ben . Artık dışardan bile görünüyor çok tatlı :D

Bende 19+5 de hissetim ilk defa dün akşama kadar bir iki tekme attı sadece endişelendim ama akşam yatağa girince bı başladı 3 e kadar ne bebek uyudu ne ben karnımin gidiklanmasindan uyuyamadım enerji depolamis gündüz gece kolbastı oynadı 🤭

Bende 19+5 de hissetim ilk defa dün akşama kadar bir iki tekme attı sadece endişelendim ama akşam yatağa girince bı başladı 3 e kadar ne bebek uyudu ne ben karnımin gidiklanmasindan uyuyamadım enerji depolamis gündüz gece kolbastı oynadı 🤭
ya yerim aynı benimki de öyle ya gece coşuyorlar. Bir de sabaha karşı çok hareketli oluyorlar. Bu sabah 6 gibi kalktım resmen şamar oğlanına çevirdi beni :D

Yediklerin de etkisi oluyor canım ama başka sebepler de oluyor. Uzun süre ayakta kalmak ya da oturmak da yapıyor. Bu dönemde ekstra yoğunlaşıyor bir şey yapmasak da. Ben evde olduğum sürece dinlendirmeye çalışıyorum öyle biraz hafifliyor. Bacaklar ve ayaklar şişken ilk birkaç dakika zor oluyor ama yürümek de iyi geliyor, açılıyor biraz.

Kızlar merhaba bugün perinotolojide randevum vardı. Ben bunu detaylı ultrason sanıyordum beş dk baktı sadece burada detaylı ultrason yapılmıyor özelde yaptırabilirsiniz denildi. Ben anlamadım ozaman neden gönderdiler perinotolojiye. Bu arada cinsiyet netleşti ikinci prensesim geliyo 🫶🏼🌸

Kızlar merhaba bugün perinotolojide randevum vardı. Ben bunu detaylı ultrason sanıyordum beş dk baktı sadece burada detaylı ultrason yapılmıyor özelde yaptırabilirsiniz denildi. Ben anlamadım ozaman neden gönderdiler perinotolojiye. Bu arada cinsiyet netleşti ikinci prensesim geliyo 🫶🏼🌸
Devlette de yapılıyor bazı üniverse ve şehir hastanelerinde, ama randevu alırken yazıyor detaylı yapılmaz diye o şekilde aldıysan yapmıyolar genelde. O uyarının bulunmadığı bir randevuyu alman lazım ki o da neredeyse imkansız açılmıyor randevu ben çok takip ettim. Hayırlı olsun prensesin :)

Ay ben de son 2 haftadır o kadar net hissediyorum ki tekmeleri bir rahatlama geldi, acıktığımda içerde 360 dönüyor herhalde özellikle acıkınca çok hissediyorum ben . Artık dışardan bile görünüyor çok tatlı :D
Oh maşallah canım benim ya daha nasıl hızlanacak o tekmeler varya sanki bizimle sohbet eder gibi olacaklar yerim onları ben isimlere karar verdiniz mi kızlar

ayy yerimm onları :) Doğa koyacağız biz canım :)
Çok guzellll canımmm adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Bugün bi sayfaya ismiyle tavşanlı bi takım yaptırmıştım hazırmış resimler gelince bizim minnoşun ismini görünce başladım ağlamaya duygulandım ay hormonlar saçma sapan bende hala 😂

Çok guzellll canımmm adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Bugün bi sayfaya ismiyle tavşanlı bi takım yaptırmıştım hazırmış resimler gelince bizim minnoşun ismini görünce başladım ağlamaya duygulandım ay hormonlar saçma sapan bende hala 😂
Ben de az önce instagramda gezinirken bir doktora denk geldim 21. haftadan itibaren sizi duymaya başlarlar ve doğduklarında sizi tanırlar diyordu, hüngür hüngür ağladım şimdi sen beni duyuyor musun diye. Çok komik ve saçma :D

Back