• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Kızlar ya çok mide ağrılarım var bide bulantılarım 11+3 üm ne zaman geçiçek bu birde çok bulantısı olanın kızımı olur gerçekten bi belirtileri paylaşsanız😊☺️erkekte kızda nasıl şeyler hissettiniz bacılar bu arda bnm ilk iki gebeliğim 9 ay kusmakla geçti ilki erkek diğeri kız ama arada 13 sene var onları çok hatırlamıyorum üçüncüde kusmadım ama mide bulantısı vardı çok et yiyordum birde ekmek üçüncü erkek💙bu son tekne kazıntısı bundan sonra kapamış yapıcak bu akılsız bacınız🤭🤭inşallah ama bunda bişey anlamıyorum yani ondan soruyorum tatlışlar😘😘😍
Bence bulantıyla alakası yok hep öyle diyorlar ama bebişi erkek olup da çok bulantı yaşayan da var, benimki kız 12. Haftaya kadar hiç bulantı yaşamadım böyle olan da var.
Ben kız olduğunu sürekli ekşi ve tuzlu aşermekten anlamıştım, normalde ekşiyi de hiç sevmem tatlı delisiyim ağzıma tatlı süremiyorum 😂

12. haftadayız ama sabah bulantılarım son şiddet devam ediyor hala benim. Gerçi işe gitmediğim günlerde idare edebiliyorum, yol da tutuyor biraz galiba. Yalnız başka bir şey aklıma takıldı, şöyle 10 kusmadan ikisinde falan kan görüyorum, hiç duyan yaşayan oldu mu bunu? Sonra devam etmiyor kanama ama bugün yine oldu iki haftadan sonra, endişelendim. Doktora sormayı hep unuttum bu konuyu.
Ben kızıma hamileyken günde birçok kez kusuyordum. Ve öğürmekten tahrişten boğazımdan kan geliyordu. Bence normal.

Ama şunu da diyeyim, geçen böbrek sancısıyla acile gittiğimde, yanımda 2 aylık bi gebe kızcağız vardı. Kanlı kusma sebebiyle acile gelmişti.

Kızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi

Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü

Ben kızıma hamileyken günde birçok kez kusuyordum. Ve öğürmekten tahrişten boğazımdan kan geliyordu. Bence normal.

Ama şunu da diyeyim, geçen böbrek sancısıyla acile gittiğimde, yanımda 2 aylık bi gebe kızcağız vardı. Kanlı kusma sebebiyle acile gelmişti.
Geçmiş olsun böbrek sancısı için💐Takip edeyim ben de, umarım kusmalar da azalır artık.

Bu arada ben sana onu soracaktım canım sen randevu aldın mı tekrar böbrek için? Gittin mı tekrar? Şimdi nasılsın halen ağrın var mı?

Aynen canım biraz da tadını çıkaralım ilkinde de 3 ay bitince bitmişti benim sıkıntılarım bunda da öyle oldu gibi 😍

Görür görmez kız gibi doğdu içime sağlıkla gelsin minik 🥰

Canım muhtemelen magnezyum eksikliği ile alakalıdır. İlk hamileligimde solundan sağıma bile dönemezdim o ağrıdan acıdan özellikle geceleri olurdu magnezyumdan demişti drum magnezyum içmeye başlayınca duzelmistim. Bir sor kontrole gittiğinde.

Magnezyum eksikliğidir muhtemelen canım doktoruna danış çünkü baya kötü oluyor çok eksik olunca o ağrılar insanı yürütmüyor bile ❤️

İlkinde deli gibi bulantım vardı büyük ihtimalle kız dedi öyle oldu. Bu bebiste hiç bulantım olmadı %90 yine kız dedi bakalım büyük ihtimalle öyle. Bulantı ile alakalı değilmiş cinsiyet burda birçok arkadaşta gördüm 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Hiç yaşamadım canım. Eltimden duymuştum ben aynı doktora gidiyorum büyük rahatlık demisti. Sonrasında ne ağrı ne sizi hiçbir şey yaşamadım. Ebe bile tavsiye etmişti bana senin acı esigin düşük alttan muayeneye bile dayanamıyorsun imkanın varsa yaptır dedi. Benimde aklımdaydı zaten. 2 cmden 4 cme ilerleyene kadar sancı cektim 4 cm açılma olunca takılıyor. Onu bi taktılar var ya öyle bir rahatladim ki. Dünya varmış gözüm açıldı 🤣😅😍 uyur uyanık geçti doğum saatine kadar. Sadece bebeğin aşağıya yaptığı baskıyı hissediyorsun o kadar onu da hissetmek lazım tabi ıkınmak icin 🙈🤣 tavsiye ederim can-ı gönülden 😍🥰❤️
Bi sen yazdın teşekkür ederim canım bebişin biri galiba kız dr tahminim kız dedi ağrılar Normalmiş 12 haftanın içindeyiz ay öğrenmemde yavaş yavaş başlasam almaya

Bi sen yazdın teşekkür ederim canım bebişin biri galiba kız dr tahminim kız dedi ağrılar Normalmiş 12 haftanın içindeyiz ay öğrenmemde yavaş yavaş başlasam almaya
Rica ederim canım benim öyle doğdu içime ❤️🥰 ne zaman bir dahaki kontrolün kaçıncı haftada ❤️

Bence bulantıyla alakası yok hep öyle diyorlar ama bebişi erkek olup da çok bulantı yaşayan da var, benimki kız 12. Haftaya kadar hiç bulantı yaşamadım böyle olan da var.
Ben kız olduğunu sürekli ekşi ve tuzlu aşermekten anlamıştım, normalde ekşiyi de hiç sevmem tatlı delisiyim ağzıma tatlı süremiyorum 😂
Bu arada asermekle de hiç alakası yok cinsiyetin canım 🤣 ben kızımda deli gibi tatlı yemiştim eksiden tiksinmistim. Bu bebekte de ne tatlı ne eksi istemiyordu canım daha yeni yeni tatlılara yöneliyorum gibi bu da büyük ihtimalle kız demişti 🤣 annem de abimde deli gibi ekşi limon falan yemiş 🤣🥰 sağlıkla gelsin de artık 🥰❤️ bunlar pek tutmuyor herkeste ❤️🥰😍

mrb kızlar bulantılarım hala devam ediyor pek kusmam yok ama hiç bişey yiyemiyorum yediklerimde peynir zeytin salatalık böyle hafif tuzlu bazen tatlı ama çok sevmeme ragmen salçalı baharatlı asla bişey yiyemiyorum bakınca tiksiniyorum yediklerimde sonradan agzımda sürekli bir acımsı tat bırakıyor yediklerimden de hiç bir tat alamıyorum yemek yapamıyorum bazen cok ac oldugumu hissediyorum ama yiyemiyorum sizde de oluyor mu mu böyle

mrb kızlar bulantılarım hala devam ediyor pek kusmam yok ama hiç bişey yiyemiyorum yediklerimde peynir zeytin salatalık böyle hafif tuzlu bazen tatlı ama çok sevmeme ragmen salçalı baharatlı asla bişey yiyemiyorum bakınca tiksiniyorum yediklerimde sonradan agzımda sürekli bir acımsı tat bırakıyor yediklerimden de hiç bir tat alamıyorum yemek yapamıyorum bazen cok ac oldugumu hissediyorum ama yiyemiyorum sizde de oluyor mu mu böyle
ne kadar da beni tarif ettin sanki kendimi gördüm bi an :/ lokmalar ağzımda büyüdükçe büyüor

Ben yemek yerken sorun yaşamadım ama yemekten önce ve sonra herşeyden tiksindim, ağzımda sürekli acı bir tat sürekli bir mide bulantısı vardı. Bugun 13 haftam doldu azaldı bayağı...

ne kadar da beni tarif ettin sanki kendimi gördüm bi an :/ lokmalar ağzımda büyüdükçe büyüor
inan kısaca öyleyim ben cokta yemek yemeyi seven biriydim şuan hiç bişey yiyemiyorum ve bu durum da yeterli beslenemiyorum diye düşünmeye başladım bu durumada üzülüyorum

Ben yemek yerken sorun yaşamadım ama yemekten önce ve sonra herşeyden tiksindim, ağzımda sürekli acı bir tat sürekli bir mide bulantısı vardı. Bugun 13 haftam doldu azaldı bayağı...
normal tüm yemekleri yıyebiliyorsan sorun yoktur canım ben iki üç haftadır hiç et türü bişey yıyemedim bi kere denedim onuda çıkardım

Canım şu haftaya kadar bende öyleydim. Bulantım yoktu olmadı hiç ama yiyemiyordum da. Herşey bozuk kötü geliyordu tiksiniyordum herşeyden. Sevdiğim bayılarak yediğim herşeyin kokusu tadı kötü geliyordu. 12 hafta bitti benim o belirtiler baya gitti.. hatta asermeye başladım. Eşime sürekli canım şunu istedi bunu istedi diyorum. İnşallah en kısa zamanda sen de kurtulursun bu belirtilerden rahatlarsın 🤲❤️

Ağrı bi daha olmadı. Yarın ins Dr u bulursam ins poliklinikte, sonuçları göstereceğim bacım.
Ağrı olmamasına sevindim inşallah sonuçların da temiz çıkar bir daha da böyle bir şey tekrar etmez bacım. 🤲❤️ Ya bu arada sorucam soramiyorum bacı mi diyim abla mi yaşına benden büyüklüğüne saygısızlık etmek de istemiyorum. Böyle şeylere değer veriyorum sen nasıl rahat edersen öyle hitap etmek isterim😍 seni sevdiğim için böyle bir konuda asla saygısızlık etmek istemem ❤️🥰

Kızlar, benim sol gözüm seyiriyor bugünden beri neden olur bilen var mı? İnternette stres yorgunluk, magnezyum eksikliği falan diyor. Biraz usutmus gibiyim ondan olur mu?

Back