- 24 Şubat 2022
- 108
- 66
- 28
- 27
Evet bugün 5. Gün 5 gündür takip ediyorum pik yapmadan sönüyor sankiOvü testi aldınız mı? Takip ederdiniz belirtiler doğru mu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün 5. Gün 5 gündür takip ediyorum pik yapmadan sönüyor sankiOvü testi aldınız mı? Takip ederdiniz belirtiler doğru mu diye
MerhabaSelam kızlar :)
Hadi hayırlısı canımÖyle görünüyor Bizim ilk denememizdi o yüzden ihtimal düşük diyorlar ama nasip bilemeyiz tabi
Benim testler bu şekilOvü testi aldınız mı? Takip ederdiniz belirtiler doğru mu diye
Benim testler bu şe
Merhaba gözden kaçmış mesajınız devam ediyor musunuzEvet bugün 5. Gün 5 gündür takip ediyorum pik yapmadan sönüyor sanki
Çok üzücü, başınız saolsun. Allah sabır versin.Ocak ortası 8 haftalık bebeğimi, sonra temmuzda 5 aylık kızımı kaybettim. çok zor bir yıldı 2024. iyi bir haberle kapatırız bir ihtimal.
bu ay o ay mı ya da yeniden hazır mıyım emin olamıyorum ama belki burada yer alır, heyecana ortak olurum. ay sonunda görüşmek dileğiyle.
Bence var gibi :) Sabırla bekleyip 4-5 gün sonra tekrar yapabilirsin erkenden yapma tekrar bence çünkü emin ol artışı takip etmek çokk stresli oluyorKızlar selamlar, sabah artimed erken gebelik testi yaptım, silik çizgi görüyorum.
Geçen ay 23.günde regl olmuştum. Normalde 26.günde olurdum.
Sat 11aralık. Yani bugün döngünün 17.günü. çok erken test yapmak için biliyorum ama belirti hissedince yaptım dayanamadım. Siz de görüyor musunuz?
Silik çizgiler görünüyor, adet günü kan verebilirsiniz zaten az kalmış. İmşallah hamilesinizdirKızlar selamlar adetime 2 günüm kaldı
Eşimle takvimin gösterdiği günleri değerlendirdik.
Haliyle merak ettim evvelsi gün test yaptım silik çizgi çıkardı ekleyeceğim görsellere
Dün de predictor yaptım oda silik çizgi çıkardı çıplak göz ile net görebiliyorum ama kamerada zor odaklıyorum umarım görebilirsiniz.
Geçen ay 2 defa predictor vs yapmama rağmen hiç bir şekilde ikinci çizgiyi görmemiştim. Gerisi rabbimin takdirdi yorumlarınızı bekliyorum.
İlk test
En sonda ki de dün yaptığım predictor
Evet silik görünüyor ama hakikaten baya erken yapmışsınız. Yumurtlama takip etmiş miydiniz? İnşallah hamilesinizdirKızlar selamlar, sabah artimed erken gebelik testi yaptım, silik çizgi görüyorum.
Geçen ay 23.günde regl olmuştum. Normalde 26.günde olurdum.
Sat 11aralık. Yani bugün döngünün 17.günü. çok erken test yapmak için biliyorum ama belirti hissedince yaptım dayanamadım. Siz de görüyor musunuz?
Predictor yanılmaz diyorlar çizgiyi gayet net gördüm hamilesin bence tebrik ederimKızlar selamlar adetime 2 günüm kaldı
Eşimle takvimin gösterdiği günleri değerlendirdik.
Haliyle merak ettim evvelsi gün test yaptım silik çizgi çıkardı ekleyeceğim görsellere
Dün de predictor yaptım oda silik çizgi çıkardı çıplak göz ile net görebiliyorum ama kamerada zor odaklıyorum umarım görebilirsiniz.
Geçen ay 2 defa predictor vs yapmama rağmen hiç bir şekilde ikinci çizgiyi görmemiştim. Gerisi rabbimin takdirdi yorumlarınızı bekliyorum.
İlk test
En sonda ki de dün yaptığım predictor
Bi önce ki geçen aylarda yaptığım testler hep negatifti bu ay predictör de böyle görünce gerçekten şaşırdım acaba dedim kuruma mı ama öyle olsa geçen aylarda öyle olurdu dimiPredictor yanılmaz diyorlar çizgiyi gayet net gördüm hamilesin bence tebrik ederim
Evet anca bu şekilde çekebildim oluesa 2 gebeliğim olacak rabbim ne yazdıysa artık.Silik çizgiler görünüyor, adet günü kan verebilirsiniz zaten az kalmış. İmşallah hamilesinizdir
Aslında takip etmedim geçen ay şansa denedik tutmadı bu ayda takvim uygulamasını denedim belki olur umudu ile predictör geçen ay yaptığımda ikinci bi çizgiyi asla göremedim ama bu ay 2 testte de silik kuruma mıdır diyorum çoğu kişi predictor yapmaz diyorEvet silik görünüyor ama hakikaten baya erken yapmışsınız. Yumurtlama takip etmiş miydiniz? İnşallah hamilesinizdir