- 30 Ocak 2014
- 241
- 106
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat eylesinİnşAllah dilediğiniz gibi olur sizin üçün dua edicem canım
Ben hamileyim, testi tekrarladım kopkoyu çıktı
Çok teşekkür ederimmÇok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat eylesin
Ah canımm.. Başın sağolsun dünyanın en zor şeyidir.. Umarım pozitifi görürsünüz. Benim reglimden 3 gün önce negatifti regl günü pozitif oldu. İnşallah mutlu haberlerinizi alırızinşAllah pozitif çıkar. Ben 39 yaşındayım 2,5 yıl önce bir trafik kazası geçirdim. Oğlum vefat etti 6 yaşında idi. İlk hamile kaldığım dönemde bu alana çok bakmıştım. Şimdi yeniden çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Son adet tarihim 12 Aralık. Eğer hamile kalmışsam tahmini doğum tarihi 18 Eylül olacak. Adetime 4 gün var ve düzenli olurum. Göğüs ucu hassasiyeti ve zaman zaman gelen mide bulantısı dışında bir belirti yok henüz. inşAllah vardır benimde bebeğim. Dua edin lütfen. Ciğerim çok yaralı.
Amin amin aminAh canımm.. Başın sağolsun dünyanın en zor şeyidir.. Umarım pozitifi görürsünüz. Benim reglimden 3 gün önce negatifti regl günü pozitif oldu. İnşallah mutlu haberlerinizi alırız
Rabbim yüreğinizdeki acıya su serpsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alacağınız hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahinşAllah pozitif çıkar. Ben 39 yaşındayım 2,5 yıl önce bir trafik kazası geçirdim. Oğlum vefat etti 6 yaşında idi. İlk hamile kaldığım dönemde bu alana çok bakmıştım. Şimdi yeniden çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Son adet tarihim 12 Aralık. Eğer hamile kalmışsam tahmini doğum tarihi 18 Eylül olacak. Adetime 4 gün var ve düzenli olurum. Göğüs ucu hassasiyeti ve zaman zaman gelen mide bulantısı dışında bir belirti yok henüz. inşAllah vardır benimde bebeğim. Dua edin lütfen. Ciğerim çok yaralı.
Aynı yerde mi verdiniz kanıKızlar iki gün önce 90 çıkmıştı beta bugün 121 çıkmış
Henüz doktorum aramadı ama çok moralim bozuldu . niye böyle oldu ki ya
EvetAynı yerde mi verdiniz kanı
Acilde ultrasonla baktır istersen, emin olursun
Amin Allah razı olsunRabbim yüreğinizdeki acıya su serpsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alacağınız hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Doktorunla bir görüş maalesef beklenenin altında bir artış var ama yine en doğrusunu doktorun söyleyecektir
Bekliyorum aramasını bakalım ne diyecekDoktorunla bir görüş maalesef beklenenin altında bir artış var ama yine en doğrusunu doktorun söyleyecektir
Canım umarım bir sorun yoktur hemen kötü düşünmeKızlar iki gün önce 90 çıkmıştı beta bugün 121 çıkmış
Henüz doktorum aramadı ama çok moralim bozuldu . niye böyle oldu ki ya
İnşallah canım yaa teşekkür ederimCanım umarım bir sorun yoktur hemen kötü düşünme
Doktorunla görüştün mü?İnşallah canım yaa teşekkür ederim
Canım hayırlı olsunn, hoşgeldinnKızlaarr sonunda çıktı kan sonucum çokk heyecanlıyım ikimci çocuk olmasına rağmen herşeye sıfırdan başlıyor gibiyim
Eki Görüntüle 3531323
Bugün bat günüm. Bu çarşamba tam 5+0 oluyor doktora gitsem mi?
Kese ve kalp atışı kaç betada görünüyordu? Off hiçbirşey hatırlamıyorumm
Bizim kan uyuşmazlığımız var onunla ilgili doktora danışmak istiyorum bir an önce gitmek istiyorum o yüzden. İlkbdeğil de 2. Gebelikler riskli oluyor uyuşmazlıkta çünkü. Neyse öbür hafta da giderim artık yapacak birşey yokCanım hayırlı olsunn, hoşgeldinn
6. Haftadan sonra kesin görülüyor diye biliyorum. İstersen o ana kadar bekle :)
Tebrik ederim canımKızlaarr sonunda çıktı kan sonucum çokk heyecanlıyım ikimci çocuk olmasına rağmen herşeye sıfırdan başlıyor gibiyim
Eki Görüntüle 3531323
Bugün bat günüm. Bu çarşamba tam 5+0 oluyor doktora gitsem mi?
Kese ve kalp atışı kaç betada görünüyordu? Off hiçbirşey hatırlamıyorumm