• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Merhaba
Doktordan geldim. Plasenta baya yukarı çıkmış dedi. Hiç lekelenmem olmadı dedim, daha da olmaz dedi (inşallah diyeyim de)
Plasenta konusu çözülmüş gibi duruyor Allahın izni ile

Bundan sonraki her kontrolüne detaylı bakacağız dedi. Yani işte organları, elleri ayakları vs bu sefer detaylı baktı
Ama perinatoloji sanırım, o ayrı bir detaylı ultrasonmuş. 20. haftada yine normal kontrole gideceğim
Doktorum o zaman seni perinatoloğa yönlendireceğim dedi, yanlış anlamadıysam

17+0 bugün. Yine cinsiyetini gösterdi bizim kız. Sizinkiler neden bu kadar inatçı çıktı anlamadım, bizimkinin hep açık :)
Demir hapı, vitamin vs sordum. Ben hiç ilaç içmek istemiyorum da, mide bulantılarım yüzünden. Korkuyorum
Ne olur hocam içmesem dedim, bir şey olmaz, bakarız ilerde dedi
Neyse ki yırttım
Yanlış anlamayın hanımlar, siz doktorunuz verdiyse için mutlaka ama benim mide sorunlarım çok fazla
O nedenle dışarıdan herhangi bir takviye beni mahvediyor, o yüzden hiç içmek istemiyorum. Keşke içebilsem...

Yani durumlar böyle
3 hafta sonra tekrar kontrol
Gözünüz aydın çıkmış sizin de yukarı darısı tüm bekleyen annelerimizin başına 🤗

Merhaba
Doktordan geldim. Plasenta baya yukarı çıkmış dedi. Hiç lekelenmem olmadı dedim, daha da olmaz dedi (inşallah diyeyim de)

Bundan sonraki her kontrolüne detaylı bakacağız dedi. Yani işte organları, elleri ayakları vs bu sefer detaylı baktı
Ama perinatoloji sanırım, o ayrı bir detaylı ultrasonmuş. 20. haftada yine normal kontrole gideceğim

17+0 bugün. Yine cinsiyetini gösterdi bizim kız. Sizinkiler neden bu kadar inatçı çıktı anlamadım, bizimkinin hep açık :)
Demir hapı, vitamin vs sordum. Ben hiç ilaç içmek istemiyorum da, mide bulantılarım yüzünden. Korkuyorum
Neyse ki yırttım
Yanlış anlamayın hanımlar, siz doktorunuz verdiyse için mutlaka ama benim mide sorunlarım çok fazla
O nedenle dışarıdan herhangi bir takviye beni mahvediyor, o yüzden hiç içmek istemiyorum. Keşke içebilsem...

Yani durumlar böyle
Maşallah canim cok sevindim. Darısı başımıza insallah. Bana da detaylı ultrasondan sonra gelirsin artık dedi. 1 ay sonra yani. Tabi ekstra bir durum olmaz ise insallah. Bizim yuzde 85 erkek gibi gözüküyor ama sakladığı icin göremiyoruz. 😁

Benimde 21. Haftama denk gelecek sanırım bir ay sonrasına randevu verdiler üniversite hastanesine gideceğim valla çok zor sıra bulduk fiyatını sormak aklıma bile gelmedi o yüzden ama ücretliymiş evet 😅 kendi doktorum şehir hastanesinde malesef perinatalog yokmuş 🥲 özellere de sorduk ama üniversitenin doktorlarına çok iyi dediler 🙃

Canım ben de başladım sağlıklı beslenmeye ama sana naçizane küçük bir tavsiyem var sakın karbonhidratı hayatindan çıkarma bu daha çok atak yapıp saldirmana sebep olur sağlıklı olan karbonhidrat ye mesela tam bugday ekmek tahıllı ekmek tam bugday makarna eskisi kadar olmasa da mutlaka ye bunlardan bizim protein sebze ve karbonhidrati aynı anda alıp dengeli beslenmemiz gerek zaten şu süreçte kilo vermekten ziyade amac kiloyu korumak sağlıklı besinlerle bebeğe kilo aldirmak
Evet haklısın sonra ekmeksiz kalınca da iyi değil. Sağlıklılardan ölçülü yemek en güzeli.

Benimde 21. Haftama denk gelecek sanırım bir ay sonrasına randevu verdiler üniversite hastanesine gideceğim valla çok zor sıra bulduk fiyatını sormak aklıma bile gelmedi o yüzden ama ücretliymiş evet 😅 kendi doktorum şehir hastanesinde malesef perinatalog yokmuş 🥲 özellere de sorduk ama üniversitenin doktorlarına çok iyi dediler 🙃
Yer bulabilmeniz çok iyi olmuş. 🙂 hayırlısı olsun inşallah. Şubat ilk haftası kısmet ise benim de…

Merhaba

Neyse ki yırttım

Yani durumlar böyle
Gözünüz aydın. İnşallah benim ve diğer arkadaşlarında plasentaları yuksrı çıkarı😍 bende 16+0 da öğrendim aşaüoda olduğunu. Şimdi 17+2 im inşallah çıkmışyır benimde

Maşallah canim cok sevindim. Darısı başımıza insallah. Bana da detaylı ultrasondan sonra gelirsin artık dedi. 1 ay sonra yani. Tabi ekstra bir durum olmaz ise insallah. Bizim yuzde 85 erkek gibi gözüküyor ama sakladığı icin göremiyoruz. 😁
Benim cinsiyeti fetal dna da çıktı erkek olarak ama ultrasonda da doktor direkt pipisini gösterdi 16+0 da 🤣

Merhaba kızlar Eskişehir’e fetal dna sonucumuzu almak için geldik çok şükür temiz çıktı. 21.11.24’te kan vermiştim 03.12.24’te burgen laboratuvarında çalışılmaya başlamış 02.01.25’te sonucumuz çıktı. Sonucu genetik uzmanı doktor değerlendirdi. Yaptırmak isteyenlere fikir olsun☺️

Merhaba kızlar Eskişehir’e fetal dna sonucumuzu almak için geldik çok şükür temiz çıktı. 21.11.24’te kan vermiştim 03.12.24’te burgen laboratuvarında çalışılmaya başlamış 02.01.25’te sonucumuz çıktı. Sonucu genetik uzmanı doktor değerlendirdi. Yaptırmak isteyenlere fikir olsun☺️
Ben cuma aradim daha cikmadi dediler, size mesajmi geldi acaba kendnizmi gittiniz

Bu arada detaylı ultrason fiyatları nasıl kizlar? Bir bilginiz var mı?
Benim randevum cumartesi günüydü detaylı ultrason için randevu verdi bı dahakine Bursa'da hayat hastanesine gidiyorum 3200 civarı gibi bı fiyat verdiler detaylı için bı de üstüne muayene ücreti de 1200 kusur 5 binden aza geliyo toplam

Benim randevum cumartesi günüydü detaylı ultrason için randevu verdi bı dahakine Bursa'da hayat hastanesine gidiyorum 3200 civarı gibi bı fiyat verdiler detaylı için bı de üstüne muayene ücreti de 1200 kusur 5 binden aza geliyo toplam
4400 sizin de. Evet uygun gibi. Kaç dakika sürdü peki?

Benim cinsiyeti fetal dna da çıktı erkek olarak ama ultrasonda da doktor direkt pipisini gösterdi 16+0 da 🤣
Biz de gördük pipiyi önce tahmininiz var mı dedi bı kaç kere rüyamda kız görmüştüm nuba göre de kızdı nerdeyse emindim kız diyecegine rüyamı söyledim tersi çıkmış diyelim o zaman dedi 😂😂😂 oglus sakalara erken basladi 😂

Back