• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Deli gibi gazım var kızlar hani çok şikayet eder gibi yaziyormusum gibi geliyordur size ama ağız kuruması gaz dehşet şekilde var yani..Ben biraz yemeklere kimyon atıyorum o azaltıyor diye duydum gazı
Bende de çok gaz var içimde resmen baloncuk gibi gaz patlıyor normalde böyle bir şey olmaz gaz şişkinlik ama geçer herhalde ilk gebelikte bu kadar olmamıştı ama şişkinlik vs inmişti sonradan

Bende de çok gaz var içimde resmen baloncuk gibi gaz patlıyor normalde böyle bir şey olmaz gaz şişkinlik ama geçer herhalde ilk gebelikte bu kadar olmamıştı ama şişkinlik vs inmişti sonradan
İsterseniz bı kimyonu deneyin ben azaltıyor gibi hissediyorum. Geçen misafirlikte nohut yedik. Eşime işaret ettim çabuk kalk diye eve gelene kadar kendimi zor tuttum gazdan djjddjfnf

Ay bide deli dehşet mide gazı var hiç yaşamazdım bu belirtiler neden erkenden başladı

Gercekten buyuk cesaret 😍 benim kizimdan sonra 8 sene olmadi, simdi bir mucize gibi 🥰 dogal yolla geldi. Benim bildigim kadari ile vitaminlere hemen baslamak gerekiyor, burada urun ilac ismi soyleniyor mu bilmiyorum ama unku bir uk ilac firmasinin hamilelik multivitaminini aldim. Birde ekstra omega3 alicam. Burada diger turk annelerden ogrendigim kadari ile ebeler genel vitamin tahlili yapmiyorlarmis. Sadece 10. Cu haftada kan ve idrar tahlili icin arayip randevu verecekler. Sanirim o gunde ultrasonda olmayacak. Turk saglik sisteminde alisik olmadigimiz icin bize tuhaf geliyor. Ama ilk 2 ay dusuk olmasini normal bulduklari ve fazla ultrasonun bebege zarari oldugunu dusundukleri icin sistem boyle 🙄
Ben vitamin konusunda kararsız kalmıştım 🙃 şimdi sizden duyunca panik oldum pazartesi alayım 😍 bazı doktorlar da multivitamin faydalı değil tek tek alın diyor aklım karıştı hep .. Ben laborantım Türkiye’de 6 yıl çalıştım sonra yurtdışında çalışmaya başladım bizimle aralarında çok fark var. Mentalite farklı olduğu için onlara çok normal geliyor aslında artık bana da öyle geliyor. Her gün gidip beta takibi yapmak mantıksız ve kitler ziyan oluyor tabii anne adayları daha duygusal bakıyor olaya.. Velhasıl ben de ilk kontrolde ultrason yapılıp bebeği görebilir miyim bilmiyorum 😂 Sistem neyi uygun görürse artık 🫢♥️♥️

İsterseniz bı kimyonu deneyin ben azaltıyor gibi hissediyorum. Geçen misafirlikte nohut yedik. Eşime işaret ettim çabuk kalk diye eve gelene kadar kendimi zor tuttum gazdan djjddjfnf
Hahahahahahah durum bendede aynı gazz problemi. Eşim misafir varken gaz çıkaracağın zaman benim yanımda çıkar ben yaptım derim, sen sal içinde kalmasın diyo 🤣

Tane kimyon çayı falan içmiştim önceden ama yemeklerde kimyon çok kullanamıyorum ağrım falan olursa çayını yaparım o da etkili de üşeniyorum beni çok rahatsız etmediği sürece 😅 ama süreç normal gaz oluyor gerçi adet öncesi de oluyor böyle şeyler düzelir bence 1-2 haftaya

Benimde erkek 😂 kız istiyorum bir de nasipse bu arada bizim son adet tarihleri 1 gün arayla 😁 sizin doğum normal mi sezeryan mıydı
Yaaa ne güzel🤗belirtiler ne sende?bende bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı ilk gebelikte sadece kasık vardı hatta son ayına kadar kasık ağrılarım beni mahv etti.Sezeryan bende

Tane kimyon çayı falan içmiştim önceden ama yemeklerde kimyon çok kullanamıyorum ağrım falan olursa çayını yaparım o da etkili de üşeniyorum beni çok rahatsız etmediği sürece 😅 ama süreç normal gaz oluyor gerçi adet öncesi de oluyor böyle şeyler düzelir bence 1-2 haftaya
İnşallah düzelir 😅😂

Canım ben negatif, eşim pozitif, kızım da pozitif doğdu. Gebelik esnasında bir test yapıldı ismini unuttum, sonucuna göre şimdi iğneye gerek yok dendi. Doğumdan sonra yapılacak dedi doktorum. O gün yapıldı mı ben hatırlamadım (uzun ve zorlu bir doğumdu), doktoruma sordum o da hatırlamadı yapmışlardır mutlaka dedi. Bikaç gün sonra hemşireyle konuştum yapılmış dedi ama benim içime sinmiyor. Sağlık kayıtlarından bulabilir miyim acaba?
Mutlaka yapılmıştır bencede. Sağlık kayıtlarında çıkmıyor bildiğim kadar. Yani hastanedeki kayıtlarda vardır tabi ki. Ama e nabızda falan görünmüyor bildiğim kadar.

Yok asla planlı diğildi sadece 2 defa ilişki oldu ve onuda hiç söylemeyim😅birde beni tanıyanlar burda biliyor tüp bebek denedim olmadı ilk bebeğim mucize olarak geldi şimdide aynısı oldu
Oooo güzel vücudumuz sürprizlerle dolu yaa 😍

Doktora gideniniz varmı?ben kanda vermedim koyu çıkınca kesin var dedim

Back
X