• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ay beni kopek isirdi sokakta, cok sert değil ama isirdigi yerde bastirinca agri var ve sertlik 😭 doktor iğne yapilmayacagini ama dezenfekte etdi yilan yagi falan surdu 😭😭 kim doktora giderse sorsun lutfeeeeen
Bacım çok geçmiş olsun. Kız başına gelmeyen kalmadı ya senin 😔 bir kurşun mu doktursen ne yapsan

Kahverengi değil ama peçeteye çoook hafif o kadar açık renk bi pembe leke geldi ama bi daha tekrarlamadı. Benim 2.adet dönemim bu aralar acaba onun etkisi mi düşünmüyor değilim. Sizin de belki adet döneminizse
2. Adet dönemim bi kaç gün önceydi belkide ondan oldu bilmiyorum ki😢

Yani hamilelerde genelde ole olur ama ben hamileligimi öğreneli beri iki çorap giyiyorum yani normalde terlemem gerekirdi kan çoğaldığı icin ama ben üşüyorum, bu beni biraz endişelendiriyor acaba hersy yolunda gitmiyor mu die de korkmuyor deilim.
Hiç endişelenme canım bebeklerimiz iyidir 🤲☺️ herkesin gebeliği kendine diyorlar belirtiler farklı herkesin. Hiç korkma 🥰

Kızlar daha önceki hamileliklerinizde çatlak kremine ne zaman başlamıştınız. Lierac iyi diyorlar 1 adet yeterli mi yoksa 2-3 tane almak mı gerekir? Benim kilom aynı olmasına rağmen karnım şişmeye başladı sanki şimdiden yaplamaya başlasam iyi olcak gibi🙈

Kızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi

Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü

.

Günaydın hepimize mutlu sağlıklı pozitif haftalar 🌸🙏 Kızlar doktorlarınızı belirlediniz mi? Ben şuan gebelik takibine devam edebileceğim doktor arayışındayım.
Tüp bebek ile hamileyim kendi doktorumda devam etmeyi çok istiyorum ama muayene ücretleri ne olmuş öyle :skandal:
5.000 TL fiyat aldım muayene için 🥲
Bu durumda istemeyerek doktor değişikliği yapmam gerekebilir:KK43:
Doğum paketi fiyatlarından bahsetmiyorum bile😭
Siz doktor/hastane belirlediniz mi?
Muayene ücretleriniz ne kadar?
Özel sağlık sigortası yaptırabiliyor muyuz acaba gebelik takibi ve doğum paketinde avantajımıza olacak şekilde 🤔
Hoş, gebelik öncesi başlatmak gerekiyor özel sigortayı diye biliyorum ama yine de aramızda bu konuda bilgili olan birileri varsa yardımcı olur diye düşünüyorum…

Kızlar lekelenme yoktu kesilmişti 3 haftadır bu sabah tekrar başlamış 9. Haftasında kahve rengi lekelenme gören varmı?
Selam canım benimde tamamen gitmişti diyebilirim. Hafif lekelerim ve açık kahve akıntım oldu dün. Olabilir diye düşünüyorum. Sen progestanı kesmişmiydin ?

Kızlar merhaba. Benim sarı leke geliyor. Normal mi sizce.
Benim doktorum normal dedi. Sadece yeşile dönük bir akıntıysa ve korkuyorsa enfeksiyon olabilir dedi. Ben hiç öyle yaşamadım. Genel olarak sarı kahve lekelerim oluyor. Artık takmıyorum kafama 😵

Kızlar daha önceki hamileliklerinizde çatlak kremine ne zaman başlamıştınız. Lierac iyi diyorlar 1 adet yeterli mi yoksa 2-3 tane almak mı gerekir? Benim kilom aynı olmasına rağmen karnım şişmeye başladı sanki şimdiden yaplamaya başlasam iyi olcak gibi🙈
Ben 2-3 ayda başlamıştım lierac da kulandım ama net hatırlayamıyorum m harfi içeren bir ünlü krem vardı asıl o çok iyi gelmişti.
Mustela olabilir mi kızlar dünden beri ben de bunu hatırlamaya çalışıyorum.

Benim doktorum normal dedi. Sadece yeşile dönük bir akıntıysa ve korkuyorsa enfeksiyon olabilir dedi. Ben hiç öyle yaşamadım. Genel olarak sarı kahve lekelerim oluyor. Artık takmıyorum kafama 😵
İlaç falan kullanıyor musunuz. Benim de normaldir umarım.🤞

Ben 2-3 ayda başlamıştım lierac da kulandım ama net hatırlayamıyorum m harfi içeren bir ünlü krem vardı asıl o çok iyi gelmişti.
Mustela olabilir mi kızlar dünden beri ben de bunu hatırlamaya çalışıyorum.
Mama aura diye bir krem önerdiler kırmızılı beyazlı o mu acaba?

Ay ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin 🥰 2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var ❤️
Canım merhaba konuyla alakasız ama. Üstte ağustos anneleri listesi var ben bilgileri doldurdum fakat o listede nasıl olucam ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz yeniyim buralarda

Back