- 19 Eylül 2024
- 583
- 478
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimDevlette de yapılıyor bazı üniverse ve şehir hastanelerinde, ama randevu alırken yazıyor detaylı yapılmaz diye o şekilde aldıysan yapmıyolar genelde. O uyarının bulunmadığı bir randevuyu alman lazım ki o da neredeyse imkansız açılmıyor randevu ben çok takip ettim. Hayırlı olsun prensesin :)
Tesekkur ederim canim sukur simdi daha iyiyimGeçmiş olsun, hamileliğine uygun ilaç kullanılmış, onun harici bir şey vermiyorlar zaten. Umarım hemen geçer :)
Yaaa çok tatlısın canım benim maşallah kilon süper ben baya uçtum 8 kilo almışım şimdiden ya18+6 dan herkese selam +4.5 kg ile devam prensesimle gezmelere gidiyoruz sizleri cok opuyoruz
Sorun bende galiba ya ben hala hissetmiyorum ya da hissediyorum da farkında değilim sadece böyle karnımda ara ara minicik dalgalanmalar o kadar 19+3’deyiz ama herhalde artık haftaya tüm hareketlerini hissederimKaçıncı haftada hissetmeye başladınız
Sende de görünüyor canım acaba kendikini görmüyor olabilir misinhanımlar şu gebelık görunuyor ya profılınızde nerden yapılıyor? seneler once yapmıştım şuan unuttum bide isim olarak hala karar veremedık daha hıcbır ısım ıcıme sınmedı ? erkek annelerı ne koycaksınız oğluşlara
Çok normal kuzum artık güçlendiler büyüdüler maşallah ohhh tadını çıkar bazen kıpırtı hissetmedigimde elimle pıt pıt yapıyorum karnıma tepki verecek mi diyecanım sen tecrübelisin yarın tam 23 olcam ben her uzandığımda sürekli hareketleniyor uyuyamıyorum kıpırtıdan bu kadar kıpraşması normal mi ya visneliturta34 . Bu hafta çok arttı haraketleri
1-2 haftaya artar canım. Belli belirsizdi benim de 18-19 da . Yarın 23+0 olcam az önce uzanayım uyuyayım dedim çok uykum var zıplıyor herhalde uyutmadıSorun bende galiba ya ben hala hissetmiyorum ya da hissediyorum da farkında değilim sadece böyle karnımda ara ara minicik dalgalanmalar o kadar 19+3’deyiz ama herhalde artık haftaya tüm hareketlerini hissederim
Uzun kollu çok alma canım zaten yaz bebesi olacak bizimkiler. 0-3 ay da az al bence ilk aylar çok büyüyor bebişler hemen küçülüyor. 3-6 ay 6-9 ay daha çok al bence. Zıbınları ilk etapta yarım kol almayı düşünüyorum 0-3 ay bi kaç takım yeter. İlk zamanlar günde baya kıyafet değişimi olabiliyorKızlar ben artık giyim alışverişine başlamak istiyorum ama ne kadar alsam yeterli olur emin değilim.
Hastane çıkışı 1- 2 adet yeterli olur mu? Yeni doğan zıbınlardan kaç adet, 0-3 arası kaç adet olsa yeterli olur. Uzun kollu ağırlıklı mı kısa kollu mu?
1 adet 5'li hastane çıkışı, 1 adet 10'lu olsa
Yeni doğan 5 - 6 adet zıbın, 2 - 3 tulum, alt üst 3 - 4 adet
0-3 arası 6-7 zıbın, yine 2-3 tulum, alt üst 3 - 4 adet yeterli olur mu acaba?
Ekstra bir şeyler alırım yine muhtemelen beğendikçe ama şundan kesinlikle en az bu kadar olsa iyi olur ya da fazla olur giyemez dediğiniz şeyler var mı?
Çok teşekkür ederim, o zaman ilk 3 ay çok abartmadan alayım. Ben de çok çabuk üstü kirlenir diye emin olamadım yeterli olur mu olmaz mıUzun kollu çok alma canım zaten yaz bebesi olacak bizimkiler. 0-3 ay da az al bence ilk aylar çok büyüyor bebişler hemen küçülüyor. 3-6 ay 6-9 ay daha çok al bence. Zıbınları ilk etapta yarım kol almayı düşünüyorum 0-3 ay bi kaç takım yeter. İlk zamanlar günde baya kıyafet değişimi olabiliyor
Ben de 22-23 arası gideceğim boşluk olmadığı için o güne bulabildim, daha erken olamaz mı dediğimde yer olmadığını zaten o haftaların daha uygun olacağını söylediler. Randevu olmadığı için de öyle demiş olabilir tabi ama 23 - 24. haftaya kadar yapılıyor sanırım, bir sorun olmayacaktır.detaylı ultrasona giren var mı hanımlar ?
21+1 'deyim bana 22. haftada gel yapalım 22 den önce çok yapmıyoruz dediler özelde
Hiç bisey olmaz kuzum aynen çıkamazsan online alışveriş var o ilk bocalama çok oluyor ya benim diğer kızım da mayıs sonu doğumlu kaç kat giydiriyorduk annemler onun kanı ne kadar ki üşür diyordu isilik döktü çocuk sonra soydum daha ince giydirdim çocukta rahatladıÇok teşekkür ederim, o zaman ilk 3 ay çok abartmadan alayım. Ben de çok çabuk üstü kirlenir diye emin olamadım yeterli olur mu olmaz mı
Her şey elimizin altındayken, alınabilecekken bu kadar düşünmem de sinirimi bozuyor bir yandan da yetmezse, sıcak olursa, üşürse ne yaparım diye kendimle çelişip duruyorum içimde
Deneme yanılma ile çözeceğiz galiba. Ay bizimkiler de kesin sürekli bir şey söyleyecek şimdiden başlıyorlar. Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah başa çıkabiliriz.Hiç bisey olmaz kuzum aynen çıkamazsan online alışveriş var o ilk bocalama çok oluyor ya benim diğer kızım da mayıs sonu doğumlu kaç kat giydiriyorduk annemler onun kanı ne kadar ki üşür diyordu isilik döktü çocuk sonra soydum daha ince giydirdim çocukta rahatladı
1. Aydan sonra egemenlik tamamen bizde ilk ay ananeler babaanneler müdahil olmayı seviyor bunaltmadıkları sürece sorun olmaz hatta iyi bile oluyor. Anne kurallarını onlar da kabul ettiği süreceDeneme yanılma ile çözeceğiz galiba. Ay bizimkiler de kesin sürekli bir şey söyleyecek şimdiden başlıyorlar. Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah başa çıkabiliriz.
Hepsinin deneyimi bana yardımcı olur ama dediğin gibi anneyi yok saymadıkları sürece.1. Aydan sonra egemenlik tamamen bizde ilk ay ananeler babaanneler müdahil olmayı seviyor bunaltmadıkları sürece sorun olmaz hatta iyi bile oluyor. Anne kurallarını onlar da kabul ettiği sürece