• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    117
18+6 dan herkese selam +4.5 kg ile devam prensesimle gezmelere gidiyoruz sizleri cok opuyoruz❣️❣️

Eklentiler

• Snapchat-1756265899.jpg
    Snapchat-1756265899.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 88
  • Snapchat-1128890715.jpg
    Snapchat-1128890715.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 88
Devlette de yapılıyor bazı üniverse ve şehir hastanelerinde, ama randevu alırken yazıyor detaylı yapılmaz diye o şekilde aldıysan yapmıyolar genelde. O uyarının bulunmadığı bir randevuyu alman lazım ki o da neredeyse imkansız açılmıyor randevu ben çok takip ettim. Hayırlı olsun prensesin :)
Çok teşekkür ederim 🙏

hanımlar şu gebelık görunuyor ya profılınızde nerden yapılıyor? seneler once yapmıştım şuan unuttum :D bide isim olarak hala karar veremedık daha hıcbır ısım ıcıme sınmedı ? erkek annelerı ne koycaksınız oğluşlara

Merhaba 11+2 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba rica etsem?

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 64
hanımlar şu gebelık görunuyor ya profılınızde nerden yapılıyor? seneler once yapmıştım şuan unuttum :D bide isim olarak hala karar veremedık daha hıcbır ısım ıcıme sınmedı ? erkek annelerı ne koycaksınız oğluşlara
Sende de görünüyor canım acaba kendikini görmüyor olabilir misin

canım sen tecrübelisin yarın tam 23 olcam ben her uzandığımda sürekli hareketleniyor uyuyamıyorum kıpırtıdan 😁 bu kadar kıpraşması normal mi ya visneliturta34 visneliturta34 . Bu hafta çok arttı haraketleri
Çok normal kuzum artık güçlendiler büyüdüler maşallah ohhh tadını çıkar ❤️ bazen kıpırtı hissetmedigimde elimle pıt pıt yapıyorum karnıma tepki verecek mi diye 😂

Kızlar ben artık giyim alışverişine başlamak istiyorum ama ne kadar alsam yeterli olur emin değilim.
Hastane çıkışı 1- 2 adet yeterli olur mu? Yeni doğan zıbınlardan kaç adet, 0-3 arası kaç adet olsa yeterli olur. Uzun kollu ağırlıklı mı kısa kollu mu?
1 adet 5'li hastane çıkışı, 1 adet 10'lu olsa
Yeni doğan 5 - 6 adet zıbın, 2 - 3 tulum, alt üst 3 - 4 adet
0-3 arası 6-7 zıbın, yine 2-3 tulum, alt üst 3 - 4 adet yeterli olur mu acaba?
Ekstra bir şeyler alırım yine muhtemelen beğendikçe ama şundan kesinlikle en az bu kadar olsa iyi olur ya da fazla olur giyemez dediğiniz şeyler var mı?

Sorun bende galiba ya ben hala hissetmiyorum ya da hissediyorum da farkında değilim 🤪 sadece böyle karnımda ara ara minicik dalgalanmalar o kadar 😂 19+3’deyiz ama herhalde artık haftaya tüm hareketlerini hissederim 😂
1-2 haftaya artar canım. Belli belirsizdi benim de 18-19 da . Yarın 23+0 olcam az önce uzanayım uyuyayım dedim çok uykum var zıplıyor herhalde uyutmadı 😁

Kızlar ben artık giyim alışverişine başlamak istiyorum ama ne kadar alsam yeterli olur emin değilim.
Hastane çıkışı 1- 2 adet yeterli olur mu? Yeni doğan zıbınlardan kaç adet, 0-3 arası kaç adet olsa yeterli olur. Uzun kollu ağırlıklı mı kısa kollu mu?
1 adet 5'li hastane çıkışı, 1 adet 10'lu olsa
Yeni doğan 5 - 6 adet zıbın, 2 - 3 tulum, alt üst 3 - 4 adet
0-3 arası 6-7 zıbın, yine 2-3 tulum, alt üst 3 - 4 adet yeterli olur mu acaba?
Ekstra bir şeyler alırım yine muhtemelen beğendikçe ama şundan kesinlikle en az bu kadar olsa iyi olur ya da fazla olur giyemez dediğiniz şeyler var mı?
Uzun kollu çok alma canım zaten yaz bebesi olacak bizimkiler. 0-3 ay da az al bence ilk aylar çok büyüyor bebişler hemen küçülüyor. 3-6 ay 6-9 ay daha çok al bence. Zıbınları ilk etapta yarım kol almayı düşünüyorum 0-3 ay bi kaç takım yeter. İlk zamanlar günde baya kıyafet değişimi olabiliyor

detaylı ultrasona giren var mı hanımlar ? ❤️
21+1 'deyim bana 22. haftada gel yapalım 22 den önce çok yapmıyoruz dediler özelde

Uzun kollu çok alma canım zaten yaz bebesi olacak bizimkiler. 0-3 ay da az al bence ilk aylar çok büyüyor bebişler hemen küçülüyor. 3-6 ay 6-9 ay daha çok al bence. Zıbınları ilk etapta yarım kol almayı düşünüyorum 0-3 ay bi kaç takım yeter. İlk zamanlar günde baya kıyafet değişimi olabiliyor
Çok teşekkür ederim,❤️ o zaman ilk 3 ay çok abartmadan alayım. Ben de çok çabuk üstü kirlenir diye emin olamadım yeterli olur mu olmaz mı
Her şey elimizin altındayken, alınabilecekken bu kadar düşünmem de sinirimi bozuyor bir yandan da yetmezse, sıcak olursa, üşürse ne yaparım diye kendimle çelişip duruyorum içimde 😂

detaylı ultrasona giren var mı hanımlar ? ❤️
21+1 'deyim bana 22. haftada gel yapalım 22 den önce çok yapmıyoruz dediler özelde
Ben de 22-23 arası gideceğim boşluk olmadığı için o güne bulabildim, daha erken olamaz mı dediğimde yer olmadığını zaten o haftaların daha uygun olacağını söylediler. 😂 Randevu olmadığı için de öyle demiş olabilir tabi ama 23 - 24. haftaya kadar yapılıyor sanırım, bir sorun olmayacaktır.

Çok teşekkür ederim,❤️ o zaman ilk 3 ay çok abartmadan alayım. Ben de çok çabuk üstü kirlenir diye emin olamadım yeterli olur mu olmaz mı
Her şey elimizin altındayken, alınabilecekken bu kadar düşünmem de sinirimi bozuyor bir yandan da yetmezse, sıcak olursa, üşürse ne yaparım diye kendimle çelişip duruyorum içimde 😂
Hiç bisey olmaz kuzum aynen çıkamazsan online alışveriş var o ilk bocalama çok oluyor ya benim diğer kızım da mayıs sonu doğumlu kaç kat giydiriyorduk annemler onun kanı ne kadar ki üşür diyordu isilik döktü çocuk 😂 sonra soydum daha ince giydirdim çocukta rahatladı

Hiç bisey olmaz kuzum aynen çıkamazsan online alışveriş var o ilk bocalama çok oluyor ya benim diğer kızım da mayıs sonu doğumlu kaç kat giydiriyorduk annemler onun kanı ne kadar ki üşür diyordu isilik döktü çocuk 😂 sonra soydum daha ince giydirdim çocukta rahatladı
Deneme yanılma ile çözeceğiz galiba. Ay bizimkiler de kesin sürekli bir şey söyleyecek şimdiden başlıyorlar. Allah güç kuvvet versin hepimize 😂 inşallah başa çıkabiliriz.

Deneme yanılma ile çözeceğiz galiba. Ay bizimkiler de kesin sürekli bir şey söyleyecek şimdiden başlıyorlar. Allah güç kuvvet versin hepimize 😂 inşallah başa çıkabiliriz.
1. Aydan sonra egemenlik tamamen bizde 😂 ilk ay ananeler babaanneler müdahil olmayı seviyor bunaltmadıkları sürece sorun olmaz hatta iyi bile oluyor. Anne kurallarını onlar da kabul ettiği sürece 😂

1. Aydan sonra egemenlik tamamen bizde 😂 ilk ay ananeler babaanneler müdahil olmayı seviyor bunaltmadıkları sürece sorun olmaz hatta iyi bile oluyor. Anne kurallarını onlar da kabul ettiği sürece 😂
Hepsinin deneyimi bana yardımcı olur ama dediğin gibi anneyi yok saymadıkları sürece.
Anneannesi uzakta en fazla 1 ay kalabilir. 😂 ayıptır söylemesi benim anam biraz korkaktır bebeğin yıkandığı odada bile duramıyor çok müdahale etmez diye umut ediyorum, yoksa çok sever öyle şeyleri her şeyi bilir bu konu hariç.. 😂 Babaannesi de seviyor genel olarak her şeye müdahale etmeyi şimdiden başladı 😂 geçen bir müslin örtü aldım niye alıyorsun ben zaten gidip alacağım her şeyi dedi. Ben davetli değilim ama 😂 ses etmedim şimdilik. Çocuğa bir şey alamıyoruz 😂

Back