• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar iyi akşamlar size bir şey soracağım. Ağız kuruluğu yaşayan var mı gece kalkıp su içiyorum sabah kalkar kalkmaz ağız kuruluğu yaşıyorum. Dönemsel tesadüf mü sizde de var mı
Bendede var gün içerisindede oluyor. Bol bol su içiyorum buyüzden sürekli tuvalete gidiyorum😂 televizyondan çok tuvalet görüyorum sanırım😅

Canım bizim de kan uyuşmazlığımiz var. Ve sağlıkçıyım. Rutin gebelikte 28. Hafta da ve bebek doğduktan sonra bebegin kan grubu (+) pozitifse iğne yapılması gerekiyordu. Senin ilk cocugun kan grubu ne ?
Benim ilk gebeliğim de 28. Hafta da oldum. İkizlerdi. Doğumdan sonra ikisinin de kan grubu (-) olduğu için iğne yapılmadı.
Geçen ay kürtaj oldum. O zaman da iğne yapıldı. İlk 72 saat içinde yapılması gerekiyor.

Kürtajdan sonra korunmuyorum. Bir ihtimal olursa diye Eylül annelerini takip ediyorum. Görünce yazayım dedim 🙂
Canım ben negatif, eşim pozitif, kızım da pozitif doğdu. Gebelik esnasında bir test yapıldı ismini unuttum, sonucuna göre şimdi iğneye gerek yok dendi. Doğumdan sonra yapılacak dedi doktorum. O gün yapıldı mı ben hatırlamadım (uzun ve zorlu bir doğumdu), doktoruma sordum o da hatırlamadı yapmışlardır mutlaka dedi. Bikaç gün sonra hemşireyle konuştum yapılmış dedi ama benim içime sinmiyor. Sağlık kayıtlarından bulabilir miyim acaba?

Merhaba, hosbulduk 🥰 sizinki de hayirli olsun🙏😍 ben ingilteredeyim, siz nerdesiniz ? Bugun 5 haftalik ben ogrenince hemen folik aside basladim. D vitamini zaten aliyordum. Nhs pregnanct vitamin oneriyor ama ne alman gerektigini soylemiyor. Bende genel gebelik vitamini siparis ettim. 2.hamieligim ama 8 bucuk sene gectigi icin ilkininin baslarini cok hatirlamiyorum. Gerilme gibi agrilar oluyor ara ara, sanirim rahim ve kaslar genisledigi icin. Siz ne kullaniyorsunuz, nasil geciyor?
Teşekkür ederim 😍 Ben isviçredeyim. Folik asit kullanıyorum 1 ay önce başlamıştım zaten ama unuttuğum günler de oldu maalesef. Başka vitamin kullanmıyorum 20 ocakta doktor randevum var o zaman gebeliğimi kesin öğrenirim ve vitaminleri sorarım diye düşünüyorum.. gerilme ve ağrılar bende de oluyor 🙃
Ben 29 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ve 9 aylık bir bebeğim var. 3. bebeği hemen yapmak istedik çünkü ikisini birlikte büyütüp öyle iş hayatına dönmek istiyorum.. o yüzden böyle bir şeye cesaret ettik ♥️🫶
Vitaminlerinize kan testi yapıp bakıyorlar mı orada yoksa direkt rutin vitamin mi tavsiye ettiler?

Yaş 29
2. Çocuğum olcak Allah’ın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bütün bebişler
Sat:02.12.2024

Bende buradayım 🫶🏻

Teşekkür ederim 😍 Ben isviçredeyim. Folik asit kullanıyorum 1 ay önce başlamıştım zaten ama unuttuğum günler de oldu maalesef. Başka vitamin kullanmıyorum 20 ocakta doktor randevum var o zaman gebeliğimi kesin öğrenirim ve vitaminleri sorarım diye düşünüyorum.. gerilme ve ağrılar bende de oluyor 🙃
Ben 29 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ve 9 aylık bir bebeğim var. 3. bebeği hemen yapmak istedik çünkü ikisini birlikte büyütüp öyle iş hayatına dönmek istiyorum.. o yüzden böyle bir şeye cesaret ettik ♥️🫶
Vitaminlerinize kan testi yapıp bakıyorlar mı orada yoksa direkt rutin vitamin mi tavsiye ettiler?
Merhaba diğer postlarınızı okumadım ama benimde bir bebeğim var 10 aylık 2. İçin arayı çok açmadık siz evde yardımcınız vs var mı acaba nasıl geçer bu süreç

Merhaba diğer postlarınızı okumadım ama benimde bir bebeğim var 10 aylık 2. İçin arayı çok açmadık siz evde yardımcınız vs var mı acaba nasıl geçer bu süreç
Yardımcım kocam😍 sizinde sağlıkla dünyaya gelsin umarım 🙏

Kasık ve bel ağrılarım başladı sanki adet olucam gibi

Gercekten buyuk cesaret 😍 benim kizimdan sonra 8 sene olmadi, simdi bir mucize gibi 🥰 dogal yolla geldi. Benim bildigim kadari ile vitaminlere hemen baslamak gerekiyor, burada urun ilac ismi soyleniyor mu bilmiyorum ama unku bir uk ilac firmasinin hamilelik multivitaminini aldim. Birde ekstra omega3 alicam. Burada diger turk annelerden ogrendigim kadari ile ebeler genel vitamin tahlili yapmiyorlarmis. Sadece 10. Cu haftada kan ve idrar tahlili icin arayip randevu verecekler. Sanirim o gunde ultrasonda olmayacak. Turk saglik sisteminde alisik olmadigimiz icin bize tuhaf geliyor. Ama ilk 2 ay dusuk olmasini normal bulduklari ve fazla ultrasonun bebege zarari oldugunu dusundukleri icin sistem boyle 🙄

Back