Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Merhaba kızlar 😊 16+2 yim cinsiyetimiz KIZ😍 Lioo Lioo listeye ekleyebilirsin 😊 160 gr 15 cm iz

Güncel durumlarım
Mide bulantısı azaldı kusma ara sıra oluyor artık
1 kilo almış görünüyorum bu ay totalde 1 kg

Elenatal 2 takviyesi bu ay başlamıştık omega 3 lü takviye
Yanına demir ilacıda ekledi bugün
Canım hayırlı olsun ❤️

Kızlar çok kötüyüm. Bugün bilmeden dışarda kedi dışkısına temas etmişim ve üstüme falan dokunmuş bulundum, hava çok rüzgarlıydı saçlarım da ağzıma burnuma girdi o kadar korkuyorum ki toksoplazma bulaştıysa diye
Canım bi şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim kuzenim 8 aylık hamile ve 4 tane kedisi var . Hiçbir problem çıkmadı bu zamana kadar .

Merhaba kızlar 😊 16+2 yim cinsiyetimiz KIZ😍 Lioo Lioo listeye ekleyebilirsin 😊 160 gr 15 cm iz

Güncel durumlarım
Mide bulantısı azaldı kusma ara sıra oluyor artık
1 kilo almış görünüyorum bu ay totalde 1 kg

Elenatal 2 takviyesi bu ay başlamıştık omega 3 lü takviye
Yanına demir ilacıda ekledi bugün
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🩷

Canım bi şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim kuzenim 8 aylık hamile ve 4 tane kedisi var . Hiçbir problem çıkmadı bu zamana kadar .

Benim de kedim var ama aşıları tam çiğ et vs vermiyoruz hiç. Dışarda olan bi kedi olunca çok korktum. İnşallah bir şey olmaz canım 🙏🏻

Günaydın canlarım, 🎀 şu sabahları bir kere uyanınca geri uyuyamama ve açlıktan ölecek hissi bir bende mi var? Nolur yalnız değilsin deyin 😀😀😀
Günaydin♥️bende öyleyim karin agrisiyla uyaniyorum biseyler atiştirip yatiyim diyorum geri uyuyamiyorum🤦gece uyaninca sanki gunlerce yemek yememis kadar acikiyorum😂

Günaydın kızlar . Bebişinin pıt pıt hareketlerini hisseden var mı ? Akşam bi kıpırtı oldu ama emin olamadım. Yine de çok heyecanlandım 🥰 14+5 teyim.
15+6 evet 2 gündür ufak hareketleri var. Daha tam anlamiyla emin değilim ama çogunlukla o diyorum.

Kızlar etiket ve alıntı yapamıyorum anlamadım. Göbek bölgesi benim de kıllandı eşimin tıraş makinesiyle aldım hafta sonu 😂😂😂 başka maşallah hiçbir yerim kıllanmadı bıyık bile bir tek göbeğim de var oğluşum sağ olsun

Back
X