Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Kız azda olsa yesek diyon sonra bi dürüm diyon😂 valla benim doktorum onları yasakladı. Bazıları yesem ne olur diyor ama virüs kaptın mı geçmiş olsun. Benim doktorum çiğ süt ve ürünlerini, çiğ ve az pişmiş yumurta et ve tavuğu, çiğ maydanoz yasakladı suan için
Ben virüsleri toplayıp yemişim şimdiye kadar püü🤦🏼‍♀️ ondan iyilesemiyom inşallah yavruma bişey olmas o zaman yarım yiyeyim sonrasını yarın yiyeyim yada eşime kakitayim 😏

Ben virüsleri toplayıp yemişim şimdiye kadar püü🤦🏼‍♀️ ondan iyilesemiyom inşallah yavruma bişey olmas o zaman yarım yiyeyim sonrasını yarın yiyeyim yada eşime kakitayim 😏
Tabi kötü düşünme ama sana değil bebeğe zararı var malesef sakat bebek ve engelli değil yani onlar genelde yiyecek yada hayvanlardan bulaşan virüsler yüzünden oluyor. Bence artık yemeyin. Bizimde canımız çok şey çekiyor inanın ama yemiyoruz sonra pişman olmamak için

Telefona bakmak benim midemi bulandırıyor 😅 bulantılarım devam ediyor en zorlandığım konu bu benim. Prilam içiyorum yine de kusmaya devam ediyorum. Kendimi sadece hasta ve yorgun hissediyorum. 🤢🤮😭 bazen msjları okuyorum bi tek ben mi bu kadar hevessizim anlamıyorum 🫣😔
Miden bulandığı için öyle olmuştur telefon zararlı zaten
Maalesef bende bu şekildeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor ama dediğiniz boşluktan dolayı elim hep telefona gidiyor kitap falanda okuyorum ama günümün çoğu telefon ile geçiyor 🤦🏻‍♀️
inşallah zararı olmaz bende aynı durumdayım işte 😔

Başka test mi yaptı acaba bilmiyorum ama önemli bir konu. O bakteriye karşı bağışıklığınız yok demek. Siz tekrar sorun veya bir araştırın isterseniz.
Bu şekilde benimki sıkıntı yok demişti doktor

Eklentiler

• 1000202962.webp
    1000202962.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 22
Ahahah hamileyken ne yasaksa onu çekiyor canımız😂😂
Valla öyle, zaten evde yapılmasa ve anında yenmese ben de yemezdim bazı şeyleri. Yoksa her şeyden çok korkuyorum aman mikrop kapıcam diye. Çok da dikkat ediyorum, reddediyorum. Türk kahvesi bağımlısıydım şu an kokusu bile beni cezbetmiyor. Değişik isteklerim arttı aşermek gibi değil kocamı yataktan fırlatacak kadar değil de canım ne isterse hop atla arabaya git al gel yapıyorum. Ye tosunum ye diyorum kendime. 😀 Eşim de yok yanımda valla kendi kendime nazlanıyorum sürekli 😀😀😀

Benim arttı kesinlikle. Tam 12. Haftada acaba geçiyor mu dedim birkaç gün rahat geçti sonra tekrar arttı
Aynen bende geçmesini bekliyordum şimdi sürekli bir bulantı koku hassasiyeti artışı inşallah en kısa sürede hamileligin tadıni cikarmaya baslariz

Valla öyle, zaten evde yapılmasa ve anında yenmese ben de yemezdim bazı şeyleri. Yoksa her şeyden çok korkuyorum aman mikrop kapıcam diye. Çok da dikkat ediyorum, reddediyorum. Türk kahvesi bağımlısıydım şu an kokusu bile beni cezbetmiyor. Değişik isteklerim arttı aşermek gibi değil kocamı yataktan fırlatacak kadar değil de canım ne isterse hop atla arabaya git al gel yapıyorum. Ye tosunum ye diyorum kendime. 😀 Eşim de yok yanımda valla kendi kendime nazlanıyorum sürekli 😀😀😀
Sefan olsun kız he vallahi bende çok erik yiyorum bu aralar eski ev dondurmalarını istedi canım doktorum izin verdi onu yedim 😂 tatlıyla hiç aram yok😂

Sakatat yasak, çiğ köfte yasak, mayonez, az pişmiş yumurta ve et yasak. Yenmemesinde fayda var, riske atmaya bence gerek yok. Etsiz çiğ köfte dahi olsa doktorum yasakladı.
Ben bazılarına uymadım tabii ki ama doktoruma sorarak yedim. Sormadan asla ağzıma sürmedim. Zaten daha canım istemiyo da şey dereotu da yeme dedi bana özellikle neden acaba

Sefan olsun kız he vallahi bende çok erik yiyorum bu aralar eski ev dondurmalarını istedi canım doktorum izin verdi onu yedim 😂 tatlıyla hiç aram yok😂
Ay ben de çağlaya düştüm, kemir kemir cebimde çağlayla geziyorum bebe gibi 😀😀 hamile olmasam ağaçlarda gezicem, sen ev dondurmasını nerden buldun?

Bu şekilde benimki sıkıntı yok demişti doktor
Şuanlık sıkıntı yok tabi ki negatif. Önemli alan hamileyken pozitif olmamak. Bunun için yapmanız gerekenleri söyledi mi onu demek istemiştim ben. Çiğ veya az pişmiş et yememek lazım. Meyve ve sebzeleri karbonatlı ve sirkeli sularda ayrı ayrı bekletip temizlemek. Kedi dışkısından uzak durmak. Pastörize olmayan süt ve ürünleri yememek.

Tabi kötü düşünme ama sana değil bebeğe zararı var malesef sakat bebek ve engelli değil yani onlar genelde yiyecek yada hayvanlardan bulaşan virüsler yüzünden oluyor. Bence artık yemeyin. Bizimde canımız çok şey çekiyor inanın ama yemiyoruz sonra pişman olmamak için
Evet azı karar çoğu zarar azcik tadariz canımız cekiyo yemessekte bişey olur derler herşey kararında

Back
X