Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
merhaba sevgili anne adayı arkadaşım, 12. haftadan sonra genital bölgeye de lazer yapılabilir mi, yoksa kol-bacak gibi diğer kısımlar için mi olur demişti doktorunuz acaba?
merhaba 🥰 Bölge sormadım ama ben bacak ve kol gideceğim bikini riske atmak istemedim sonuçta rahime en yakın bölge

Ben bazılarına uymadım tabii ki ama doktoruma sorarak yedim. Sormadan asla ağzıma sürmedim. Zaten daha canım istemiyo da şey dereotu da yeme dedi bana özellikle neden acaba
Aaa bak ben de dereotu yiyorum bir tutam kahvaltılarda ama bana diyetisyenim yazıyor haftalık öğünleri sorun olsaydı yazmazdı diye düşündürdü ama kadın doğum doktoru da bilgili arada kaldım

Ay ben de çağlaya düştüm, kemir kemir cebimde çağlayla geziyorum bebe gibi 😀😀 hamile olmasam ağaçlarda gezicem, sen ev dondurmasını nerden buldun?
Ayyy gerçekten mi bende çok yedim Adıyamanlı eşim orda suan Çağla zamanı bu bir ay gidince yicem bozulmasa yollardım sana😂 kız ev dondurması dediğim hani büyük kapta eski dondurmalar varya ondan

Ben lierac aldım henüz bir kere kullandım ama güzel nemlendiriyor 🤗
Şimdilik weleda kullanıyorum ama bi sonraki aylarda weleda + lierac kombinelerim diye düşünüyorum .
En başta su tüketimime dikkat ediyorum ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Dün doktorum artık başlayabilirsin dedi ne kullanmam lazım bilmiyorum. Hindistan Cevizi Yağını doktor da söyledi. Neyse bu hafta bir araştırayım bakalım.

Tövbe tövbe kız o nasıl rüya :/
Aynen demek ki herkeste oluyor bu ağrı bende diyorum bende mi sadece püffffff aynen öyle gözüme bile vuruyor agrı
Vallaha öyle ağrı birde dolaşıyor şimdi sağ tarafa geçti tuaf birşey bir bitseydi

Aaa bak ben de dereotu yiyorum bir tutam kahvaltılarda ama bana diyetisyenim yazıyor haftalık öğünleri sorun olsaydı yazmazdı diye düşündürdü ama kadın doğum doktoru da bilgili arada kaldım
Ay yok benim risklerim falan var ya belki ondandır sen ye 😀

Ayyy gerçekten mi bende çok yedim Adıyamanlı eşim orda suan Çağla zamanı bu bir ay gidince yicem bozulmasa yollardım sana😂 kız ev dondurması dediğim hani büyük kapta eski dondurmalar varya ondan
Teşekkür ederim canım düşünmen yeter 😀heee o dondurmalardan n anladım 😀

Sefan olsun kız he vallahi bende çok erik yiyorum bu aralar eski ev dondurmalarını istedi canım doktorum izin verdi onu yedim 😂 tatlıyla hiç aram yok😂
Kızzzzz bende eriğe sardımmmmm bu ara kütür kütür valla çok güzel

bide bir kaç kez turşu suyu 😀😀😀

Şuanlık sıkıntı yok tabi ki negatif. Önemli alan hamileyken pozitif olmamak. Bunun için yapmanız gerekenleri söyledi mi onu demek istemiştim ben. Çiğ veya az pişmiş et yememek lazım. Meyve ve sebzeleri karbonatlı ve sirkeli sularda ayrı ayrı bekletip temizlemek. Kedi dışkısından uzak durmak. Pastörize olmayan süt ve ürünleri yememek.
Evet söyledi zaten bunlara günlük hayatta dikkat ediyorum
İlk gebeliğimdede bi sıkıntı olmadı şükür

Back
X