Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım progestan :/ inşallah bırakacağız zamanlaProgestan fitil mi canım? Ben günde 3 kere kullanıyordum günde 2ye düştük bakalım![]()
merhabamerhaba sevgili anne adayı arkadaşım, 12. haftadan sonra genital bölgeye de lazer yapılabilir mi, yoksa kol-bacak gibi diğer kısımlar için mi olur demişti doktorunuz acaba?
Amin inşallahEvet canım progestan :/ inşallah bırakacağız zamanla
Aaa bak ben de dereotu yiyorum bir tutam kahvaltılarda ama bana diyetisyenim yazıyor haftalık öğünleri sorun olsaydı yazmazdı diye düşündürdü ama kadın doğum doktoru da bilgili arada kaldımBen bazılarına uymadım tabii ki ama doktoruma sorarak yedim. Sormadan asla ağzıma sürmedim. Zaten daha canım istemiyo da şey dereotu da yeme dedi bana özellikle neden acaba
Ayyy gerçekten mi bende çok yedim Adıyamanlı eşim orda suan Çağla zamanı bu bir ay gidince yicem bozulmasa yollardım sanaAy ben de çağlaya düştüm, kemir kemir cebimde çağlayla geziyorum bebe gibihamile olmasam ağaçlarda gezicem, sen ev dondurmasını nerden buldun?
Ben lierac aldım henüz bir kere kullandım ama güzel nemlendiriyor![]()
Şimdilik weleda kullanıyorum ama bi sonraki aylarda weleda + lierac kombinelerim diye düşünüyorum .
Dün doktorum artık başlayabilirsin dedi ne kullanmam lazım bilmiyorum. Hindistan Cevizi Yağını doktor da söyledi. Neyse bu hafta bir araştırayım bakalım.En başta su tüketimime dikkat ediyorum ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Vallaha öyle ağrı birde dolaşıyor şimdi sağ tarafa geçti tuaf birşey bir bitseydiTövbe tövbe kız o nasıl rüya :/
Aynen demek ki herkeste oluyor bu ağrı bende diyorum bende mi sadece püffffff aynen öyle gözüme bile vuruyor agrı
Ay yok benim risklerim falan var ya belki ondandır sen yeAaa bak ben de dereotu yiyorum bir tutam kahvaltılarda ama bana diyetisyenim yazıyor haftalık öğünleri sorun olsaydı yazmazdı diye düşündürdü ama kadın doğum doktoru da bilgili arada kaldım
Teşekkür ederim canım düşünmen yeterAyyy gerçekten mi bende çok yedim Adıyamanlı eşim orda suan Çağla zamanı bu bir ay gidince yicem bozulmasa yollardım sanakız ev dondurması dediğim hani büyük kapta eski dondurmalar varya ondan
Kız maydonoz ne alaka benim dr hiç ye yeme bişi demedi genel olarakYa maydanozdan nefret ederim, her hamile kaldığımda canım maydanoz istiyo deliriyorumkokusundan bile nefret ederim
Kızzzzz bende eriğe sardımmmmm bu ara kütür kütür valla çok güzelSefan olsun kız he vallahi bende çok erik yiyorum bu aralar eski ev dondurmalarını istedi canım doktorum izin verdi onu yedimtatlıyla hiç aram yok
![]()
Benim lazere gittiğim yer doğumdan sonra devam etsen daha iyi olur demiştimerhabaBölge sormadım ama ben bacak ve kol gideceğim bikini riske atmak istemedim sonuçta rahime en yakın bölge
Bana dedi canım bilmiyorum kiKız maydonoz ne alaka benim dr hiç ye yeme bişi demedi genel olarak
Olabilir aşkitom aman allaha emanet olalım hepimiz bir şey olmasınAy yok benim risklerim falan var ya belki ondandır sen ye![]()
Doğrudur eminim ama benim pcosum var gebelikle beraber ayrıca bebeğim de erkek olduğu için extra bir tüylenme yaşıyorum malesef başka türlü baş edememBenim lazere gittiğim yer doğumdan sonra devam etsen daha iyi olur demişti
Ben hastaneye giderken de evden ariğimi tuzumu aldım yolda yedim düşünKızzzzz bende eriğe sardımmmmm bu ara kütür kütür valla çok güzel
bide bir kaç kez turşu suyu![]()
Evet olabilir artık ne diyeceğimi, ne yiyeceğimi, nasıl oturacağımı bile bilmiyorumOlabilir aşkitom aman allaha emanet olalım hepimiz bir şey olmasın
Evet söyledi zaten bunlara günlük hayatta dikkat ediyorumŞuanlık sıkıntı yok tabi ki negatif. Önemli alan hamileyken pozitif olmamak. Bunun için yapmanız gerekenleri söyledi mi onu demek istemiştim ben. Çiğ veya az pişmiş et yememek lazım. Meyve ve sebzeleri karbonatlı ve sirkeli sularda ayrı ayrı bekletip temizlemek. Kedi dışkısından uzak durmak. Pastörize olmayan süt ve ürünleri yememek.