Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Canım ben bir defadan bir şey olacağını düşünmüyorum ama öyle durumda tavaya al tavada geri kalanı ters düz ederek pişir ben öyle yapıyorum kaynamadığı zamanlarda.

Kızlar dün kan ve idrar vermiştim sonuçları doktoruma attım idrarında çok iltihap var monurol şase kullanabilirsin demiş. Daha önce de Molcef antibiyotik kullanmıştım. İlaç kullanmak istemedikçe sürekli kullanmam gerekiyor sorun olur mu acaba

Ben de kullandım geçen hafta cumartesi monurol. Şu an antibiyotiğe devam ediyorum bitmedi. Bence ilerlemesindense kullanmak en mantıklısı.

Canım ben bir defadan bir şey olacağını düşünmüyorum ama öyle durumda tavaya al tavada geri kalanı ters düz ederek pişir ben öyle yapıyorum kaynamadığı zamanlarda.
Düşündüm düşündüm nasıl kaynatayım diye ama kesmiştim yumurtayı bilemedim nasıl kaynatacağımı canım bir dahakine öyle yapayım inşallah bisey olmaz içim içimi yiyor

Düşündüm düşündüm nasıl kaynatayım diye ama kesmiştim yumurtayı bilemedim nasıl kaynatacağımı canım bir dahakine öyle yapayım inşallah bisey olmaz içim içimi yiyor
Yok canım stres olma, olmaz bir şey. Bebeler o kadar dayanıksız değil

Yok canım stres olma, olmaz bir şey. Bebeler o kadar dayanıksız değil
İnşallah canım ay bi de akşam o kadar korkunc bir rüya gördüm ki psikolojim bozuldu resmen. Regl oluyordum ama hamileyim. Çamaşırıma bi bakıyordum kanlı et parçaları var. Sanki içimden bir şey kopmuş gibiydi o kadar korktum ki. Kalktım hala etkisindeyim inşallah iyidir yavrum

İnanılmaz kötüydü deprem çok korktum ya. Bina çatırdıyordu dedim ölücez kızımı hemen dışarı attım giriş katız zaten
Kendim üstüm giyinik değil diye ben giyip çıktım önce kızımı gönderdim
Gerçekten kötüydü istanbulda olan herkese geçmiş olsun maalesef dışarlardayız

Çok geçmiş olsun Rabbim Bi daha yaşatmasın

Oyyyy yok yok sadece bir rüya anlam yükleyip günümü mahvetme, yavrun iyidir annesi

O kadar canm istiyorki onu korkumdan yiyemiyorum . Bi kerede bi şey olmaz her hald3 canm ya

Kızlar dün verdiğim idrarda enfeksiyon çıkmıştı CRP de 7.4 çıkmış. Bende vajinal mantar da var ama enfeksiyon da olduğunu düşünüyorum çünkü yoğun yeşil akıntım var uzun süredir. CRP'nin yüksek çıkması beni korkutuyor sizlerin nasıldı

Kızlar kanaması olan var mı? Ben 13. Haftaya kadar iyi geldim. Sonra bir anda kanamam başladı doktor plesanta rahim ağzına baskı yapıyor dedi. Benim gibi olan var mı?

Mutlaka tedavi ol çok riskli özellikle yeşil akıntı geliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…