Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar sırtın sağ tarafında özellikle sandalyede otururken kaburgaların orada bir ağrım var ya ortalı değil ama tek taraflı sağ taraftan tuaf bir ağrı . Sizdede varmı böyle birşey

Kızlar sırtın sağ tarafında özellikle sandalyede otururken kaburgaların orada bir ağrım var ya ortalı değil ama tek taraflı sağ taraftan tuaf bir ağrı . Sizdede varmı böyle birşey
Yok canım benim böyle bir ağrım. Kas ağrısı olabilir belki yatış şekline dikkat et bakalım. Böbrek ağrısı diye gittim kas ağrısı çıktı mesela yatış şekli önemli artık bu saatten sonra

İstanbul medipol bahçelievlerde canim

Aşkım sol tarafıma yatarım ben genelde zaten yine öyle yatmaya çalışıyorum ama gece bilinçsizce dönüyorda olabilirim bazen sırt üstü felanda kısa yatıyorum ama genel olarak ben sol tarafıma yatarım hep

Yok aşkım sol tarafımıza zorunlu yatmamız lazım diye söylemedim atıyorum kalkarken birden kalkmışsındır, saçma pozisyonda gece fark etmeden uyumuşsundur her şey olabilir. Aman tek kas ağrısı olsun

Yani kas ağrısı galiba çözemedim pek böbrek ağrısını aceba diyorumda dur bakalım perşembe randevum var her gittiğimde idrar bakıyorlar baksınlar böbrekse belli eder kendini . Değilse demekki kaburgalar felan genişliyor diye ona bağlıycam . Benim bir arkadaşımda hamile aynı benim haftalarda başlamış ondada böyle ağrı özellikle sandalyede otururken diyor oda . Bilmiyorum gebelik tuaf bi olay sürekli yemi sekmeler açılıyor

Aman bir şey çıkmasın allah korusun. Hahahah dimiiii sürekli bi güncelleme geliyor değişik değişik belirtiler daha neler görcez bakalım hamilelik bitene kadar

İlk gebeliğim şok oldum duyunca doktoruma sormayı unuttum

Kızlar günaydın. Bizim bebelerin karnımızda da olsalar ilk 23 nisanı hahah delireceğim seneye süsleyip püsleyip kutlayacağız inşallah 23 nisanımız, bayramımız kutlu olsun
Günaydın canımcım.Ben de biraz önce karşımızdaki okulun törenine bakıp eşime bizim kızımız da böyle giyincek, biz de onu izlemeye gelicez diye duygusal konuşmalar yapıyodum Ben çocuğu ilkokula gönderdim bile
Kutlu olsun bayramımız

Hahhaa çok tatlısın ah annelik işteee anneliiiiik duygusal anlar, düşünceler, büyüdüklerini hayal etmek

Selam kızlar nasılsınız nası gidiyor hamilelik biz 17+1 olduk şukur size bisey sorcam bu benim 3 hamileliğim ve ilk defa 15 haftada oğluşumu hisetim bir kac gun bana mi oyle geliyo delirdim mi diye duşundum ama yok gercekten hisetim sonra 16 haftada tekrar hisetim ama 17 haftaya girince sanki hisedemiyorum aksine bu haftalarda hisetmem gerekiyo ya Biran once bu zaman geçse doğsalar saklıkla kucağımiza alsak

Kızlar az önce kahvaltıda kayısı yumurta yedim sadece sarısını bir şey olur mu ya biliyorum yememem gerektiğini ama evde 2 yumurta kalmıştı ikisini de kaynattım tam kaynamamışlar ben de atmayayım yiyeyim bu seferlik dedim şimdi vicdan azabından ölüyorum bile bile yedim bir de inşallah bir şey olmaz ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…