Yok canım benim böyle bir ağrım. Kas ağrısı olabilir belki yatış şekline dikkat et bakalım. Böbrek ağrısı diye gittim kas ağrısı çıktı mesela yatış şekli önemli artık bu saatten sonraKızlar sırtın sağ tarafında özellikle sandalyede otururken kaburgaların orada bir ağrım var ya ortalı değil ama tek taraflı sağ taraftan tuaf bir ağrı . Sizdede varmı böyle birşey
İstanbul medipol bahçelievlerde canimikiizannesii Bitanem öncelikle hiçbirrr şekilde moralini bozmuyorsun biz o bebekleri vakti zamanı gelince en güzel kolay ve sağlıklı şekilde aynı hafta doğurucaz inşallah Instagramda Zekiye Kaya diye bir kadın var o da 2-3 düşüğü ve 1 çocuğu olduğu için hemen hemen bu haftalardı sanırım serklaj olmuştu şimdi 24-26 haftalık falan olması lazım gayet güzel ilerliyor hamileliği maşallah. Diğer gebelerden tek farkın kendine daha çok dikkat etmen daha az yorulman olacak. Çok şükür ki artık sağlık sektörü gelişti teknoloji var böyle komplikasyonları erkenden öğrenip önlem alabiliyoruz, çözümü var. İnşallah çok güzel geçecek hamileliğin merak etme
Bu muhabbet hoca hangi şehir ve hastanede acaba canım
Doktorun hangi 3 hocayı önerdi canım isim verebiliyor musun ben de 20. haftadan sonra değiştirmeyi düşünüyorum da doktorumu
Aşkım sol tarafıma yatarım ben genelde zaten yine öyle yatmaya çalışıyorum ama gece bilinçsizce dönüyorda olabilirimYok canım benim böyle bir ağrım. Kas ağrısı olabilir belki yatış şekline dikkat et bakalım. Böbrek ağrısı diye gittim kas ağrısı çıktı mesela yatış şekli önemli artık bu saatten sonra
Yok aşkım sol tarafımıza zorunlu yatmamız lazım diye söylemedim atıyorum kalkarken birden kalkmışsındır, saçma pozisyonda gece fark etmeden uyumuşsundur her şey olabilir. Aman tek kas ağrısı olsunAşkım sol tarafıma yatarım ben genelde zaten yine öyle yatmaya çalışıyorum ama gece bilinçsizce dönüyorda olabilirimbazen sırt üstü felanda kısa yatıyorum ama genel olarak ben sol tarafıma yatarım hep
Yani kas ağrısı galiba çözemedim pekYok aşkım sol tarafımıza zorunlu yatmamız lazım diye söylemedim atıyorum kalkarken birden kalkmışsındır, saçma pozisyonda gece fark etmeden uyumuşsundur her şey olabilir. Aman tek kas ağrısı olsun
Aman bir şey çıkmasın allah korusun. Hahahah dimiiii sürekli bi güncelleme geliyor değişik değişik belirtilerYani kas ağrısı galiba çözemedim pekböbrek ağrısını aceba diyorumda dur bakalım perşembe randevum var her gittiğimde idrar bakıyorlar baksınlar böbrekse belli eder kendini . Değilse demekki kaburgalar felan genişliyor diye ona bağlıycam . Benim bir arkadaşımda hamile aynı benim haftalarda başlamış ondada böyle ağrı özellikle sandalyede otururken diyor oda . Bilmiyorum gebelik tuaf bi olay sürekli yemi sekmeler açılıyor
Eveet erzurumluyumAhahshsh ya 2025in 25i olsun demiştim aslında
Siz Erzurumlu musunuz?
İlk gebeliğim şok oldum duyunca doktoruma sormayı unuttumÇok şükür canım inan bulunduğu yer tolere edilebilir hiç canını sıkma. İşe ben de gidiyorum bu arada, kanama zamanı rapor verdi sadece. Oğlumda da tüm yatırmıştı değişiyor her şeyseni fiziksel açıdan yoran bir iş değilse devam edebilirsin dedi benim doktorum.
Günaydın canımcım.Ben de biraz önce karşımızdaki okulun törenine bakıp eşime bizim kızımız da böyle giyincek, biz de onu izlemeye gelicez diye duygusal konuşmalar yapıyodumKızlar günaydın. Bizim bebelerin karnımızda da olsalar ilk 23 nisanı hahah delireceğimseneye süsleyip püsleyip kutlayacağız inşallah 23 nisanımız, bayramımız kutlu olsun
Hahhaa çok tatlısın ah annelik işteee anneliiiiik duygusal anlar, düşünceler, büyüdüklerini hayal etmekGünaydın canımcım.Ben de biraz önce karşımızdaki okulun törenine bakıp eşime bizim kızımız da böyle giyincek, biz de onu izlemeye gelicez diye duygusal konuşmalar yapıyodumBen çocuğu ilkokula gönderdim bile
Kutlu olsun bayramımız
En son dökülürüz heralde aşkoAman bir şey çıkmasın allah korusun. Hahahah dimiiii sürekli bi güncelleme geliyor değişik değişik belirtilerdaha neler görcez bakalım hamilelik bitene kadar
Çok riskli görse kesin sorardı canım çalışıyorsan rapor vereyim diye.İlk gebeliğim şok oldum duyunca doktoruma sormayı unuttum
Sadece kabız olma, ağır kaldırma bide ilişki yasak dedi başka bişey demedi bebek ve rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir dediÇok riskli görse kesin sorardı canım çalışıyorsan rapor vereyim diye.
Yok canım daha doktora gitmedim cinsiyet daha belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?