Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun tekrar yazayımBen onu sormadim ama ilk aylarda yasak oldugunu duymustm keseyi ne zmn gormuştnz cnm degerin kcti bide keseyi gordugunde![]()
Decavit diye bir takviye kullanmaya başladım eczanelerde mevcut hepsindeFolit asit ne kullaniyosunz kizlar?
Belli gunden sonra beta dahami fzla artiyo cnmOlsun tekrar yazayım
20 ocak 330
22 ocak 777 çıktı doktor gerek yok daha verme dedi
28 ocak keseyi gördüm kan vermedim tekrar ama x2 yaparsak en az 6500 yapıyor beta o güne tahmini
Kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor betahcg değeri ama en az 2 kat artış olması gerekiyor sağlıklı olması içinBelli gunden sonra beta dahami fzla artiyo cnm
Bunu ucretli aldin degilmi cnm bnm doktorumda ucretli bi folik asit yzdiDecavit diye bir takviye kullanmaya başladım eczanelerde mevcut hepsinde
Doktor devam dedi
Folik asiti kac ay kullnmk gerekiyor cnm bn doktora sormadimKişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor betahcg değeri ama en az 2 kat artış olması gerekiyor sağlıklı olması için
Evet ama devletin karşıladığı bir takviye gebelere. Benim gebe olmadan önce ücretli aldım.Bunu ucretli aldin degilmi cnm bnm doktorumda ucretli bi folik asit yzdi
Valla bilmiyorum kullanmaya başladık ama kaç ay kullanıcağım bende bilmiyorum ilk gebeliğim benimdeBunu ucretli aldin degilmi cnm bnm doktorumd
Folik asiti kac ay kullnmk gerekiyor cnm bn doktora sormadim
Maşallah çok iyi artmış değerMerhabalar benim sat 28 Aralık
27 ocak 6, 95
1 Şubat 197 çıktı
İnsallh herşey yolundadır
12 hafta kullamdiriyorlar sonra kan ilaci veriyorlarFolik asiti kac ay kullnmk gerekiyor cnm bn doktora sormadim
Ben omepa VM kullanıyorum gebelik planlamaya başlamadan 3 ay önce başla demişti doktor bayadır kullanıyorum 400 tl gibi bir fiyatı vardıFolit asit ne kullaniyosunz kizlar?
Yani 3aymi kullaniliyo12 hafta kullamdiriyorlar sonra kan ilaci veriyorlar
Tebrik ederim canimMerhabalar benim sat 28 Aralık
27 ocak 6, 95
1 Şubat 197 çıktı
İnsallh herşey yolundadır
Taze anneleriz ikimizdeEvet ama devletin karşıladığı bir takviye gebelere. Benim gebe olmadan önce ücretli aldım.
Sağlık ocağındaki doktor yazıyor bunu fakat eczaneye gittim de paralı aldım yinede uygundu diğerlerine göre gebe olsaydım o an devlet karşılayacaktı diye biliyorum doğrusunu bilen düzeltsin o an öyle söylemişlerdi
Valla bilmiyorum kullanmaya başladık ama kaç ay kullanıcağım bende bilmiyorum ilk gebeliğim benimde
Merhaba canim günaydin Keseyi gordunmu canim bu arada tablo neden oyle gozukuyor guncellemeden dolayimi konu sahibisin degilmiMerhaba kizlar. 5+3 den selamlar. Tahmini 6+4 de Dr gidicem. Benim hiç bir belirti yok. Zaten öncekilerde de belirti olmazdı. Göğüslerde karıncalanma olurdu sadece ilk haftalarda. Bunda bisey yok. Emziriyorum onunda etkisi olabilir.
Merhaba. Ben daha Dr gitmedim. Kazene yazdım. Konun sahibi tekrardan beni yaptı. Sat ve YAŞ. kaçıncı çocuk. Tahmini d. T. Ne zamn. Yazarsan güncellerimMerhaba canim günaydin Keseyi gordunmu canim bu arada tablo neden oyle gozukuyor guncellemeden dolayimi konu sahibisin degilmi
sat 30 aralik yaş 30 ilk çocuk 6ekim tahmini dogum tarihiMerhaba. Ben daha Dr gitmedim. Kazene yazdım. Konun sahibi tekrardan beni yaptı. Sat ve YAŞ. kaçıncı çocuk. Tahmini d. T. Ne zamn. Yazarsan güncellerim
Niye gitmedin kuzum betan kacti en sonMerhaba. Ben daha Dr gitmedim. Kazene yazdım. Konun sahibi tekrardan beni yaptı. Sat ve YAŞ. kaçıncı çocuk. Tahmini d. T. Ne zamn. Yazarsan güncellerim