Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam canım benim pek nette giremedim Kıbrıs'ta yaptım çok araştırdım burda alternatif aşırı fazla onların içinden bir tercih yaptım buraya karar verdim Allah'ım inşallah nasip eder ama hastane donanımlı başarılı bir yer gibi eğer karar verirsen her şekilde yardımcı olurum
İnşallah canım burda bir sefer daha deneyeyim. Olmadı orası için senden yardım alacağım🥰❤️Sen nasılsın canım? Kaç gündür kasıklarımda sancı var , şişkinlik var sanırım yumurta toplamadan kaldı.

Bugün benim de sonuç günümde kesin olarak gebelik yok 2 embriyom tutunamadi 😔 Allah herkesin kucağına sağlıklı bebekler güzel haberler versin

Canım çok üzüldüm 💐 Rabbim kalbine gönlüne inşirah ferahlığı versin canım Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim kucağın boş kalmaz Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun inşallah 😢🤲

İnşallah canım burda bir sefer daha deneyeyim. Olmadı orası için senden yardım alacağım🥰❤️Sen nasılsın canım? Kaç gündür kasıklarımda sancı var , şişkinlik var sanırım yumurta toplamadan kaldı.

Amin burada inşallah mucizeni bulursun hiç gerek kalmaz başka yerlere inşallah evet canım yumurtalık işlem gördüğü için hepsi normal 🤲🥰

Bugün benim de sonuç günümde kesin olarak gebelik yok 2 embriyom tutunamadi 😔 Allah herkesin kucağına sağlıklı bebekler güzel haberler versin
Canım benim listede görmeyince kusura bakma. Üzülme ne olur zamanı var demek ki🤲 birşey olmuyorsa vardır bir hayrı dua edelim birdahaki sefere Allah'ın izniyle ikizlerin olur inşallah

Arkadaşlar ben on görüşmeler için randevular aldım yedipete ve sisli memorial ama cem hocaya o gün alamadım doluymuş başka güne ayarlayacağım mecbur uzak ve hepsini aynı gün yapmak isterdim ama olmadı şunu diyeceğim cem celikin on görüşmesi olmuyormuş randevu veriyorlar muayene yapıyormuş 6bin yani saçma geldi

Amin burada inşallah mucizeni bulursun hiç gerek kalmaz başka yerlere inşallah evet canım yumurtalık işlem gördüğü için hepsi normal 🤲🥰
İnşallah caniminici. Şimdi müjdeli haberlerinizi bekliyorum🤲🏻❤️🐣
Dedigin gibi umarım ki burda olur. Sürec uzamaz. Dhea denilen vitamini merak ediyorum ama burda istediğin an doktora git ya da sor öyle bir lüks ne yazık ki yok. Aslında lüks değil olması gereken. Yumurta sayısı artırılır mi merak ediyorum. 2 iken 5 olur mu?

Ark
Günaydınlar kızlar, çarşamba ve perşembe predictor test yaptım. Dun yaptığım daha belirgin çıktı. Bu sabah day comfort diye bisi yaptım eczacı vermişti onda çıkmadı. Teste pozitif görüp kanda da pozitif görenler hangi marka yapmıştı acaba ? Predictor en güvenilir diye biliyorum doğru değil mi bebeğim tutunmustur yani içime şüphe düştü de 😔
Ben de predictor early ve ucuz bir kaset testle yapmıştım markasını hatırlamıyorum canim ama o kadar çıktıysa vardır ya kanı ne zaman vereceksin

Back
X