- 3 Mayıs 2024
- 233
- 268
- 18
- 27
cok gecmis olsun, bir daha yasatmasin rabbimKızlar şimdi çıktım doktordan. Bebekten bağımsız bi kanama dedi. Ara ara olabilir dedi. Bebeğimin durumu iyi çok şükür .
Hangi firma acabaBende yaptırdım canım gelip aldılar evden
Pzrts yaptırdım cuma çıktı sonuç
ben cinsiyeti nipt ile ogrendim de son doktor randevum 13+0’daydi ama hesaplamalara gore 13+6 gorunuyordu, doktor kesin olmamakla birlikte tahminde bulunabilirdim dedi, tam iki bacak altindan goruntu aldi, bildiginiz erkek duruyordu benceKızlar benim bir sonraki doktor randevum bu ayın 25’inde yani taaaa 15+1’de. Cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum sizce randevuyu bir hafta geriye çeksem mi?
İşte birisi kafana tuz döküyor senin haberin yokken burnuna mı ağzına mı elliyorsun ona göre, mesela burnuna dokunursan erkek, ağzına dokunursan kız gibiayy tuz testi nasil oluyor?cinsiyeti ogrendim ama olsun belki ileride lazim olur
Benim de aksi gibi kızımda öğür öğür öldüm mesela ona da kız dediler, dedim ki bu çocuk erkek mi kız mı karar verinBana da midem çok bulanıyor diye kız diyorlardı demek ki hep Faso fisoymus
Bir şey olmaz canım içini ferah tutKızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Bana da artık erkek gibi geliyorSanki zamanla öne doğru sivrilecek gibi duruyor bence erkek :d
Amin canım amin . Bebeğim iyi şükür . Büyük ihtimal erkek dedi. Ara ara kanaman olabilir dedi ama gel gör ki içime sor. Her tuvalete gitmemde kalbim korkuyla atıyor . Hamilelerin duası kabul olur derler . Bebeğim beni bırakmasın dua edinBir şey olmaz canım içini ferah tutYeni gördüm , geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah, dinlen
Amin canım sağ olasın. Hepinizin duasına ihtiyacım varcok gecmis olsun, bir daha yasatmasin rabbim
Ben de nasıl oldun diye yazıyordum ki iyisiniz. İnşallah bir şey olmaz bir kerelik olmuştur bir daha gelmezAmin canım amin . Bebeğim iyi şükür . Büyük ihtimal erkek dedi. Ara ara kanaman olabilir dedi ama gel gör ki içime sor. Her tuvalete gitmemde kalbim korkuyla atıyor . Hamilelerin duası kabul olur derler . Bebeğim beni bırakmasın dua edin
Bir ben kaldım galiba Progestan devam edenMerhaba kızlarben 2 gün önce bütün ilaçları bıraktım doktor tavsiyesi üzere, proluton ve oksapar iğneler, fitiller, estrofemler bitti çok şükür darısı size inşaALLAH sadece günde 2tane kan sulandırıcı aapirin kullanıyorum halaa şişkinliklerim var ama yavaş yavaş geçer sanırım şuan 13+1 haftalığız
Ay yok aşkım olmuyor geçen arkadaşım 30 haftalık ilişkiden sonra kanama fark etmiş her zaman olabilen risk. İlişkiden sonra kanama olabiliyorİnşallah canım inşallah . İnan içim çok yanıyor bi şey oldu diye . Ben de tam 13+1 deyim .
İnşallah canım. Az önce yine geldi biraz. Doktor da dedi ara ara olacak diye . Mesajlarınızla biraz içim ferahlıyor . Eksik olmayın canım.Ay yok aşkım olmuyor geçen arkadaşım 30 haftalık ilişkiden sonra kanama fark etmiş her zaman olabilen risk. İlişkiden sonra kanama olabiliyorhatta eşimde bunu göze alamıyor kanama olursa ozaman ben beklerim dedi doktora . 7 ci tedavi de bulduk 9 ay dan birşey olmaz dedi demekki Sendede çok hassaslaşmış rahim çok çok normal
Ya benim de aynısıGöbeğimi atsam şekline bakar mısınız ben hiç anlamıyorum şu anakşama alyansı da deneyeceğim merak ediyorum. Her şey işin eğlence kısmı denemedim demeyim benim de en başından bu yana kız geçiyor ama çevremdeki herkes erkek diyor, kız diyenler de erkeğe döndü.
Çok normal o kanama vardıya onu tamamen temizlemesi lazım vucüt sonra kahve rengine döner sonra kalmaz inşallah.İnşallah canım. Az önce yine geldi biraz. Doktor da dedi ara ara olacak diye . Mesajlarınızla biraz içim ferahlıyor . Eksik olmayın canım.
Balım bir şey olmaz sen dinlen yat bol bol su iç, ilaç verdi mi?Amin canım amin . Bebeğim iyi şükür . Büyük ihtimal erkek dedi. Ara ara kanaman olabilir dedi ama gel gör ki içime sor. Her tuvalete gitmemde kalbim korkuyla atıyor . Hamilelerin duası kabul olur derler . Bebeğim beni bırakmasın dua edin
Progestan kullanayım mı dedim. Gerek yok dedi. Rabbime sığındım canımBalım bir şey olmaz sen dinlen yat bol bol su iç, ilaç verdi mi?
Bak ona bile gerek yokmuş sen sakin kal sadece yat, kendini de hırpalamaProgestan kullanayım mı dedim. Gerek yok dedi. Rabbime sığındım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?