Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Kızlar benim bir sonraki doktor randevum bu ayın 25’inde yani taaaa 15+1’de. Cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum sizce randevuyu bir hafta geriye çeksem mi?

Kızlar benim bir sonraki doktor randevum bu ayın 25’inde yani taaaa 15+1’de. Cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum sizce randevuyu bir hafta geriye çeksem mi?
ben cinsiyeti nipt ile ogrendim de son doktor randevum 13+0’daydi ama hesaplamalara gore 13+6 gorunuyordu, doktor kesin olmamakla birlikte tahminde bulunabilirdim dedi, tam iki bacak altindan goruntu aldi, bildiginiz erkek duruyordu bence dolayisiyla bir hafta once 14+1 olsa tahminleme ihtimali var gayet, olabilir bence, insan dayanamiyor cunku degil mi

Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Bir şey olmaz canım içini ferah tut Yeni gördüm , geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah, dinlen

Son düzenleme:
Bir şey olmaz canım içini ferah tut Yeni gördüm , geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah, dinlen
Amin canım amin . Bebeğim iyi şükür . Büyük ihtimal erkek dedi. Ara ara kanaman olabilir dedi ama gel gör ki içime sor. Her tuvalete gitmemde kalbim korkuyla atıyor . Hamilelerin duası kabul olur derler . Bebeğim beni bırakmasın dua edin

Ben de nasıl oldun diye yazıyordum ki iyisiniz. İnşallah bir şey olmaz bir kerelik olmuştur bir daha gelmez

Merhaba güzel anneler 2025 ocak annesiyim. Bebeğim 1.5 aylıkken kardeşimin de hamile olduğunu öğrendik kuzenler aynı yaşta olacaklar kardeşime gel üye ol yaz diyorum ama istemiyor. Sen takip et bana söylersin diyor Sat 27 ocak. Muhtemel doğum tarihi 3 kasım ama kesin sezaryen olacağı için Ekim ortasında doğacağını tahmin ediyoruz. 2 hafta sonra fetal dna yaptıracak Yeditepe üniversitesi hastanesinde. Yabancı firmaların yarı fiyatı. Eskişehir Osmangazi üniversitesi hastanesi ile de görüştü ama iş nedeniyle Eskişehire gidemeyecek o yüzden yeditepede karar kıldı. Hamileyken burayı takip etmek, yazmak bana gerçekten iyi gelmişti.

Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma

İnşallah canım inşallah . İnan içim çok yanıyor bi şey oldu diye . Ben de tam 13+1 deyim .
Ay yok aşkım olmuyor geçen arkadaşım 30 haftalık ilişkiden sonra kanama fark etmiş her zaman olabilen risk. İlişkiden sonra kanama olabiliyor hatta eşimde bunu göze alamıyor kanama olursa ozaman ben beklerim dedi doktora . 7 ci tedavi de bulduk 9 ay dan birşey olmaz dedi demekki Sendede çok hassaslaşmış rahim çok çok normal

İnşallah canım. Az önce yine geldi biraz. Doktor da dedi ara ara olacak diye . Mesajlarınızla biraz içim ferahlıyor . Eksik olmayın canım.

Ya benim de aynısı ben hariç herkes erkek diyor ben başından beri kız diyorum ama artık ben de erkeğe dönmek üzereyim o derece zaten akşam da rüyamda gördüm bildiğin ultrasonda pipisini gördüm benim oğlum oluyor diye herkese yayıyordum artık ne hikmetse bilemiyorum sağlıkla gelsinler de

İnşallah canım. Az önce yine geldi biraz. Doktor da dedi ara ara olacak diye . Mesajlarınızla biraz içim ferahlıyor . Eksik olmayın canım.
Çok normal o kanama vardıya onu tamamen temizlemesi lazım vucüt sonra kahve rengine döner sonra kalmaz inşallah.

Balım bir şey olmaz sen dinlen yat bol bol su iç, ilaç verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…