Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Kızlar benim bir sonraki doktor randevum bu ayın 25’inde yani taaaa 15+1’de. Cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum sizce randevuyu bir hafta geriye çeksem mi?

Kızlar benim bir sonraki doktor randevum bu ayın 25’inde yani taaaa 15+1’de. Cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum sizce randevuyu bir hafta geriye çeksem mi?
ben cinsiyeti nipt ile ogrendim de son doktor randevum 13+0’daydi ama hesaplamalara gore 13+6 gorunuyordu, doktor kesin olmamakla birlikte tahminde bulunabilirdim dedi, tam iki bacak altindan goruntu aldi, bildiginiz erkek duruyordu bence 😂 dolayisiyla bir hafta once 14+1 olsa tahminleme ihtimali var gayet, olabilir bence, insan dayanamiyor cunku degil mi ☺️

Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Bir şey olmaz canım içini ferah tut ❤️Yeni gördüm , geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah, dinlen ❤️

Son düzenleme:
Bir şey olmaz canım içini ferah tut ❤️Yeni gördüm , geçmiş olsun, tekrarlamaz inşallah, dinlen ❤️
Amin canım amin . Bebeğim iyi şükür . Büyük ihtimal erkek dedi. Ara ara kanaman olabilir dedi ama gel gör ki içime sor. Her tuvalete gitmemde kalbim korkuyla atıyor . Hamilelerin duası kabul olur derler . Bebeğim beni bırakmasın dua edin 🙏

Amin canım amin . Bebeğim iyi şükür . Büyük ihtimal erkek dedi. Ara ara kanaman olabilir dedi ama gel gör ki içime sor. Her tuvalete gitmemde kalbim korkuyla atıyor . Hamilelerin duası kabul olur derler . Bebeğim beni bırakmasın dua edin 🙏
Ben de nasıl oldun diye yazıyordum ki iyisiniz. İnşallah bir şey olmaz bir kerelik olmuştur bir daha gelmez 💖

Merhaba güzel anneler 🥰 2025 ocak annesiyim. Bebeğim 1.5 aylıkken kardeşimin de hamile olduğunu öğrendik 🎉 kuzenler aynı yaşta olacaklar 😍 kardeşime gel üye ol yaz diyorum ama istemiyor. Sen takip et bana söylersin diyor 🤣 Sat 27 ocak. Muhtemel doğum tarihi 3 kasım ama kesin sezaryen olacağı için Ekim ortasında doğacağını tahmin ediyoruz. 2 hafta sonra fetal dna yaptıracak Yeditepe üniversitesi hastanesinde. Yabancı firmaların yarı fiyatı. Eskişehir Osmangazi üniversitesi hastanesi ile de görüştü ama iş nedeniyle Eskişehire gidemeyecek o yüzden yeditepede karar kıldı. Hamileyken burayı takip etmek, yazmak bana gerçekten iyi gelmişti.

Merhaba kızlar ☺️😘 ben 2 gün önce bütün ilaçları bıraktım doktor tavsiyesi üzere, proluton ve oksapar iğneler, fitiller, estrofemler bitti çok şükür darısı size inşaALLAH 🤲🏻 sadece günde 2tane kan sulandırıcı aapirin kullanıyorum halaa şişkinliklerim var ama yavaş yavaş geçer sanırım 🤗 şuan 13+1 haftalığız 🥰🌸
Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden 🤣 oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma

İnşallah canım inşallah . İnan içim çok yanıyor bi şey oldu diye . Ben de tam 13+1 deyim .
Ay yok aşkım olmuyor geçen arkadaşım 30 haftalık ilişkiden sonra kanama fark etmiş her zaman olabilen risk. İlişkiden sonra kanama olabiliyor 🤣hatta eşimde bunu göze alamıyor kanama olursa ozaman ben beklerim dedi doktora . 7 ci tedavi de bulduk 9 ay dan birşey olmaz dedi 🤣 demekki Sendede çok hassaslaşmış rahim çok çok normal

Ay yok aşkım olmuyor geçen arkadaşım 30 haftalık ilişkiden sonra kanama fark etmiş her zaman olabilen risk. İlişkiden sonra kanama olabiliyor 🤣hatta eşimde bunu göze alamıyor kanama olursa ozaman ben beklerim dedi doktora . 7 ci tedavi de bulduk 9 ay dan birşey olmaz dedi 🤣 demekki Sendede çok hassaslaşmış rahim çok çok normal
İnşallah canım. Az önce yine geldi biraz. Doktor da dedi ara ara olacak diye . Mesajlarınızla biraz içim ferahlıyor . Eksik olmayın canım.

Göbeğimi atsam şekline bakar mısınız ben hiç anlamıyorum şu an 😍 akşama alyansı da deneyeceğim merak ediyorum. Her şey işin eğlence kısmı denemedim demeyim 😅 benim de en başından bu yana kız geçiyor ama çevremdeki herkes erkek diyor, kız diyenler de erkeğe döndü.
Ya benim de aynısı😂 ben hariç herkes erkek diyor ben başından beri kız diyorum ama artık ben de erkeğe dönmek üzereyim o derece😂 zaten akşam da rüyamda gördüm bildiğin ultrasonda pipisini gördüm benim oğlum oluyor diye herkese yayıyordum😂 artık ne hikmetse bilemiyorum😂 sağlıkla gelsinler de🥰

İnşallah canım. Az önce yine geldi biraz. Doktor da dedi ara ara olacak diye . Mesajlarınızla biraz içim ferahlıyor . Eksik olmayın canım.
Çok normal o kanama vardıya onu tamamen temizlemesi lazım vucüt sonra kahve rengine döner sonra kalmaz inşallah.

Balım bir şey olmaz sen dinlen yat bol bol su iç, ilaç verdi mi?

Back
X