Yok canım bende progestan iğne halen kullanıyorum hemde 19 ocaktan beri her gün artık hissetmiyorum bile iğneyiBir ben kaldım galiba Progestan devam edenoda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Ay ben acı hiç ama hiç sevmem,canım çekti şu an acı çiğköfte yiyorum iki lokma aldım gece sabaha kadar otururum herhaldeKızlar ben acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte hiç yemedim biraz önde feci şekilde canım acı turşu biberi çekti ekmekle o kadar yedim kişimdi mide yanmasından ölüyorum
İnşallah her şey yolundadır,sonradan alacağımız kiloları baştan almayalım da :)Bende senin kilondayim.Diyetisyene de yonlendirdi doktorum, ramazanda pek uygulayamadim ama dikkat ettim.Son zamanlarda iştahım arttı qma.2 kilo kadar vermiş olabilirim.Salı günü kontrole gideceğim dikkat etmem lazım.
İlk 7 haftalıkken vajinal bakmıştı ama şimdi nasıl bakar bilemiyorum gidince söylerim.
Senin nasıl gidiyor , kilo da artış ya da azalış oldu mu?
Arkasını dönmüş sankiBana erkek gibi geldi
Aynen bazen bende deli fişek gibi oluyorum.
Salı günü bende gideceğim bakalım inş güzel kilo vermişimdir.Listeme çok uymadim ama çok çok yemedim de ,bilemiyorum artık
En büyük sıkıntı da tuvalet,hele ki gece uykuyu böldüren hali şimdiden canımı sıkıyorSarıl sarıl bırakma karnım lıkır lıkır benim de içmekten hahah
Ayy benimde ölüm gibi geliyor uykudan kalkıp gitmek son aylarda naparz bilmemEn büyük sıkıntı da tuvalet,hele ki gece uykuyu böldüren hali şimdiden canımı sıkıyor
Ayy ben bayılırım çiğköfte de bol acılı olacak harika harikaAy ben acı hiç ama hiç sevmem,canım çekti şu an acı çiğköfte yiyorum iki lokma aldım gece sabaha kadar otururum herhalde
Daha da kötüsü sabaha karşı geliyor,sonra uykum kaçıyor,uykusuz uykusuz işe gidiyorumAyy benimde ölüm gibi geliyor uykudan kalkıp gitmek son aylarda naparz bilmem
Gece gece kalkıp çiğ köfte yapacam şimdiAyy ben bayılırım çiğköfte de bol acılı olacak harika harika
Zaten alarm gibi kurulu hep o saatlere denk geliyorDaha da kötüsü sabaha karşı geliyor,sonra uykum kaçıyor,uykusuz uykusuz işe gidiyorum
Ahahah bende yapacam galiba dışarıdan yasak yiyemiyorumGece gece kalkıp çiğ köfte yapacam şimdi
Ay bende hiç yoktu son 3,4 gündür kalkıyorum sürekli..En büyük sıkıntı da tuvalet,hele ki gece uykuyu böldüren hali şimdiden canımı sıkıyor
Evet yaa,neyse bu bir süreç diyerek kendimizi avutalım :)Zaten alarm gibi kurulu hep o saatlere denk geliyor
Bebek büyüdükçe mesaneye baskı artıyor diye sanırımAy bende hiç yoktu son 3,4 gündür kalkıyorum sürekli..
Maşallah darıdı banaArkadaşlaar fetal dna sonucumuz temiz çıkmış çok şükür
Üst üste erkek bebiş haberlerinden sonra da artık bi kız haberi gelmesin mi???
Haydi benden gelsn o zaman
13-14 gün demişlerdi ama 10. gün geldi çok şükür.Bir haftaya da sizden güzel haberleri alıcaz o zaman inşallahAhhhh amin amiiiiin sağlıklı sonucu görmek sonrasında da cinsiyeti görmek istiyorum rabbim nasip etsin bana da. Kaç günde geldi sonucunuz? Ben de 2 gün önce verdim merakla bekliyorum
Maşallah darıdı bana
Amin çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallahMaşallah sağlıkla gelsin
Muhtemelen kabuzlıktandır ama doktoruna mutlaka danış onunda zararlı olduğunu duymuştumKızlar gebelikte dışkıda kan gören oldumu ya . Kabızlık vardı baya çıkamamıştım az önce çıktım ama dışkı dışında kan vardı . Aceba kabızlıktanmk neyden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?