Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Yok canım bende progestan iğne halen kullanıyorum hemde 19 ocaktan beri her gün artık hissetmiyorum bile iğneyi

Kızlar ben acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte hiç yemedim biraz önde feci şekilde canım acı turşu biberi çekti ekmekle o kadar yedim ki şimdi mide yanmasından ölüyorum

14+1den herkese selammm. Cinsiyeti öğrenen hanımlar tebrik ediyorum. İçimde hiç cinsiyet heyecanı yok ilk gebeliğim olmasına rağmen. Bebekte sıkıntı olma ihtimali olduğu için tek odağım sağlıklı olması şuanUygulamalarda elma kadar kivi kadar yazıyor oha diyorum ne ara bu kadar büyüdüü bu arada kız hissediyorum aşırı derecede ve cokk bel ağrısı yaşıyorum uzun süredir, böyle kitlenmeli. Doktora soracağım gittiğimde.

Kızlar ben acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte hiç yemedim biraz önde feci şekilde canım acı turşu biberi çekti ekmekle o kadar yedim ki şimdi mide yanmasından ölüyorum
Ay ben acı hiç ama hiç sevmem,canım çekti şu an acı çiğköfte yiyorum iki lokma aldım gece sabaha kadar otururum herhalde

İnşallah her şey yolundadır,sonradan alacağımız kiloları baştan almayalım da :)

Kızlar gebelikte dışkıda kan gören oldumu ya . Kabızlık vardı baya çıkamamıştım az önce çıktım ama dışkı dışında kan vardı . Aceba kabızlıktanmk neyden oldu

Ahhhh amin amiiiiin sağlıklı sonucu görmek sonrasında da cinsiyeti görmek istiyorum rabbim nasip etsin bana da. Kaç günde geldi sonucunuz? Ben de 2 gün önce verdim merakla bekliyorum
13-14 gün demişlerdi ama 10. gün geldi çok şükür.Bir haftaya da sizden güzel haberleri alıcaz o zaman inşallah

Kızlar gebelikte dışkıda kan gören oldumu ya . Kabızlık vardı baya çıkamamıştım az önce çıktım ama dışkı dışında kan vardı . Aceba kabızlıktanmk neyden oldu
Muhtemelen kabuzlıktandır ama doktoruna mutlaka danış onunda zararlı olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…