Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
bende bu 11kılo olayını surdan biliyorum. öncesınde spor gecmısın yoksa yanı agırlık vs 11kılo sınır demıstı doktor dusuk rıskı yoksa tabı.
Yok canım başta lekeli bir gebelik geçirdim ama çok şükür 8 haftadan sonra gelmedi . Düşük riskin var demedi doktor ama leke nereden geldi belli değildi tüp bebekle gebe kaldım . Yerleşmedir diye düşünüldü ama hala Progestan iğne ve fitile devam .. kutular bitince bırakacağım ama hani çok şükür öyle riskim olmadı . Evet sonuçta insanlar hamileyken çocuk yaşıyor bugün arkadaşım kızını taşıyor 7 aylık hamile kızı 3 yaşında gayette ağır aslında . Ama işte zor buldum ben hemen içimi korku sarıyor birdaha yapmıycam geriliyorum ya korkuyorum .

Tedaviye başlarken kullanmaya başladım 3 aydır devamm ediyorum gerçekten bazen 8 aylık gibi oluyor göbeğim
Ne zaman bırakacaksın canım ? Bende hala iğne ve fitile devam doktor elindekile birtir dedi 13+4 e felan kadar gidiyor . Doktorumda zaten 13/14 haftalık olana kadar devam et dedi . Sen kaç haftalık oldun ? GulizAli de vardı bizim topikte onda nasıl gidiyor aceba

Selamlar kızlar 12 haftalık hamileyim, doktor cinsiyet görmedi yada emin olamadı heralde söylemedi. Ama beni bir merak sardı Tahminde bulunabilecek olan var mı?

Eklentiler

• image.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 36
kıyamam yorma tabı kendını zaman cok hızlı gecıyor hamılelıgın tadını cıkar. İşler bıraz eksık kalabılır. Kaba bır tabır olacak belkı ama hayvanları dusunun onlar bile gebe kalınca ekstra yavaslıyorlar bazısı hıc hareket bile etmıyo. Bıraz nazlı ve hassas olmaktan bişey olmaz

Vallaha haklısın canım . Aman taşınma telaşımdayım plastik kutular aldım ne olacak ağırlığı dedim ama 5/6 kilo geldi yukarıda tarttım neyse birdaha yok ağır kaldırmak

3 aylik oldum bende 3 kilo almışım tam

Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Canım olabilir sakın stres yapma kendini oğlumda öyle bir kanamam olduki günlerce sürdü hiç birşey olmadı şükür her kanama düşük tehlikesi değildir

Merveturann canım ben de kiloluyum hem de çok. Şöyle diyim 6 7 aya kadar belli olmaz bebeğim perinetalog şu bu o kadar dr a gittim bazı dr şak bakalım kilodan görebilecek miyim diyor üzülüyorum ben biraz nezaketsiz buluyorum. Kendi dr um kilonun hiç lafını etmedi valla zor da olsa bastırdı bayağı uğraştı göreceğini gördü. Bazı dr sığınıyo o kilo işine bence. Oooo bunun cihazı çok iyi dediğim dr da hemen kilo diyo. Kendi dr umun cihazı kapkara bişi anlamıyorum ama tecrübe kiloyu da hallediyo bence

Canım olabilir sakın stres yapma kendini oğlumda öyle bir kanamam olduki günlerce sürdü hiç birşey olmadı şükür her kanama düşük tehlikesi değildir
İnşallah canım. İnan aklım başımdan gitti. Doktor ilişkiyi yasaklamamıştı herhangi düşük tehlikesi yok diye ama kanama geldi işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…