Yok canım başta lekeli bir gebelik geçirdim ama çok şükür 8 haftadan sonra gelmedi . Düşük riskin var demedi doktor ama leke nereden geldi belli değildi tüp bebekle gebe kaldım . Yerleşmedir diye düşünüldü ama hala Progestan iğne ve fitile devam .. kutular bitince bırakacağım ama hani çok şükür öyle riskim olmadı . Evet sonuçta insanlar hamileyken çocuk yaşıyor bugün arkadaşım kızını taşıyor 7 aylık hamile kızı 3 yaşında gayette ağır aslında . Ama işte zor buldum ben hemen içimi korku sarıyor birdaha yapmıycam geriliyorum ya korkuyorum .bende bu 11kılo olayını surdan biliyorum. öncesınde spor gecmısın yoksa yanı agırlık vs 11kılo sınır demıstı doktor dusuk rıskı yoksa tabı.
Ne zaman bırakacaksın canım ? Bende hala iğne ve fitile devam doktor elindekile birtir dedi 13+4 e felan kadar gidiyor . Doktorumda zaten 13/14 haftalık olana kadar devam et dedi . Sen kaç haftalık oldun ?Tedaviye başlarken kullanmaya başladım 3 aydır devamm ediyorum gerçekten bazen 8 aylık gibi oluyor göbeğim
Suyunu iyice tüket canım azalır Allah’ın izniyle ve bol bol dinlenbenımde öyle söyledı cok hareketlılermıs. bende kasılma cıktı suyu az ıctıgım ıcın.
Bana da midem çok bulanıyor diye kız diyorlardı demek ki hep Faso fisoymusBenim kızımda herkes ve tuz testiymiş, makas bıçak testiymiş yok karın sivriliği yok yüz güzelliği hep erkek sonuç verirken, ben içimden hep kız bence demiştim ve kızım doğdu inanmamak lazım
kıyamam yorma tabı kendını zaman cok hızlı gecıyor hamılelıgın tadını cıkar. İşler bıraz eksık kalabılır. Kaba bır tabır olacak belkı ama hayvanları dusunun onlar bile gebe kalınca ekstra yavaslıyorlar bazısı hıc hareket bile etmıyo. Bıraz nazlı ve hassas olmaktan bişey olmazYok canım başta lekeli bir gebelik geçirdim ama çok şükür 8 haftadan sonra gelmedi . Düşük riskin var demedi doktor ama leke nereden geldi belli değildi tüp bebekle gebe kaldım . Yerleşmedir diye düşünüldü ama hala Progestan iğne ve fitile devam .. kutular bitince bırakacağım ama hani çok şükür öyle riskim olmadı . Evet sonuçta insanlar hamileyken çocuk yaşıyor bugün arkadaşım kızını taşıyor 7 aylık hamile kızı 3 yaşında gayette ağır aslında . Ama işte zor buldum ben hemen içimi korku sarıyor birdaha yapmıycam geriliyorum ya korkuyorum .
Vallaha haklısın canım . Aman taşınma telaşımdayım plastik kutular aldım ne olacak ağırlığı dedim ama 5/6 kilo geldi yukarıda tarttım neyse birdaha yok ağır kaldırmakkıyamam yorma tabı kendını zaman cok hızlı gecıyor hamılelıgın tadını cıkar. İşler bıraz eksık kalabılır. Kaba bır tabır olacak belkı ama hayvanları dusunun onlar bile gebe kalınca ekstra yavaslıyorlar bazısı hıc hareket bile etmıyo. Bıraz nazlı ve hassas olmaktan bişey olmaz
3 aylik oldum bende 3 kilo almışım tamAa çok iyisin maşallah :) ilk günler bende yarım kilo vermiştim sonra almışım ama yeme düzenim aynıydı yani şaşırdım açıkcası ne kadar az kilo alsak o kadar iyi bence benim 2. Gebelik diğerinde 18 kilo almıştım ama çok şükür hepsini verdim inşallah bundada verebilirim
Bişey olmayacak Allah’ın izniyle içini ferah tut dua etKızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
dualarım senınle canım birşey olmaz Allahın ıznıyleKızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Doktora sormayı unuttum ya ne kadar almak doğru diye ama dikkat etmekte fayda var son aylar çok hızlı alınıyor3 aylik oldum bende 3 kilo almışım tam
Canım olabilir sakın stres yapma kendini oğlumda öyle bir kanamam olduki günlerce sürdü hiç birşey olmadı şükür her kanama düşük tehlikesi değildirKızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Hepsi koca bir yalan tüm teoriler kız çıktı bendede ama sonuç erkekBana da midem çok bulanıyor diye kız diyorlardı demek ki hep Faso fisoymus
Amin canım amin inşallahBişey olmayacak Allah’ın izniyle içini ferah tut dua et
İnşallah canım. İnan aklım başımdan gitti. Doktor ilişkiyi yasaklamamıştı herhangi düşük tehlikesi yok diye ama kanama geldi işte .Canım olabilir sakın stres yapma kendini oğlumda öyle bir kanamam olduki günlerce sürdü hiç birşey olmadı şükür her kanama düşük tehlikesi değildir
Bizim grup erkek anneleri resmenevet pek anlasilmiyor ama sivri diyorsan erkek o zaman senin dezaten bizim grup malum
icinize dogan bir sey var mi peki?
Kilom da yok ama böyle yani göbüşKız maşallah ikizlere hamileyim daha böyle olmadımtatlı görünüyor
Ayyy çok geçmiş olsun nasılsın ne dedi doktorKızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?