- 5 Şubat 2025
- 222
- 265
- 18
- 35
Amin çok teşekkür ederimAyyyy hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın inşallah
Şimdilik iyiyim canım çok şükür . Sağ olasınİyi misinnn
Ahhhh amin amiiiiin sağlıklı sonucu görmek sonrasında da cinsiyeti görmek istiyorum rabbim nasip etsin bana da. Kaç günde geldi sonucunuz? Ben de 2 gün önce verdim merakla bekliyorumAmin çok teşekkür ederim
Hepimiz sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
Zaman geçmedi kaç gündür valla ya uykudan uyanıp uyanıp telefona bakıyorum günlerdir.Amerikaya gitti sonuçta saat farkı var belli olmaz belki gece de gelir diye
Ben de devam ediyorum canım. İki fitil haftada bir iğne şeklinde ama iğneyi yaptırmıyorm benBir ben kaldım galiba Progestan devam edenoda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
o kara cihazla büyük ihtimalle kız dedi vallaSeni çok çok iyi anlıyorum canımm
Peki sen öğrenebildin mii ne yaptın
Özelede gittim bende aynı sorunu yaşadım cihazı iyidir dediğim kişiden
Perinatolojideki doktorum yine bi tahminde bulunmuştu mesela
Yine ondan randevu almaya çalışıyorum ama düşmüyor
Valla bazıları yorumluyor bende merak ediyorum benimkine de bir baksanızKızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?
Ay Ciddn aşırı gerginim etrafındakiler şaşıp kalıyorNormal normal hahha kıyamam üzülmebende de bi hafta sinir oldu geçti iyi ki bir hafta sürdü. Gerçi ben ne yaşadıysam hepsi 1 hafta şeklinde sürdü
Olsun aşkım kullanalım napalım 10 hafta kullandık 2/3 haftadan ne olacak sankiAşkım 10. Haftada bırakacaktım normalde ufak bi kanama alanım varmış o yüzden devam ettim kontrole gittim geçen, doktorum dedi yani zorlamıyorsa seni bi sonraki kontrole kadar devam et hafif bi kanama alanı devam ediyor kanaman olmasın dedi 3 hafta daha kullanacağım:/
Ben de 12+4 üm ve progestan devam,hatta uzun bir süre daha seninle olucak dedi doktorumBir ben kaldım galiba Progestan devam edenoda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Hahah olsun geçer hepsiAy Ciddn aşırı gerginim etrafındakiler şaşıp kalıyor
Oyyy maşallahSelam kızlarr. Bugün 12+4 olarak kontrole gittim. Sonrasında diyetisyene gideceğim için çok az su içmiştim ama siz öyle yapmayın,bebek kesede sıkışmış gibi görünüyordunormalde 2 haftada bir gitmeme rağmen hiç böyle olmamıştı çünkü çok su tüketirim ama az su tüketmek aynı zamanda kasılmalara sebep oluyormuş aklınızda olsun. Onun dışında keyifçi bir bey olucak bacak bacak üstüne atmış takılıyordu gazım olduğu için doktor gaspas yazdı ve artık folik asit yerine multivitamine geçiş yaptım. Son olarak,miyom kaynaklı hamilelik sonuna kadar cinsel ilişki yasak gibi görünüyor
Kusura bakmayın şimdi gördüm bende aynı şeyleri yaşıyorum ara ara rahim büyüdüğü için normalmiş sanırımMerhaba bende 12.haftalığım sizin belirtileriniz neler acaba bende kasık ağrısı karın ağrısı vs oluyor bazen oturunca alttan batma his ediyorum normal mi bilmiyorum da
Maşallah sağlıkla gelsinArkadaşlaar fetal dna sonucumuz temiz çıkmış çok şükür
Üst üste erkek bebiş haberlerinden sonra da artık bi kız haberi gelmesin mi???
Haydi benden gelsn o zaman
Ben de devam ediyorum canım 12+2 yim. Doktorum belki 30-35e kadar kullanırız bakalım dedi çok şükür yine de bu günümüzeBir ben kaldım galiba Progestan devam edenoda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Ben zaten hep çok su içen biriydim,hamilelikle de rutinimi hiç bozmadım ama bugün diyetisten korkusundan içmemiştimOyyy maşallahsu sakın az tüketme 1,5 litreyle başla 2,5 litreye çıkart bir hafta sonra. Su gerçekten çok önemli aman diyim
Bakalım kızmı ya çok merak ettimBen de devam ediyorum canım. İki fitil haftada bir iğne şeklinde ama iğneyi yaptırmıyorm beniçimiz rahat etsin diye demişti dr. Fitili de bıraksam olur sanırım ama dr um eminci az.
o kara cihazla büyük ihtimalle kız dedi valla
Bende senin kilondayimYa benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
Arkasını dönmüş sankiSelamlar kızlar12 haftalık hamileyim, doktor cinsiyet görmedi yada emin olamadı heralde söylemedi. Ama beni bir merak sardı Tahminde bulunabilecek olan var mı?
Aynen bazen bende deli fişek gibi oluyorum.Ay Ciddn aşırı gerginim etrafındakiler şaşıp kalıyor
Salı günü bende gideceğim bakalım inş güzel kilo vermişimdir.Listeme çok uymadim ama çok çok yemedim de ,bilemiyorum artıkBen zaten hep çok su içen biriydim,hamilelikle de rutinimi hiç bozmadım ama bugün diyetisten korkusundan içmemiştimama kasılma kısmını da duyunca hemen termosuma sarıldım
Sarıl sarıl bırakma karnım lıkır lıkır benim de içmekten hahahBen zaten hep çok su içen biriydim,hamilelikle de rutinimi hiç bozmadım ama bugün diyetisten korkusundan içmemiştimama kasılma kısmını da duyunca hemen termosuma sarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?