Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    39
Progestan fitil beni mahvetti ya iç kısmı kabararak dışarı doğru çıktı acıyor artık, mikrop kapacak diye de korkuyorum. pazartesi doktora gidicem en azından bir hafta içsem bir hafta fitil olarak kullansam olur mu demeyi düşünüyorum. Sizler sürekli aynı şekilde mi kullanıyorsunuz?

Canım benim arkadaşım aynen öyle hatta daha kötü oldu travazol verdi doktor sürsün diye 3 gün sürdü geçti doktoruna sor izin verirse sende kullan

Dün gece mide yanmasından uyuyamadım sımdı yıne basladı ilk kızımdada en cok bundan cekmiştim. Suan feci yaa. hiçbişey yedirmiyo saolsun.
Ben de öyleyim istisnasız her gün akşam yemeğinden sonrası benim için kabusa dönüyor. Önce rennie kullandım yeterince etkisini görmedim gaviscon tablet kullanıyorum şimdi epey rahatlatıyor

Merhaba kızlar ben 2 gün önce bütün ilaçları bıraktım doktor tavsiyesi üzere, proluton ve oksapar iğneler, fitiller, estrofemler bitti çok şükür darısı size inşaALLAH sadece günde 2tane kan sulandırıcı aapirin kullanıyorum halaa şişkinliklerim var ama yavaş yavaş geçer sanırım şuan 13+1 haftalığız
Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin tekrarını yaşatmasın aminn
Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Seninde az kalmış canım bırakmana, biraz daha sabır sonra keyfini çıkarırsın hamileliğin

Merhaba kızlar ben 2 gün önce bütün ilaçları bıraktım doktor tavsiyesi üzere, proluton ve oksapar iğneler, fitiller, estrofemler bitti çok şükür darısı size inşaALLAH sadece günde 2tane kan sulandırıcı aapirin kullanıyorum halaa şişkinliklerim var ama yavaş yavaş geçer sanırım şuan 13+1 haftalığız
Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin tekrarını yaşatmasın aminn
Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Seninde az kalmış canım bırakmana, biraz daha sabır sonra keyfini çıkarırsın hamileliğin
Hadi gözünüz aydın sağlıkla rabbim doğuma ulaştırsın inşallah
Tşk ederim canım RÂBBiM hepimize nasip etsin o günleri aminnn

3 kilo aldım ben. Doktorum normal doğum istiyorsan dikkatli ol dedi. Kahve,çiğköfte, acılı baharatlı yağlı şeyler kesinlikle yasakladı

Kızlar günaydın, umarım yardımcı olabilecek birşeyler söylersiniz mahvoldum çünkü… boğaz ağrım var çok şiddetli sanki kesikler var orda sadece parol içiyorum ama etki etmiyor 4-5 gündür böyle bu saatte boğaz ağrıma uyandım pastil alabilen var mı veya bi önerisi olan var mı perişan oldum

Çok geçmiş olsun, bir şey diyemiyorum çünkü benim her şeyim anormal sana dokunur falan

Geçmiş olsun canım bal sarımsak limon iyi geliyor sarımsağı minik minik doğrayıp koyacaksın yutacaksın çiğnemeden zararı olmaz sanırım

Canım boğazını sürekli ıslak tut. Ilık ballı su falan iç. Bol bol sıvı tüket .

Günaydın canım çok geçmiş olsun iyi bilirim o boğazın kesiliyormuş hissiyatını astımım tuttuğunda öyle oluyorum. Bol su ve sıvı tüketmeni öneririm. Sıcak sıcak çorba iyi gelir, sıcak çay iç limonlu. Başka ne yapılır bilemiyorum ilaç kullanamadığımız için. Pastil bitkiseldir bir şey olacağını düşünmüyorum “bence” kullanılır.

Günaydın kızlar, sabah kahvaltıdan sonra bulantı atakları yaşarken akşam yemekte ne yesem diye deliriyorum, böyle saçma sapan her şeyi yiyorum, tabii ki sonra acısını çekiyorum ama midem bulanmıyor pek, gündüz bulantısı ne zaman geçer ya ortalama?

Benim boğazım da ağrıdı gebelik öncesinde de gebelikte de bir kerelik buz yedim geçti yada dondurma. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…