Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
tabii ki, ben de cok anlamam, zaten ilk hamileligim ama annemlere gosteririm insan cinsiyeti ogrenmeden once en ufak bi’ ihtimale dahi heyecanlaniyor iyi biliyorum zira

Evet yormuyorum kendimi. Eşimde o eski kandır ağrın varmi diye soruyor. Hayir deyince bişey yoktur o eski kandı diyor. Bi daha olursa Dr ararım

Kızlar selamlar az önce iki tane plastik taşınma kutusu taşıdım arabadan eve . Ama sonra kısa bir rahmim sızladı sanki korktum 5/5,5 kilo felan geliyor ağırlıkları şaşırdım aslında taşırken okadar ağır hissetmemiştim . Birşey olmaz dimi çok korktum

Ben de kiloluyum ya. 70 ile hamile kaldım. Öncesinde uzun süreli bi rahatsızlığım vardı ve çok hareketsiz kalmıştım. Aldığım kiloları veremeden hamile kaldım 3 kilo da aldım yani var baya. 90larda bitiririz heralde diye düşünüyorum süreci

mumkun oldugunca agir tasimaktan kacinmak gerekiyor ama bir sey olmaz bence minnos uyari vermistir sadece ben buradayim anne agir kaldirma diye sonucta eskiden annelerimiz neler neler kaldiriyorlarmis, ben de ikinci cocuk olursa mesela onu kaldirmak zorunda kalacagim allah bi’ sekilde direncini verir diye dusunup avutuyorum boyle durumlarda kendimi

Hiç bakılmadi bı bakılsın dediler bende normalde ritim bozukluğu vardı ama çok oncedendi tedavisini olmuştum şimdi ara ara oluyor genede dediğin gibi bı gözükmek lazım

Ben spora gidiyordum çok sıkı diyetteydim taaaki hamile kalana kadar 72 ile hamile kaldım şuan 74 olmuşum , doktor karından baktiginda kıza benziyor ama vajinal bakalım pozisyonu net değil dedi vajinal baktı bı sıkıntı olmadı

Ya okadar evhamlandırdılarki beni şu saate tüp bebek doktoruma yazdım adam bezdi yemin ederim birşey olmaz ama ağır kaldırma sen yinede yazmış haklı olarak ne desin . Ya evet insanlar 2/3 yaşında bebekleri kaldırıyor taşıyorlar . Benimki şırada binde bir . Evet uyarıyı verdi korkuttu beni zaten korkuyorumda sonra mal mal yinede yapıyorumgeçen alışveriş torbası taşıdım hafiften kasıklarım ağrıdı ay birdaha yazmıycam dedim aradan 10 gün geçti . Neyse harbi bu son yani

Gördümü peki ay keşke bende baktırsaydım

Ben oğlumu gün içinde 1.500 kere kucağıma alıyorum. 10 kilo . Zorundayım ne kadar dikkat etsemde zorunda kalıyorum. Birseycik olmaz inşallah

Gördümü peki ay keşke bende baktırsaydım
Gösterdi kuzum daha doğrusu şöyle kıza benzettim ama bu haftalarda yanılma payım olabilir dedi bir oğlum var gönlümden geçen hep kız tabii ki sağlıklı olması önceliğim vajinadan bakınca kıza daha çok benzettim dedi sonra 10 gün kuralını biliyorsundur tekrar gittim çağırdı erkeğe de benziyor kızada en iyisi bekleyelim dedi benim de göbekten pozisyonu tam alamıyor kalp atışını bile ben hep vajinal duyarım ilk gebeliğimde de öyle olmuştu o da kilodan eminim yani

Ben oğlumu gün içinde 1.500 kere kucağıma alıyorum. 10 kilo . Zorundayım ne kadar dikkat etsemde zorunda kalıyorum. Birseycik olmaz inşallah
Rabbim sürecimizi kolay etsin inşallah. Zor bulduk çok pimpirikliyim bu yüzden aşırı korktum zaten direk tüp bebek doktoruma yazdım sanki adam ne diyecekse birşey olmaz ama sen yinede fazla ağır kaldırma dedi Off neyse çarşamba bebişi görüceğim ozaman rahatlarım

Hiç bakılmadi bı bakılsın dediler bende normalde ritim bozukluğu vardı ama çok oncedendi tedavisini olmuştum şimdi ara ara oluyor genede dediğin gibi bı gözükmek lazım
İnşallah güzel geçirirsin hamileliğini canım benim ritim bozukluğu da zor. Kışkışşşş olsun tüm kötü rahatsızlıklar bizlerden

Hareket etmeye başlasalarda içimiz rahat etse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…