- 8 Şubat 2025
- 97
- 126
- 8
iste bunlar hep hormonIyy ben tiksiniyorum adamda sorun yok ki mesela parfüm kokusu, sigarayla karışık falan geliyo, işten gelince hele aaaaaa kaçıyorum, üzülüyor o da beni sevmiyorsun diye de alakası yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste bunlar hep hormonIyy ben tiksiniyorum adamda sorun yok ki mesela parfüm kokusu, sigarayla karışık falan geliyo, işten gelince hele aaaaaa kaçıyorum, üzülüyor o da beni sevmiyorsun diye de alakası yok![]()
Ay benimde aşırı dökülüyor ama keçe gibi değilSaçlarım aşırı dökülüyor vede keçe gibi derler ya o şekilde
Ben çok merak ediyorumBakalım bizim bebeler neçıktı benim göbüşüm büyük göbekli hamiş olcam galiba
Göbeğimi atsam şekline bakar mısınız ben hiç anlamıyorum şu ankiz olursa gobus yuvarlak, yayginca oluyormus, ustten baslayip boyle top gibi olurmus
alyansi da ipe baglayip gobege tuttugunuzda daire cizermis.
hamile kisinin haberi olmadan catal olan tarafa oturmayi tercih ederse kiz olurmus.
hepsi isin eglencesi tabii, saglikli olsunlar da.ben ilk evde test sonucunu gorunce kiz hissetmistim, sonra nedense erkek olmasini istedi icimde bi’ ses, vardir elbet bir hikmeti.
![]()
Ben de çok merak ediyorum amin canimm inşallahBen çok merak ediyoruminşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar
Benim geçen sene ilk hamileliğimde olmuştu kürtaj sonrası gittim holter ve doppler bakıldı temiz çıktı canım. Bu defa yine olunca doktoruma sordum hormondan çok normal geçen sene de baktırmıştık normal çıkmıştı korkma dedi. Sana hiç bakılmadıysa bi kardiyolojiye gözükBende öyleyim ya aslında gecenlerde yazmistim şiddetli baş ağrısı vardı ama delirten cinsten kadın doğum doktorum dahiliye ve KBB ye gitmemi önerdi sinüzit iltihabı olmuşum dahiliye de TSH yüksek çıktı ama çarpıntı için kardiyolojiye görünmeni isterim dedi birde kiloluyum onunda etkisi var holter takılsın dedi öyle işte![]()
12 hafta 1 günlükmüşkacıncı haftandı canım
Ayy banada erkek dedi ama ikili taramada erkek dedi kesinmi dedim kesin dedi benimde başima gelirmi acababenım kızımda ılk erkek demıstı doktor bıkac hafta sonra kız dedikordonmus meger o pipi sandıgı
![]()
Normal canım benim de 2 gün yok 2 gün var sıkıntı yapmaMerhaba kızlar hamilelik belirtilerim bugün sanki bir anda kayboldu. Ama kanama filan yok. Dün biraz yürüdüm bebeğe bir şey olmamıştır değil mi? Hamilelik belirtisi kaybolan var mı hiç
Haftamız ilerliyor belirti dediğimiz şeyler bu haftalarda bitiyorMerhaba kızlar hamilelik belirtilerim bugün sanki bir anda kayboldu. Ama kanama filan yok. Dün biraz yürüdüm bebeğe bir şey olmamıştır değil mi? Hamilelik belirtisi kaybolan var mı hiç
Ben göbekliyim ama görüyorlar 66 kiloya düşmüşümYa benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
Kaç haftalık maşallah sağlıkla doğsun inşallahErkek senesi devam ediyor sanırım oğlum oluyor![]()
İnşallah bakalım çok sağol ya desteğin ve moralin içinİnanki yakalar hayırlısıylabenimkide geç döllenmeydi sata göre 1 haftadan fazla geride duruyordu
Şimdi haftasını yakaladı geçti
Yeni yeni gelişiyolar biraz sabır
Benimde bir kere gece geldi sonra hiç gelmedi. Dr da napsin gerekli iğneleri vuruldu şuanlık dufaston içiyorum. 40 gün iç dedi 20 günü bitti. Bir daha olursa Dr söylerimLioo benimde son kanamam kahverengi ama baya fazla gelmişti çamaşırıma kadar koştur koştur gittim vücut eski kanı atmış dedi kanama alanı durdu denilmişti çünkü, o gelen son olmuştu umarım seninkide son kalanı atmış olur
yinede doktoruna danışmanı öneririm benim o gun normalde progestani kesecektik kanama olunca on gün daha kullandım
Ya maşallah ultrasonda mi belli oldu. Evet herkesin erkek.Erkek senesi devam ediyor sanırım oğlum oluyor![]()