- 5 Şubat 2025
- 219
- 260
- 18
- 35
valla bı bak bakalım 20li haftalarda benım kıza döndüAyy banada erkek dedi ama ikili taramada erkek dedi kesinmi dedim kesin dedi benimde başima gelirmi acababirde zibin aldim bi suru genelde erkekte yanilmazlar diyorlar ama
Ayy sizedemi kesin demişti peki cinsiyetine bizimkine kesin dedivalla bı bak bakalım 20li haftalarda benım kıza döndü
o benımYa benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
evet kesın demiştiAyy sizedemi kesin demişti peki cinsiyetine bizimkine kesin dedi
ben yaptırdım hala cıkmadı gecen hafta persembe vermıstım 10iş günü demişti bi çıksaydı. Ben gidip verdım lab a eurofins benımkıKizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
Ne kadar ödeme yaptınızben yaptırdım hala cıkmadı gecen hafta persembe vermıstım 10iş günü demişti bi çıksaydı. Ben gidip verdım lab a eurofins benımkı
Bebekler aşırı hareketli mesaneme baskı yapıyorlar ondan. Bide hafif idrar yolu enfeksiyonum var canım. Sen naptınne dedi canım doktor agrılarına
Doktorumada yazdım birşey olmaz ama ağır taşıma yinede dedi canımolmaz canım 11kıloya kadar tasıyabırsın
14+5 dim ben gittiğimde vajinal baksamda göremem kese yukardadırGösterdi kuzum daha doğrusu şöyle kıza benzettim ama bu haftalarda yanılma payım olabilir dedi bir oğlum var gönlümden geçen hep kız tabii ki sağlıklı olması önceliğim vajinadan bakınca kıza daha çok benzettim dedisonra 10 gün kuralını biliyorsundur tekrar gittim çağırdı erkeğe de benziyor kızada en iyisi bekleyelim dedi benim de göbekten pozisyonu tam alamıyor kalp atışını bile ben hep vajinal duyarım ilk gebeliğimde de öyle olmuştu o da kilodan eminim yani
Kader arkadaşım seni anlıyorumo benımMalesef kilom var. Vajinali hıc yeklıf etmedı doktorum
Ben bebişimi 10+4 te gördüm çok sakin duruyordu sadece ayakları hareket ettirdiBebekler aşırı hareketli mesaneme baskı yapıyorlar ondan. Bide hafif idrar yolu enfeksiyonum var canım. Sen naptın
Ben de geçen çarşamba eurofins e kan verdim hala sonuç yokben yaptırdım hala cıkmadı gecen hafta persembe vermıstım 10iş günü demişti bi çıksaydı. Ben gidip verdım lab a eurofins benımkı
Benim de biri arada hareket ediyor ama diğeri hep hareketli zıplıyorBen bebişimi 10+4 te gördüm çok sakin duruyordu sadece ayakları hareket ettirdibir sonrakinde çikolata yiyip gidicem bakalım nasıl olcak merak ediyorum nasıl hareket ettiğini ultrasonda
Düşük tehdidi atlatınca korkuyor insanbence olmaz bende calısıyorum tüm gün dısardayım arada ayaklarımı uzatmak istiyorum tabi ama genel olarak sorun olmuyor
Ayyy tabii ki öyle gerçekten her bebek farklı huyu suyu karakteriBenim de biri arada hareket ediyor ama diğeri hep hareketli zıplıyoro yüzden çok doğru her bebek aynı değil diye boşuna dememişler
Ahahah inşallah sakin olurAyyy tabii ki öyle gerçekten her bebek farklı huyu suyu karakterieşim pek sakinmiş bebekliğinde bakalım öyle mi olacak anasının yavrusu
Ayyy inşallah inşallah huyu bana çekmesinAhahah inşallah sakin olurbizde biri sakin diğeri hep hareketli annem biri sen biri eşin diyor
Sinirli misin hareketli misin niye öyle dedinAyyy inşallah inşallah huyu bana çekmesinHahah yerim onları ben minnoşlar allah ayırmasın ikisini de birbirinden sağlıkla büyüsünler maşallah
Çok tez canlıyım çok hareketliyimSinirli misin hareketli misin niye öyle dedinamin canım hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?