- Konu Sahibi mayala katar
- #8.741
Ayy inşallah cancağızımmm inşallahÖyle daha belirgin olur canım inşallahAt bizede sonucu
![]()

Ay atarım tabi kızzzzz kocamın haberi yok sizin var ona atmadan size attım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah cancağızımmm inşallahÖyle daha belirgin olur canım inşallahAt bizede sonucu
![]()
Ben durdu diye düşünüyordum, hatta pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Dün doktora gittik ultrasondaki kanama alanı büyümüştü iki katına çıkmıştı maalesef. Yine istirahat verdi, lavabo dışında kalkmam yasak. Benim bir süre böyle geçecek belli ki, inşallah iyi olurSende durumlar nasıl canım lekelenmelerin durdu mu
Ben durdu diye düşünüyordum, hatta pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Dün doktora gittik ultrasondaki kanama alanı büyümüştü iki katına çıkmıştı maalesef. Yine istirahat verdi, lavabo dışında kalkmam yasak. Benim bir süre böyle geçecek belli ki, inşallah iyi olur
Ahahah ah inşallah kuzum ayy at at tabi biz daha iyi anlarız erkeklerdenAyy inşallah cancağızımmm inşallah
Ay atarım tabi kızzzzz kocamın haberi yok sizin var ona atmadan size attım![]()
Ayy canım yaa inşallah en yakın zamanda geçerBen durdu diye düşünüyordum, hatta pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Dün doktora gittik ultrasondaki kanama alanı büyümüştü iki katına çıkmıştı maalesef. Yine istirahat verdi, lavabo dışında kalkmam yasak. Benim bir süre böyle geçecek belli ki, inşallah iyi olur
İsabet ettirsin hepimiziBugün gittik eşime Spermiogram yapılacak hoca Güler yüzlüydü inşallah güzel haberler almak nasip olur![]()
Dr hangi gün dediyse bence ozmn yap ilaçlarını düzenli devam etBeklemek zorundayım zaten arkadaşım haftasonu girdi araya sabahtan yapsaydım testi kesin zaten bugün kan verirdimpazartesi 10. Günüm versem mi evde idrarla mı takip etsem bilemedim
İnş canım benim iyi olacak Tabiki Allahın izniyle benmde geçen gün bir damla pembe geldi sonra ara ara az kahve geldi bugün fitilden sonra yine geldşBen durdu diye düşünüyordum, hatta pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Dün doktora gittik ultrasondaki kanama alanı büyümüştü iki katına çıkmıştı maalesef. Yine istirahat verdi, lavabo dışında kalkmam yasak. Benim bir süre böyle geçecek belli ki, inşallah iyi olur
Fitilin kanama yaptığını hemşire bana söylemişti canım, senin kanama ile ilgili bir ultrason muayenen olmuş muyduYa kızlar benim bugün lekelenmelerim hep fitilden sonra oldu normal mi fitilden sonra olması
Çok geçmiş olsun canım, hamileliklerin yarısı böyle ara ara kanamalı geçiyormuş ilk 3 ayda. Endişe etme çabucak geçer bu günlerBen durdu diye düşünüyordum, hatta pazartesi işe başlamam gerekiyordu. Dün doktora gittik ultrasondaki kanama alanı büyümüştü iki katına çıkmıştı maalesef. Yine istirahat verdi, lavabo dışında kalkmam yasak. Benim bir süre böyle geçecek belli ki, inşallah iyi olur
İnşallah canım, biraz buruk başlamış olduk doğrusuÇok geçmiş olsun canım, hamileliklerin yarısı böyle ara ara kanamalı geçiyormuş ilk 3 ayda. Endişe etme çabucak geçer bu günler![]()
Stresini çok iyi anlıyorum insanın evine ultrason cihazı alıp her an kontrol edesi geliyor ama bil ki bu zor günler geçecekİnşallah canım, biraz buruk başlamış olduk doğrusu
Bazen sağda bazen solda batmalar oluyorKramplarınız nasıl bir kramp acaba?
Karında mı adet krampı gibi veya böyle sap sol yanlarda mı?
Aynen valla başına gelmeyen bilmiyor bu süreci anlatsanda ne kadar anlayabilir başına gelmeyen iyiki böyle bir platform var iyiki varsınız kizceler kader ortaklarımızAhahah ah inşallah kuzum ayy at at tabi biz daha iyi anlarız erkeklerden![]()
Doktorum 12. Gün 9 Nisan'da yani ver dedi ilaç kullanmıyorum canım ben doğal siklus yöntemiyle ilaçsız yaniDr hangi gün dediyse bence ozmn yap ilaçlarını düzenli devam et
Canım keseden öncede böyle lekem olmuştu sonra kese için gttğşmde ultrasynda kanama için bişey demedi kan değil tam kahverengiFitilin kanama yaptığını hemşire bana söylemişti canım, senin kanama ile ilgili bir ultrason muayenen olmuş muydu
Ozmn bekle canım ama Allah korusun bi leken bişey olursa konuşursun hemenDoktorum 12. Gün 9 Nisan'da yani ver dedi ilaç kullanmıyorum canım ben doğal siklus yöntemiyle ilaçsız yani
Öyle yaparım sağol arkadaşım valla şuan leke falan hicbisirseyim olmadı çok şükürOzmn bekle canım ama Allah korusun bi leken bişey olursa konuşursun hemen
İnşallah canım benim inşallahOndan değil ya yarın başka markayla yapıyım artık inşallah doğrudur![]()