Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım maşallah ne kadar çıkmış karnınEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
![]()
Benim memikler de karnım da felaket büyüdülerCanım maşallah ne kadar çıkmış karnın
Maşallah ikiz sandım görünce benim bunun yarısı kadar ne kadar büyüdü göbeğim diyordumEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
![]()
Az önce çektirdim eşime 12 haftaMaşallah ikiz sandım görünce benim bunun yarısı kadar ne kadar büyüdü göbeğim diyordumkaç haftalık burda?
18bın tlNe kadar ödeme yaptınız
benımde öyle söyledı cok hareketlılermıs. bende kasılma cıktı suyu az ıctıgım ıcın.Bebekler aşırı hareketli mesaneme baskı yapıyorlar ondan. Bide hafif idrar yolu enfeksiyonum var canım. Sen naptın
tabı canım ömcesınde öyle bir gecmısın varsa dıkkat et tabıkıDüşük tehdidi atlatınca korkuyor insan
oyyy cok tatlış yaa bence erkekEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
![]()
Erkek diyenler çoğaldı haha bakalım pipili mi geliyor annem de dakika başı kesin erkek diyip duruyoroyyy cok tatlış yaa bence erkekherkesın ıc karın yapısı farklı sakın baskalarıyla kıyaslama canım. Hamıleyız kız tabı cıkıcak. Bende hep şey diyorum sımdı normaldede kilom vardı biraz sımdı göbegıme kımse laf edemez bebek o göbek degıl der gezerım diyorum
göbekten utanmayacagımız tek dönem
![]()
bende bu 11kılo olayını surdan biliyorum. öncesınde spor gecmısın yoksa yanı agırlık vs 11kılo sınır demıstı doktor dusuk rıskı yoksa tabı.Doktorumada yazdım birşey olmaz ama ağır taşıma yinede dedi canım
eşim göbegını goren kac aylık deyınce 15haftalık dedıgınde aaa cok cıkmıs gobegın derlerse napcaksın diyor bende ne bılcekler 15hafta oldugunu 6aylık desem kım bilcek diyorumErkek diyenler çoğaldı haha bakalım pipili mi geliyor annem de dakika başı kesin erkek diyip duruyoraşılama yaptırdım 7 kere 68 kiloyla hamile kalmıştım biraz kilo alınca diyetisyene başladım geri 67 kiloya düştüm
dimi annem de öyle diyor iç karın yapısı falan filan. Hahah ilk defa göbeğimiz var diye üzülmeyeceğimiz dönemdeyiz mükemmel ya
![]()
Hahhaha çok doğru kim bilcek hesaplama da yapamazlar direkt ay üzerinden söyle geç kaç hafta yaaa diye düşünsünlereşim göbegını goren kac aylık deyınce 15haftalık dedıgınde aaa cok cıkmıs gobegın derlerse napcaksın diyor bende ne bılcekler 15hafta oldugunu 6aylık desem kım bilcek diyorumgöbeğimizi gere gere gezelim tüm yaz. Dogduklarındada dıyet grubunda bulusuruz
![]()
ayy maasallahEvet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek miarmut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
![]()
Benimde öğleden sonra böyle oluyor ama progestan a bağlıyorum çünkü sabahları iniyorAz önce çektirdim eşime 12 haftayaaaa bir tek benim mi büyük böyle
Bende yaptırdım canım gelip aldılar evdenKizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
yaaa benım neden bukadar uzun sürdü ya beklemekm cok zorBende yaptırdım canım gelip aldılar evden
Pzrts yaptırdım cuma çıktı sonuç
Kurumdan kuruma değişiyor süreler evet beklemek maalesef çok stresli oluyor inşallah sonuçların tertemiz çıkaryaaa benım neden bukadar uzun sürdü ya beklemekm cok zor
böyle hiç anlaşılmıyor karnı çıplak görmeden ama şöyle söyleyim biraz ayrıntılı inceledim bele doğru asla yayılmıyor öne doğru çıkmış gibi öyle anladımayy maasallahdedigim gibi ben pek anlamam da anneme sordum, onden de gormek lazim yayilmis mi toplanmis mi ama yandan bakinca kiz gibi duruyor dedi
alyans testini yaptin mi peki?![]()
Benim de sabah böyle değil akşam böyle oluyor. Ayy progestan zaten çok fena çok kullandım aşılama zamanında felaket şekilde şişiriyorduBenimde öğleden sonra böyle oluyor ama progestan a bağlıyorum çünkü sabahları iniyor![]()