Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Evet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek mi 😍😂 armut gibi mi olmuş karnım ne olmuş 😅😅

Eklentiler

• IMG_0477.webp
    IMG_0477.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 57
Evet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek mi 😍😂 armut gibi mi olmuş karnım ne olmuş 😅😅
oyyy cok tatlış yaa bence erkek🤪 herkesın ıc karın yapısı farklı sakın baskalarıyla kıyaslama canım. Hamıleyız kız tabı cıkıcak. Bende hep şey diyorum sımdı normaldede kilom vardı biraz sımdı göbegıme kımse laf edemez bebek o göbek degıl der gezerım diyorum😀 göbekten utanmayacagımız tek dönem😀

oyyy cok tatlış yaa bence erkek🤪 herkesın ıc karın yapısı farklı sakın baskalarıyla kıyaslama canım. Hamıleyız kız tabı cıkıcak. Bende hep şey diyorum sımdı normaldede kilom vardı biraz sımdı göbegıme kımse laf edemez bebek o göbek degıl der gezerım diyorum😀 göbekten utanmayacagımız tek dönem😀
Erkek diyenler çoğaldı haha bakalım pipili mi geliyor annem de dakika başı kesin erkek diyip duruyor 😅😅 aşılama yaptırdım 7 kere 68 kiloyla hamile kalmıştım biraz kilo alınca diyetisyene başladım geri 67 kiloya düştüm 😍 dimi annem de öyle diyor iç karın yapısı falan filan. Hahah ilk defa göbeğimiz var diye üzülmeyeceğimiz dönemdeyiz mükemmel ya 😍😍

Erkek diyenler çoğaldı haha bakalım pipili mi geliyor annem de dakika başı kesin erkek diyip duruyor 😅😅 aşılama yaptırdım 7 kere 68 kiloyla hamile kalmıştım biraz kilo alınca diyetisyene başladım geri 67 kiloya düştüm 😍 dimi annem de öyle diyor iç karın yapısı falan filan. Hahah ilk defa göbeğimiz var diye üzülmeyeceğimiz dönemdeyiz mükemmel ya 😍😍
eşim göbegını goren kac aylık deyınce 15haftalık dedıgınde aaa cok cıkmıs gobegın derlerse napcaksın diyor bende ne bılcekler 15hafta oldugunu 6aylık desem kım bilcek diyorum😀 göbeğimizi gere gere gezelim tüm yaz. Dogduklarındada dıyet grubunda bulusuruz😀

eşim göbegını goren kac aylık deyınce 15haftalık dedıgınde aaa cok cıkmıs gobegın derlerse napcaksın diyor bende ne bılcekler 15hafta oldugunu 6aylık desem kım bilcek diyorum😀 göbeğimizi gere gere gezelim tüm yaz. Dogduklarındada dıyet grubunda bulusuruz😀
Hahhaha çok doğru kim bilcek hesaplama da yapamazlar direkt ay üzerinden söyle geç kaç hafta yaaa diye düşünsünler 😂 gezelim valla bebiş büyüyor içimizde kilolar alınır verilir onlar iyi olsun da 🥹

ayy maasallah 🥰 dedigim gibi ben pek anlamam da anneme sordum, onden de gormek lazim yayilmis mi toplanmis mi ama yandan bakinca kiz gibi duruyor dedi ☺️

alyans testini yaptin mi peki? 😊
böyle hiç anlaşılmıyor karnı çıplak görmeden ama şöyle söyleyim biraz ayrıntılı inceledim bele doğru asla yayılmıyor öne doğru çıkmış gibi öyle anladım 🥹
Yüzük testini de şimdi yaptım ileri geri sağa sola oldu erkek sanırım 😅

Eklentiler

• IMG_4244.webp
    IMG_4244.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 38
Benimde öğleden sonra böyle oluyor ama progestan a bağlıyorum çünkü sabahları iniyor 😅😅😅
Benim de sabah böyle değil akşam böyle oluyor. Ayy progestan zaten çok fena çok kullandım aşılama zamanında felaket şekilde şişiriyordu

Back
X