Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    35
Evet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek mi armut gibi mi olmuş karnım ne olmuş

Eklentiler

• IMG_0477.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 67
Evet kızlar hurafelere göre bu bebe kız mıdır erkek mi armut gibi mi olmuş karnım ne olmuş
oyyy cok tatlış yaa bence erkek herkesın ıc karın yapısı farklı sakın baskalarıyla kıyaslama canım. Hamıleyız kız tabı cıkıcak. Bende hep şey diyorum sımdı normaldede kilom vardı biraz sımdı göbegıme kımse laf edemez bebek o göbek degıl der gezerım diyorum göbekten utanmayacagımız tek dönem

Erkek diyenler çoğaldı haha bakalım pipili mi geliyor annem de dakika başı kesin erkek diyip duruyor aşılama yaptırdım 7 kere 68 kiloyla hamile kalmıştım biraz kilo alınca diyetisyene başladım geri 67 kiloya düştüm dimi annem de öyle diyor iç karın yapısı falan filan. Hahah ilk defa göbeğimiz var diye üzülmeyeceğimiz dönemdeyiz mükemmel ya

eşim göbegını goren kac aylık deyınce 15haftalık dedıgınde aaa cok cıkmıs gobegın derlerse napcaksın diyor bende ne bılcekler 15hafta oldugunu 6aylık desem kım bilcek diyorum göbeğimizi gere gere gezelim tüm yaz. Dogduklarındada dıyet grubunda bulusuruz

Hahhaha çok doğru kim bilcek hesaplama da yapamazlar direkt ay üzerinden söyle geç kaç hafta yaaa diye düşünsünler gezelim valla bebiş büyüyor içimizde kilolar alınır verilir onlar iyi olsun da

Kizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
Bende yaptırdım canım gelip aldılar evden
Pzrts yaptırdım cuma çıktı sonuç

ayy maasallah dedigim gibi ben pek anlamam da anneme sordum, onden de gormek lazim yayilmis mi toplanmis mi ama yandan bakinca kiz gibi duruyor dedi

alyans testini yaptin mi peki?
böyle hiç anlaşılmıyor karnı çıplak görmeden ama şöyle söyleyim biraz ayrıntılı inceledim bele doğru asla yayılmıyor öne doğru çıkmış gibi öyle anladım
Yüzük testini de şimdi yaptım ileri geri sağa sola oldu erkek sanırım

Eklentiler

• IMG_4244.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 47
Benimde öğleden sonra böyle oluyor ama progestan a bağlıyorum çünkü sabahları iniyor
Benim de sabah böyle değil akşam böyle oluyor. Ayy progestan zaten çok fena çok kullandım aşılama zamanında felaket şekilde şişiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…