Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ahahahah ben geçer sefer 5.gün başladım idrar testine 6.gün gördüm pozitifi kuzum😂😂😂 Kimyasal oldu ama sonuçta pozitifi 6.günde gördüm 😁 Bi başlık var kaçıncı gün pozitifi gördünüz diye hep 5te görmüşler😂 11.günü bekleyen yok nerdeyse😂😂😂 Ama kimyasal olunca üzüldüm o yüzden az sabretmeye çalışcam ben bu sefer🙈 Eğer üzülmem etkilenmem diyorsan Maralım 6.günde patlat gitsin😂😂
Yaa kıyamam sana üzüldüm ama ya 😥😥 bu sefer olacak eminim Rabbim nasip edecek merak etme 🤲🤲🥰🥰 bende olmadi 6. Gün patlatirim o zaman benim neyim eksik 🤣🤣🤣

Ben denemiştim. Hatta aldıktan sonra yalancı pozitif çıkardığını öğrenince aynı gün ben denedim ve hamilelik olasılığı sıfır birinde denedim.
O negatif çıktı benim pozitif.
Bu pozitifi görmeden önce başka test markası ile de denemiştim.
Yani eskileri yalancı pozitifti de şimdi düzelttilerse kendilerini veya bana böyle denk geldiyse ayda yılda bi doğru sonuç veren onu bilemem.
Mavi olandan erken gebelik testi 5 dakikada çıktı inşallah doğrudur ya

Aynen kuzum koyulaşmayı takip et 24 saat faşan olsun ama arası ki belli etsin kendini iyice🥰 Ayy inşallah güzel güzel koyulaşır canım💃🏻🙏🏼🤲🏼
Yarın sabah ilk idrarımla yapayım diyorum canım bunları öğlen 12 buçuk gibi falan yaptım bide sabahtan deniyim dedim
İnşallah canım benim inşallah ya Allah'ımın izniyle inşallah 🤲🏻🙏🏻

Ahahahah ben geçer sefer 5.gün başladım idrar testine 6.gün gördüm pozitifi kuzum😂😂😂 Kimyasal oldu ama sonuçta pozitifi 6.günde gördüm 😁 Bi başlık var kaçıncı gün pozitifi gördünüz diye hep 5te görmüşler😂 11.günü bekleyen yok nerdeyse😂😂😂 Ama kimyasal olunca üzüldüm o yüzden az sabretmeye çalışcam ben bu sefer🙈 Eğer üzülmem etkilenmem diyorsan Maralım 6.günde patlat gitsin😂😂

Ay ben o idrar testlerine sinir oluyorum pozitifi hiç göremedim ya nefretim onlar 😤 ama kan testinide nasıl bekliycem bilmiyorum yatarak zaman geçmiyor hiç senin nasıl gidiyor canım

Benimkiler aramadı zaten aramazsam dedi pazartesi günü sabah gel kontrole dedi Amin Amin az daha sabır 😘
İyi çok şükür herşey yolunda olsun amin 🤲
Büyük ihtimalle yumurtalarının büyümesine göre verirler randevuyu benim diğer üç tüp bebeğim bu kadar uzamamıştı en fazla adetin 15. Günü toplandı bu sefer doktor dedi çok ağırdan gidiyor 😁
Herşey yolunda olsun geç olsun canim benim ❤️❤️❤️ Misafirim var ondan yemek hazirliyordum geç yazabildim. Gece devam okuyacağım. Hepinizi ruhen çok sevdim💕

Canim ben onu doğuma kadar kullanan da var biliyorum ama tam bilgim yok. Benim coraspirine alerjim var diye doktor sana oksapar veririz dedi henüz vermedi. Bakalim transfere gittiğimde ne dicek.
Bana sürekli kullandirmaz diye düşünüyorum ama bakalım. Çok yakıyor daha önce kullanmıştım inşallah uzun sürmez korkuyorum ilaçtan 😅😃

Ay ben o idrar testlerine sinir oluyorum pozitifi hiç göremedim ya nefretim onlar 😤 ama kan testinide nasıl bekliycem bilmiyorum yatarak zaman geçmiyor hiç senin nasıl gidiyor canım
Bende aynı durumdayım sizinle, hep negatif gördüm bu zamana kadar çok korkuyorum😣kan testi gününe kadarda nasıl deyanırım bilmiyorum

Aman kuzum ben gördümde noldu🙈 Çok var gerçekten yaa🙈☺️ Dizi film izleyerek oyalanıyoruz kuzum ya gerçekten geçmiyor zaman ama yarın normal hayata dönmeyi planlıyorum 🙈 Doktorum fazla yatmanın bi avantajı yok dedi ☺️Sen napıyosun nasıl gidiyo☺️😇 İnşallah pozitif alırız canım ya🙏🏼🤲🏼

Back
X