Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Bende kanama yoktu bir buçuk aydır ondan bırak dedi 2 fün önce azaltarak bıraktım doktorum gereksiz yere kullanılması tehlikeli diyor bide ben kalçadan yapıyordum çok ağrıyor artık uyuyamıyorum hep kanıyordu bıraktım canım sende bırakırsın inşallah rahatlarsın

Valla bende azcik iş yapsam agriyor heryerim korkudan sormadim bile simdilik esimin sesi cikmiyo 6qy daha dayanirmi bilmem

Kalçadan olanı karından yapılana göre çok daha yüksek doz . Benimde çok şükür lekem yok ama doktorum 12 ci hafta yı tamemen bitirelim ben içim rahat etsin istiyorum dedi. Bakalım artık zaten az kaldı son 14 iğne 20 felan fitil

Evet canım ben 2 ampul birden vuruyordum 100 ml toplam baya ağırdı 5 gün azaltarak bıraktım

riskli bir durumun yoksa sık olmamak şartıyla birlikte olabilirsin adamlar düz duvara tırmancak yazık gı
Benimki simdilik memnun halinden ilk gebelik oldugu icinödü patliyo bisey olcak diye yeni yeni doktora soralim demeye başladi ben utanirim sen sor dedim

Evet canım ben 2 ampul birden vuruyordum 100 ml toplam baya ağırdı 5 gün azaltarak bıraktım
Evet canım seninki cidden yüksekmiş ben 25 sabah 25 ml akşam yapıyorum . Birde bende kanama bozukluğu varya bence ondan dolayıda 12 de kesmeden devam etmem istedi . Hayırlı idrar yolu enfeksiyonu da herkeste bir çok hamilede oluyormuş bol su iç inşallah geçer

İlişki sonrası tuhaf ağrı bende de oluyor portakal büyüklüğünde yumru gibi şişlik oluyor avucuma alıp okşuyorum ne tuhaf
Evet evet benimde tamda anlatmak istediğim bu ilk gebeliklerimde böyle olmuyordur yani bebeğin nerde olduğunu bilmiyordum bile. Artık vücudumuz alıştımi ne

Bizimk doktor sormasan hic bisey demiyor valla bende sormaya çekindim

Kizlar eşinizle birliktelik konusunu doktorunuza sordunuzmu biz eşimle knka olduk resmen
Dr özelikle uyardı sevişme yok sevişme yok diye dediğinden beri olmuyor ama ne kadar dayanabilir ki kocişde.

Bende bi sknti yok kanama yonunden ama doktorda hiç bilgi vermedi onla ilgili bu gttigimde sorayim bari sormasam bşy demiyo cunku.

Bizimk doktor sormasan hic bisey demiyor valla bende sormaya çekindim
Bizdede eşim sordu ama sonra da sanki zaten yapamayacağız önemli değil dedik kanama oluyormuş ben çok korkarım benden çok eşim korkar zaten orada bebekmolduğu düşüncesi bile ona yetiyor

Benim en altta hani vajinanin yukarısı varya sert yeri. Oranın tam üstü. Bebek orda bazen kendini kabartıyor ikinci olunca birazda olsa insan salıyor ya çünkü zaten olacak olan oluyor.

Bizdede eşim sordu ama sonra da sanki zaten yapamayacağız önemli değil dedik kanama oluyormuş ben çok korkarım benden çok eşim korkar zaten orada bebekmolduğu düşüncesi bile ona yetiyor
Ayy bizimkide cok korkak aman iş yapma aman şunu yapma darladi beni iyice bi dogursaydim o benden önce dogurcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…