• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun ♥️♥️
Benim de beta 6 Şubat 202, 8 Şubat 561
Doktora yazdım bir kere daha baktırmam lazım mı artışa diye iyi yükselmiş çok gerek yok gibi ama istersen baktırabilirsin dedi kararsız kaldım. 1 hafta sonra da randevum var
Sizce kaç defa baktırmak gerekli
Ben ilk verdim 100 dü sonra iki gün sonra verdim 238 oldu iki gün sonra bir daha verdim 445 oldu gerek yok artık verme dediler vermedim ben de kontrole gidince doktor keseyi göremedi öyle istedi 2200 çıktı erken çağırmışlar sanırım bilmiyorum bir daha gideceğim

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2025

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Eee bu konu benimdi. Tekrar bana devr edemezmisiniz ?

Dogum tarihim ekimin ilk haftasi gosteriyor ama buyuk ihtimal eylul de olur sezaryen oldugu icin ama orda cok geride kaldgm icin burdan ilerleyecem😊 herkese saglkli gebelik dilerim

sat 27 Aralık aslında benim ama 27 ocaktan sayınca bugünlerde hala regl devam ediyor olurdu muhtemelen 🤔 kanama olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını yazmış herkes umarım yavaş yavaş azalır
A benimde Sat 29 Aralık o zaman normal şu an ben de o aralıktayım ağrılar için çok şükür kanama yok ya umarım herşey yolunda ilerler sağlıklı bir şekilde 🙏

sat 27 Aralık aslında benim ama 27 ocaktan sayınca bugünlerde hala regl devam ediyor olurdu muhtemelen 🤔 kanama olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını yazmış herkes umarım yavaş yavaş azalır
Sat tarihimiz ayni kan verdnz mi ben evde kaset testle takip ediyorm

Merhaba sat 26 bugun doktorda keseyi gördük şükür ama eve gelince baya iş yaptım ve akıntım kahverengi geldi ilk defa az da olsa geliyor hala. Çok yoruldum misafir gelecek diye 5. Haftada yerleşme kanaması olur mu kızlar

Back